Kalp çarpıntısı veya kalbin çok hızlı atması, göğüs ağrısı veya göğüste sıkışma, baş dönmesi veya sersemlik, en ufak sıkıntılı bir olayda veya başka bir durumda titreme, çarpıntı, kötü bir şey olacak korkusu, başıma bir şey gelecek, kötü bir şey yaşayacağım düşüncesiyle titremeye, bazen de gerçeklikten kopmuş gibi hissetmeye başlıyorum. Son bir haftadır yoğun bir kalp ağrısı yaşıyorum, sıkışma ve sırta, omuza atma oluyor. Bundan kaynaklı her ağrı attığında paniğe girip öleceğim ya da kalp krizi geçiriyorum gibi yoğun korkular yaşıyorum.
24 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Çok iyi biliyorum ne olduğunu Allah kimseye vermesin
Panik atak mı bu belirtiler sende de mi var
Evet prof olmuşum artık bunu çok iyi biliyorum ama sorunlarımı burada herkesin içinde söylemem
Takip edym o zaman
Xanax
Anlamadım
Doktora yazdır
Ne peki bu tam olarak
Anksiyolit panik atağı en güçlü kesen yeşil reçeteli benzodiazepin 30 dakika içerisinde etkisini gösterir
Peki bu ilaç bağımlılık yaparsa korkuyorum biraz bu ilaçları kullanıl bağımlı kalmaya
Ama başka türkü de başa çıkamıyorum gibi alkole vuruyorum kendimi rahatlatmak için gecem gündüzüme karıştı öyle de kapacağımı şaştım
Umarım düzelir 😊🙏
🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Vitaminlerine baktir atlattim şükür kaç yaşındasın
21 yaşındayım ne yapmam gerektiğini de bilmiyorum
Takio attım ordan yazim
Bende var evet çarpıntı vs yapıyor...
Panik atak doktor tanısıyla mı koyuldu sana
Hayır kendi kendime koydum bu belirtiler başka bir şey çağrıştırmaz ki genelde stres ve kafein çok içtiğim bir günde olur tesadüf olamaz
Ben kafein tüketmiyorum ama çok stres yapıyorum
Ee tamam işte nefes alamazsın kalbin hızlı atar çarpıntın olur göğüs ağrısı falan filan ki benim saatlerce sürdü 2 gün ağrısını çektim
Ben dört gündür çok yoğun yaşıyorum bunları kalp ağrısı ve çarpıntı özel çok çok yoğun sürekli de ölecekmiş gibi hissediyorum sabahları bir sese uyanınca kalbim çok hızlı çarpıyor ve sonrasında ağrı oluyor Ağrı da dört gündür sürüyor ve geçmek bilmedi
Yaz istersen bana
Takip ettim
yazdımm
sen yenisin demi? Okey diğer mesajlar sekmesini ya da gelen kutusunu kontrol et mesajım orada.
Yks guzel gecince olmadini anladim
Cinli filmler izleme
popo yemiyor zaten izlemiyorum bayadır
popiş yazıyorum popo diye düzeltiyor awk
G Ö T
Delirdim awk yaaaa
Tingi mingi izle psikolojiye iyi geliyor googleye tingi mingi yaz
Ciddi misin
Ciddi izlicek misin
Helena
Benim vardı çok şükür gitti
Nasıl gitti
Bende 2-3 ay çok çektim benim ki ilaçla başladı ama ilaçtan önce de yoktu ilacı bıraktım gitti çok şükür
Az düşün
Çok stres yapıyorum yapmak istemedikçe kafamı oyaladıkça yapamıyorum yaşanmamış şeylerin bile yaşanacak korkusunu yaşıyorum
Seni anlıyorum. Hayatı sal. her şey olacağına varır
benim olmadi hiç
Bendede var
Ekle beni konuşalım bendede oluyordu bunlar ve yaptığım yöntemlerle birazda olsa geçti
Yaw awk varya ekliycem sende yöntemlerinin se KS olduğunu söylersen silecem uygulamayı sksksksk
Anlamadım ben ciddi bir şey söyledim ama
Ekledim
Vardı bir zamanlar