Sağlık 7 sa Sağlıklı gögüs ucu nasıl olmalı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 010 Benimki iri, rahatsız ediyor Güncellemeler7 sa Yani ilerde çoçuk emzirmek açısından sormuştum şu an bakireyim ama Sağlıklı gögüs ucu nasıl olmalı? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
Aylin3553 Takip Et Xper 1 Yaş: 41 7 sa Benimkide iri sütyensiz çok belli oluyor sallanıyor 6 21 Yorumla Chimayev2002 7 sa Aşırı sejsi Yorumla Aylin3553 7 sa @Chimayev2002 çok dikkat çekiyorum Yorumla Chimayev2002 7 sa Semsertt oldu bakarken Yorumla Chimayev2002 7 sa Emzir beni Yorumla Aylin3553 7 sa @Chimayev2002 yaslıyım bn Yorumla Chimayev2002 7 sa Olsun bebeğim seksisin Yorumla Aylin3553 7 sa @Chimayev2002 yaş kaç senin Yorumla Chimayev2002 7 sa 24 aşkım Yorumla Aylin3553 7 sa @Chimayev2002 45 Yorumla Chimayev2002 7 sa Off yerim seni Yorumla cemcimmmm 5 sa tam dişime göre ;) Yorumla Aylin3553 5 sa @cemcimmmm acır Yorumla cemcimmmm 5 sa acımasın mı?* Yorumla Aylin3553 5 sa @cemcimmmm hyr Yorumla cemcimmmm 5 sa peki o da olur yeter ki ağzımız boş kalmasın :) Yorumla cakmak35 5 sa @Aylin3553 sen gerçek misin ya Yorumla Aylin3553 5 sa @cakmak35 evet Yorumla cakmak35 5 sa Yazamıyorum sana seni görmek tanımak tatmak istiyorum Yorumla cakmak35 5 sa @Aylin3553 Yazamıyorum sana seni görmek tanımak tatmak istiyorum Yorumla Aylin3553 18 dk @cakmak35 neden Yorumla Chimayev2002 15 dk @Aylin3553 harikasinn Yorumla
35beyzanur35 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% 5 sa Sağlık konusunda 385 cevap paylaştı. normal benımkı cok hos duruyor amelliyat düzelttircen 0 0 Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% 7 sa Sağlık konusunda 1b cevap paylaştı. Herkeste farklı olur ki ama büyük uçlu olması daha güzel okur bence 0 0 Yorumla
yamaç3532 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% 7 sa Neden rahatsız ediyor bence daha iyi ne kadar iyi olduğuna bağlı 0 0 Yorumla
UfuklarTürkiye Takip Et Xper 1 Yaş: 27 5 sa Bence bunlar yapısal durumlar, çok kafana takmamalısın 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 7 sa Bence en güzeli seninki.. ama sağlıklı olup olmadığını bilemem. görmeden 0 0 Yorumla
Momylove Takip Et Xper 1 Yaş: 20 7 sa Irsi değilmi ucu annem öyle der hep herkesin farklı diye 0 0 Yorumla
Akmankan Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 100% 7 sa Sağlık konusunda 312 cevap paylaştı. Erkeklerin en beğendiği 0 0 Yorumla
MOJITO16 Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 100% 7 sa Neden rahatsız, ediyor ki daha guzel degıl mı 0 0 Yorumla
AŞKLA1ADAM Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% 7 sa Yok gibi olan en güzeli 0 7 Yorumla Delilerdenbirisi 7 sa O yok gibi olan dediğin uyarılmamış veya sıcak bir alanda durmasından dolayı içeri geçmiştir Herkesinki öyle zaten ve hepsi uyarilinca sivrilesir Yorumla Shelby111 7 sa @Delilerdenbirisi yanlış bilgi Yorumla AŞKLA1ADAM 7 sa @Delilerdenbirisi teşekkür ederim ama her vücut bir değil bilgim var Yorumla Delilerdenbirisi 7 sa @Shelby111 neresen biliyorsun kadın mıydın 1 yıl önce Yorumla Shelby111 7 sa @Delilerdenbirisi hayır da erkek olduğum için kadınlarla bir geçmişim oldu sende lez sin o halde başka kadınlar hakkında bu kadar bilgili olduğuna göre Yorumla Delilerdenbirisi 7 sa @Shelby111 kendi vücudum olduğu için araştırdım hâliyle lez falan değilim neden bizim türk halkı hep tahminde bulunuyor karşı tarafı tanımadan Yorumla Shelby111 6 sa @Delilerdenbirisi yok o u dalgasına dwdim ya djdj Yorumla
Chimayev2002 Takip Et Xper 5 Yaş: 24 7 sa En seksi seninki aslında 0 12 Yorumla Chimayev2002 7 sa Sağlıkli gayet maaaşallah Yorumla Soran 7 sa Yani bilmiyorum ben öyle olsun istemezdim Yorumla Soran 7 sa İlişkide mı emiliyor Yorumla Soran 7 sa Nasıl bi his Yorumla Soran 7 sa Anladım teşekkürler Yorumla Soran 7 sa Gerek yok Yorumla Chimayev2002 7 sa Rica bebek yaz özelden:) ya de istek ar Yorumla Chimayev2002 7 sa Harika bişey yumuşacık Yorumla Soran 7 sa Yapısı öyle normal Yorumla Chimayev2002 7 sa Emerken kadınım inleyince deliriyorum Yorumla Soran 7 sa Anladım Yorumla Chimayev2002 7 sa Canımsın, seninkiler büyük mü Yorumla
u вshєldσn Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 5 sa Sağlık konusunda 1,2b cevap paylaştı. Dik 😃 0 0 Yorumla
criollo Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% 5 sa Sağlık konusunda 2,1b cevap paylaştı. Dışa dönük 0 0 Yorumla
togogün Takip Et Master Yaş: 42 , eic 40% 7 sa Sağlık konusunda 449 cevap paylaştı. Neden 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 7 sa Kiminin oyle 3 2 Yorumla Flashback007 7 sa kiminki mesela xdx Yorumla Cevap sahibi 7 sa @Flashback007 bildiğim biri Yorumla
Gizli Üye (25-29) 6 sa Göğüslerinde iri mi 0 77 Yorumla Soran 6 sa Beden olarak evet Yorumla Cevap sahibi 6 sa Kaç beden Yorumla Cevap sahibi 6 sa Heyyu Yorumla Soran 6 sa 90 Yorumla Cevap sahibi 6 sa Cup ne Yorumla Soran 6 sa C Yorumla Cevap sahibi 6 sa Ciddiysen şanslısınn Yorumla Soran 6 sa Ciddiyim fggxff niye Yorumla Cevap sahibi 6 sa Çünküü kocamann anime kızı gibisin dkdkkd Yorumla Soran 6 sa Yaaaa dnndnsbs Yorumla Soran 6 sa O kadar büyük değil ama büyüklüğü normal ben seviyorum Yorumla Cevap sahibi 6 sa Bende seviyom 🙃 Yorumla Cevap sahibi 6 sa Nasıl o kadar büyük değil yaa 90c bu Yorumla Soran 6 sa Niye gbgffvv Yorumla Soran 6 sa Babaanne şeyi gibi değil orta avucumdam biraz taşıyor Yorumla Cevap sahibi 6 sa Huzur veriyorr meme djjdjdj Yorumla Cevap sahibi 6 sa Of en sevdiğim kıvam dkkdkdkd Yorumla Soran 6 sa Slk mısın cgbvdffvv Yorumla Cevap sahibi 6 sa Evet başka soruu djdkdkd Yorumla Soran 6 sa Kıvam Dndndn Yorumla Soran 6 sa Başka sorum yok kfjdjjd senin var mı Yorumla Cevap sahibi 6 sa Böyle avuçladığımda parmak aralarımdan taşsın Yorumla Cevap sahibi 6 sa Çokk djjdjd sorayımmı hepsiniii 🙃 Yorumla Soran 6 sa Taşar sor bakalım dbdbdb Yorumla Cevap sahibi 6 sa Gizliden çıkayımmı çok soru var Yorumla Soran 6 sa Yavaş gel snsnsns Yorumla Cevap sahibi 6 sa Yavaşım zaten ya sankii isnta gel wp gel dedim aa Yorumla Soran 6 sa Hahahahaha Yorumla Soran 6 sa Kaç yaşındasın Yorumla Cevap sahibi 6 sa Neyse çıkıyom yazaesın Yorumla Soran 6 sa Ooo bu kadar hız bünyeme zarar dnndnd Yorumla Cevap sahibi 6 sa Yaa değill gel 24.5 yaşım djdjjd Yorumla Soran 6 sa egehdhdh kaç aylıksın Yorumla Cevap sahibi 6 sa 295 falan sanırım Yorumla Soran 6 sa Hahahaha hesap yapabilirypesun Yorumla Cevap sahibi 6 sa Yaz özelden de hesabı sen yap aa Yorumla Soran 6 sa Sabır sınıyorun sanrım pardon kaçtım ben sbsbsbsb Yorumla Cevap sahibi 6 sa Ajkaksksk kaçmaa gel ya sorularım varr jdkdkd Yorumla Soran 6 sa Yorumlarda cevaplarım dhdhdhd özele gelmemhdhdhdbd Yorumla Cevap sahibi 6 sa Neden sonra engelle istersen Yorumla Soran 6 sa Yok bağlanıyorum hayatımdan insan çıkarmak zor oluyor dbdndndn Yorumla Cevap sahibi 6 sa Yok yaa ne bağlanması bişi olmaz gel dkdkdk Yorumla Soran 6 sa Valla öyleyim ben hdhdhdhd Yorumla Cevap sahibi 6 sa Ben pskoloğum hallederiz gel Yorumla Cevap sahibi 6 sa Ben mevlanayım ne olursan ol yine gel djdkdk Yorumla Soran 6 sa Oha daha çok bağlanırım dnndndnd felsefeci sayılırım Yorumla Cevap sahibi 6 sa Bak çok uzadı burası aşşağı inmek uzun sürüyoo Yorumla Soran 6 sa Doğrudur Yorumla Cevap sahibi 6 sa En sevdiğin felsefeci kimm Yorumla Soran 6 sa Derrida Yorumla Cevap sahibi 6 sa Hmm en bilinen sözlerii ne Yorumla Soran 6 sa Felaket uykum var dbdbdb yazmaya üşeniyorum Yorumla Cevap sahibi 6 sa tamam sen yaz ben halledecem dkdkdk Yorumla Soran 5 sa Ben uyumaya kaçıyorum dbdbdbdb Yorumla Cevap sahibi 5 sa Bu saate ne uyumasıı Yorumla Soran 5 sa Şekerlemeee Yorumla Cevap sahibi 5 sa Yaa şekerr şey senin ihtiyacın mı var Yorumla Soran 5 sa Hgghgh oluyor işte Yorumla Cevap sahibi 5 sa Peki 2 saat muhlet veriyorun sonraa yazarsınn Yorumla Soran 3 sa Tehdit eder gibi Yorumla Cevap sahibi 3 sa Kdlxlxlkd tam 2 saat sonra yazman peki Yorumla Soran 3 sa Uyuyamadım ki jdjdjd Yorumla Cevap sahibi 3 sa 😶🌫️ ne yaptın demeye korkuyom Yorumla Soran 3 sa Ne yapmış olabilirim ndndn Yorumla Cevap sahibi 3 sa Dilim varmıyo Yorumla Soran 3 sa Nasıl yani dndndn Yorumla Cevap sahibi 3 sa Yazcaksana söyliyim burada ortalık yerde denmez dkdkkd Yorumla Cevap sahibi 3 sa Uyudunmuu yoksa yine mi yapıyonn ksksks Yorumla Soran 3 sa Ne diyon olummmm Yorumla Cevap sahibi 3 sa İstek atan senmiisn Yorumla Soran 3 sa Hayır Yorumla Cevap sahibi 3 sa Sen at o zaman bak peşimdeler diyorum anlasana skskks Yorumla Soran 3 sa Ahahhaahhahahahahahahahabahahahahah Yorumla Cevap sahibi 3 sa Neyse açtım gell Yorumla Cevap sahibi 3 sa Böyle deyince kötü oldu az skskksjs Yorumla Cevap sahibi 3 sa Ohoo bi bakıp bi bakmicaksan işimiz var senle Yorumla Soran 2 sa Geldim ya Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 7 sa Bence iri candır 0 1 Yorumla Cevap sahibi 7 sa Emzirmek içinde iyi, tecrübeme göre konuluyorum😂 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 7 sa Daha uyi 0 2 Yorumla Soran 7 sa Keşke belli olmasa Yorumla Cevap sahibi 7 sa Gizliden çıksam bulur musun beni Yorumla
Gizli Üye (25-29) 7 sa İri hoş 😈 0 2 Yorumla Soran 7 sa Bu emoji ne aq Yorumla Cevap sahibi 6 sa Gülücük Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
41Cevap
Benimkide iri sütyensiz çok belli oluyor sallanıyor
Aşırı sejsi
@Chimayev2002 çok dikkat çekiyorum
Semsertt oldu bakarken
Emzir beni
@Chimayev2002 yaslıyım bn
Olsun bebeğim seksisin
@Chimayev2002 yaş kaç senin
24 aşkım
@Chimayev2002 45
Off yerim seni
tam dişime göre ;)
@cemcimmmm acır
acımasın mı?*
@cemcimmmm hyr
peki o da olur yeter ki ağzımız boş kalmasın :)
@Aylin3553 sen gerçek misin ya
@cakmak35 evet
Yazamıyorum sana seni görmek tanımak tatmak istiyorum
@Aylin3553 Yazamıyorum sana seni görmek tanımak tatmak istiyorum
@cakmak35 neden
@Aylin3553 harikasinn
normal benımkı cok hos duruyor amelliyat düzelttircen
Herkeste farklı olur ki ama büyük uçlu olması daha güzel okur bence
Neden rahatsız ediyor bence daha iyi ne kadar iyi olduğuna bağlı
Bence bunlar yapısal durumlar, çok kafana takmamalısın
Bence en güzeli seninki.. ama sağlıklı olup olmadığını bilemem. görmeden
Görmeden nasıl bilelim kırılmayacaksan yorumlayayım
takılma, sütyen sevmiyorsan silikon uç kapatıcı kullan
Irsi değilmi ucu annem öyle der hep herkesin farklı diye
Geniş halkalı, kabarık uçlu.
Bebek her türlü emer şekil aramaz
Erkeklerin en beğendiği
Neden rahatsız, ediyor ki daha guzel degıl mı
Yok gibi olan en güzeli
O yok gibi olan dediğin uyarılmamış veya sıcak bir alanda durmasından dolayı içeri geçmiştir
Herkesinki öyle zaten ve hepsi uyarilinca sivrilesir
@Delilerdenbirisi yanlış bilgi
@Delilerdenbirisi teşekkür ederim ama her vücut bir değil bilgim var
@Shelby111 neresen biliyorsun kadın mıydın 1 yıl önce
@Delilerdenbirisi hayır da erkek olduğum için kadınlarla bir geçmişim oldu sende lez sin o halde başka kadınlar hakkında bu kadar bilgili olduğuna göre
@Shelby111 kendi vücudum olduğu için araştırdım hâliyle lez falan değilim neden bizim türk halkı hep tahminde bulunuyor karşı tarafı tanımadan
@Delilerdenbirisi yok o u dalgasına dwdim ya djdj
Tam olması gereken bence
Sağlıklı olmalı amiga
En seksi seninki aslında
Sağlıkli gayet maaaşallah
Yani bilmiyorum ben öyle olsun istemezdim
İlişkide mı emiliyor
Nasıl bi his
Anladım teşekkürler
Gerek yok
Rica bebek yaz özelden:) ya de istek ar
Harika bişey yumuşacık