Merhaba arkadaşlar sürekli diş etim şişiyordu arka tarafta bugün muayene oldum hastaneye gittim öncelikli 20'lik çekilmesi gerekiyor bundan da kaynaklanabiliyormuş saat 11 buçuk gibi işlemim bitti baya da açım doktor yumuşak gıdalar ye dedi pirinç bulgur yasak dedi çorbayla da olmaz ki sadece kaç gün böyle gidecek tansiyonum düşecek açlıktan
25 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
20’lik diş çekimi sonrası ilk 24 saat boyunca normal yemek yenmemelidir; sadece yumuşak ve ılık gıdalar (yoğurt, püre, çorba) önerilir. Genellikle 5–7 gün içinde çiğneme rahatladığında aşamalı olarak normal beslenmeye dönülebilir.
Ben bulgur yiyodum acliktan ölcektim yoksa 😂
Çiğnemeden yutuyodum. Yoğurtlu bulgur dene.
ya da yoğurt çorbasi tarzı içinde princ vs olan çorbalar iç.
Kuru fasülye filanda yiyebilirsin. Şişlik dişinin durumuna gore değişir ama en az 3 gün rahat yemek yiyemezsin
şu an anestezim etkisi geçti şişlik çok yok zaten şimdi normal yemek yemicekmiyim ben
Valla evine ne yemek varsa sert gıda değilse yicem yoksa açlığa gelemiyom sabahta az yemiştim şu an peynirli yumurta yalıyorum ekmekle sol tarafından yavaş yesem olur mu
Yukarda yazdıklarımi yiyebilirsin
Birde dolaptan meyve suyu çıkardım sıcak olsun diye :(
Yok soğuk olsun. Bana soğuk şeyler ye demişlerdi. Dondurma yemiştim baya
Allahalla soğuk sıcak dikkat et dediler
Yukarda yazdıklarımı yiyebilirsin diyon ama şimdi kalkıp kurufasulyemi yapıcam yani bide onun bı gün önceden ıslatılmasi gerek onlami ugrasicam
Sadece yoğurt kurufasulyeyle olacak iş değil 😂
Sen bilirsin ekmek yemek zor olur ya dışardan soyle ya da merketten konserve halinde al
Bir hafta çorbaya talim
şu an yiyebilirsin
şu an yiyebilirim de hep corbami icicez yani ekmek yiyemicekmiyiz açlıktan tansiyonum düşücek
Yoo normal ye. Çok sert şeyler dışında ne istersen ye. Çok sıcak ve çok soğukta olmasın
Gerçekten mi normal yemek 24 saat tavsiye etmiyorlar ama dedi dediğiniz gibi dikkat edicem
Yiyebilirsin
3. Gün
1 güne
15 gun