Sağlık Diş dolgusundan 1.5 saat sonra yemek yenir mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yemek ve çay içilirmi 1.5 saat sonra? Güncellemeler+1 yıl Dolgum düştü arkadaşlar yemeyin 4 5 saat geçmeden 🤣😭 Diş dolgusundan 1.5 saat sonra yemek yenir mi? Cevapla Dolgu Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Amanoof Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Yemesen iyi olur, bayılabilirsin. Biraz uyu 1-2 saat sonra ye 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Bayılmak derken Yorumla Amanoof +1 yıl Narkoz geçmeden yeme içmede ben bayılıyorum Yorumla Soran +1 yıl Anestezi yapmadılar Yorumla Amanoof +1 yıl O zaman ye canım, geçmiş olsun. Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 1,5b cevap paylaştı. yenir yenir sıkıntı olmaz sadece sert şeyler yememeye dikkat et. 0 1 Yorumla sedomania2 +1 yıl dolgu sağlam değil demek ki başka doktora git. normalde 1 saat sonra yemekten sıkıntı olmaz Yorumla
sıkıldımgerigeldim Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Yenir de bence yeme ben dolgu yaptırınca 3-4 saat sonra yiyorum 0 0 Yorumla
Çöl_Ayısı Takip Et Xper 7 Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl evet ama çok sıcak-soğuk vurma yine. 0 0 Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 2,3b cevap paylaştı. Cay icme dusebilir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Yemesen iyi olur, bayılabilirsin. Biraz uyu 1-2 saat sonra ye
Bayılmak derken
Narkoz geçmeden yeme içmede ben bayılıyorum
Anestezi yapmadılar
O zaman ye canım, geçmiş olsun.
yenir yenir sıkıntı olmaz sadece sert şeyler yememeye dikkat et.
dolgu sağlam değil demek ki başka doktora git. normalde 1 saat sonra yemekten sıkıntı olmaz
Yenir de bence yeme ben dolgu yaptırınca 3-4 saat sonra yiyorum
Evet ama corba olabilir
evet ama çok sıcak-soğuk vurma yine.
3 saat degil midir limit
Yanağını hissetmeye başladıysan ye
En az 2 saat
Cay icme dusebilir
Enn az 3 saat
Bence biraz daha bekle
Yenir sıkıntı olmaz
Ye ye bişey olmaz