Annem çok hasta, bacakları davul gibi şiş, acıyor. 6 yaşımdan 23 yaşıma dek her gün saatlerce ayak masajı yapıyorum, bıktım bundan kusacağım artık, alkolle yaptırıyor, alkol elimi yakıyor
25 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Annem çok hasta, bacakları davul gibi şiş, acıyor. 6 yaşımdan 23 yaşıma dek her gün saatlerce ayak masajı yapıyorum, bıktım bundan kusacağım artık, alkolle yaptırıyor, alkol elimi yakıyor
Babamı da çok severim ama babam için vermem ama annem için canımı veririm anne bambaşkadır şu an o sana muhtaç tıpkı senin doğduğunda ona muhtaç olduğun gibi vefa meselesi öldüğü zaman anlarsın yokluğunu
Beni bu zor hayata getiren o. Ruhumun belki de çok daha mutlu, huzurlu ve varlıklı bir ailede doğma hakkı vardı. Kendisi fakirlik, hastalık ve sevilmediği bir evlilik içindeyken, benden onay almadan beni bu dünyaya getirdi; hayatımı mahvetti. Canımı veririm gibi içi boş, klişe laflarla gerçeği örtmeyin. Fedakarlık edebiyatı yapmak kolay ama gerçek acılar karşısında bu süslü sözlerin hiçbir karşılığı yok. Yaşamak istemediğimiz bu hayatlar hakkında, dışarıdan ahkam kesip boş tavsiyeler vermeyi bırakın.
Cevap
3Cevap
Takıntılar ve anksiyete var sürekli hayat kalitesini aşağı çekiyor takıntılarımı gerçekleştirmekten bıktım...
var sen
Geçmiş olsun
Eldiven tak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?