Yüksek Kalorili Doğal Besinler Seçin: Avokado, kuruyemişler (fındık, badem, ceviz), fıstık/fındık ezmesi, tam yağlı süt ürünleri ve kuru meyveler küçük hacimlerde yüksek kalori sağlar.
Kalori Fazlası Oluşturun: Günlük harcadığınız kalori miktarından yaklaşık 300-500 kalori daha fazla tüketmeyi hedefleyin. Öğün Sıklığını Artırın: Ana öğünlerde çabuk doyuyorsanız, günde 3 büyük öğün yerine 5-6 küçük öğün (3 ana, 3 ara) tüketin.
Patates kızarması mı nasıl olsun patates, kilo almak istiyorum. Midem bulandığı için yiyemiyorum, özellikle koku hassasiyetim var et kokusu yumurta hatta pirinç kokusu bile cok rahatsız ediyor
53 tüm sonra birden midem bulandı böyle. Özellikle kokusu onkadar rahatsız ediyor ki neden böyle oldum bilmiyorum. Kahvaltıda tekarar deneyeyim diye yumurta yaptım çöpe attım.
Cevap sahibi
3 gü
Üzüldüm ya 😔
Cevap sahibi
3 gü
Canını sıkan bi şey mi var
Soran
2 gü
Evett aslında mezun oldum ve ne yapacam bilmiyorum, babamık yanına dönmek istemiyorum narsist biri
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Sağlık > Sorular > Pirinç yiyorum yumurta et midemi bulandırıyor ne yapmalıyım?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Yüksek Kalorili Doğal Besinler Seçin: Avokado, kuruyemişler (fındık, badem, ceviz), fıstık/fındık ezmesi, tam yağlı süt ürünleri ve kuru meyveler küçük hacimlerde yüksek kalori sağlar.
Kuru meyveler iyi mi gerçekten
İyi gelir bence
Deneyeyim, baska
Kaç kilosun
1.60 53 tüm 48 oldum yiyemediğiö için
Kalori Fazlası Oluşturun: Günlük harcadığınız kalori miktarından yaklaşık 300-500 kalori daha fazla tüketmeyi hedefleyin. Öğün Sıklığını Artırın: Ana öğünlerde çabuk doyuyorsanız, günde 3 büyük öğün yerine 5-6 küçük öğün (3 ana, 3 ara) tüketin.
Tamam ne yemeliyim böyle şunı ye dediğin seyler. Markete gidip alayım
Al iyi gelir sana
Neden kilo almak istiyorsun bence çok güzel vücudun var
Ye tabi
Yiyemiyorum diyorum az önce yine yumurta yaptım kahvaltı için, yşyemedim ağzıma götürmemle midem bulandı. Hayvansal gıdalar midemi bulandırıyor
O zaman yeme
bakliyat yiyor musun?
Evet ama yeterli gelir mi kilı almak için
kilo almaya çalışma bence. kaç ki boy kilo?
Biraz almam lazım birazcık tek
patates ye. ama kalçan büyür. bunu ister misin?
Patates kızarması mı nasıl olsun patates, kilo almak istiyorum. Midem bulandığı için yiyemiyorum, özellikle koku hassasiyetim var et kokusu yumurta hatta pirinç kokusu bile cok rahatsız ediyor
haşlama, kızartma her tür olur. börek vs
Börek iyi olur aslında ama sürekli patates mi protein
protein yeşil mercimekte çok var
Kırmızı peki
var ama yeşil kadar değil. nohutta da bol miktarda var. bilgi verebilirim. e k l e
Yeme
Kilo almam lazım protein karbonhidrat almam lazım.
Iyyyyyy
Ne ıyyy
Mide bulandırıcı
Boyun kilon kaç
1.60 boy 48 kilo
2 kilo alsan yeterli gibi. Çok zayıf değilsin ki
53 tüm sonra birden midem bulandı böyle. Özellikle kokusu onkadar rahatsız ediyor ki neden böyle oldum bilmiyorum. Kahvaltıda tekarar deneyeyim diye yumurta yaptım çöpe attım.
Üzüldüm ya 😔
Canını sıkan bi şey mi var
Evett aslında mezun oldum ve ne yapacam bilmiyorum, babamık yanına dönmek istemiyorum narsist biri