Merak ettim aranızda belki anlayan vardır Ne zaman pilav ve ya tavuk yemeğe kalksam midem bulanıyor... Bunun nedeni 2 senedir bir türlü anlayamadım. Bu sebepten dolayı doktora görünmek ayıp olur dedim. Sizce bunun sıkıntısı nedir? Diyetisyen bilmem ne işte aranızda var mı? Bu konuda uzman olan? Şimdiden teşekkürederim.😊 Tavuk Pilav
Psikolojik sorun bence. Yemek istememeni kendinde sorgula biraz. Bazen bende yemek istemem şu ilk resim beni rahatsız ederken ikinci resim etmiyor ilkin de canlı bir varlık geliyor aklıma...
Tavuk pilav yediğin bir gün hasta olduysan ya da olumsuz bir olay yaşadıysan, kendini koşullamışsın ablam, bak nete, olumsuz tat koşullaması diye ve oku :-)
Yani bu senin bilinç altında kalan bir olayın tetiklemesi.. Çünkü her ikside çoğu zaman hastahanelerde diyet yemeği olarak verilir... başından geçen nedir onu hatırla.
Bundan 3 sene önce ramazanda 1 ay boyunca tavuklu yemek yemiştik ondan ola bilir mi komutanım 😕 Mangal olarak tavuk midemi bulandırmıyor Ama yağda ve suda pişirilen tavuk midemi bozuyor kusasım geliyor.
Doktora gitmek için asla utanma insanlar neler için geliyor ben hemşireyim git derdini anlat belki alerjin filan var tavuğa e pilavda tavuk suyuyla yapıldıysa
Doktora ben gereksiz yere gitmsyi pek seven biri değilim. Adam gereksiz yere benimle niye boşa uğraşsın o kadar hasta var. Boş yere kalabalık yapmaya gerek yok.
Kan grubuyla ilgili olmasın kan grubuyla ilgili yiyecek listelenmişti seni kan grubun nedir benimde tavuga karsi ilgim cok kesmek boğazlamak etini yemek gibi
En İyi Cevaplar