Arkadaşlar bilgisi olan paylaşabilir mi?
Güvenilir, işinde iyi, verdiğim paraya ve harcadığım zamana değecek bir doktor arayışındayım
Güvenilir, işinde iyi, verdiğim paraya ve harcadığım zamana değecek bir doktor arayışındayım
Psikologların kendilerine Hayri yok. Ben tıbbi sekreterim kaç tane psikolog tanidiysam hepsinin durumu bizden daha kötü, birlikte çalışıyoruz kendi derdimi anlatayim diyorum kadın bir dert anlatıyor ben psikoloğu avutmaya çalışıyorum, geçen birisine hocam ben çupra başladım iyi değilim dedim, kadın bir konuşmaya başladı neredeyse xanax baslayacaktim onun derdine de ayrıca dertlendim
Bu yüzden güvenilir ve işinde profesyonelleşmis insanlar aradım, yeni ve tecrübesizlerle isim yok acikcasi, derdim dert dinlemek olsa bende o mesleği seçerdim. Anlatmak istediğiniz şeyi gayet iyi anlıyorum
İzmir’de güvenilir ve işinde uzman psikiyatrist/psikolog arıyorsan, özellikle Alsancak, Karşıyaka ve Bayraklı bölgelerinde çok sayıda yüksek puanlı ve danışan memnuniyeti yüksek isim öne çıkıyor. En çok tavsiye edilenler arasında Uzm. Dr. Dilşad Bingöl (psikiyatri), Doç. Dr. Gizem Akcan (psikoloji) ve Uzm. Kl. Psk. Seren Suner Şengül (klinik psikolog) bulunuyor.
Sorunun ne bilmiyorum fakat ters psikolojiyi arastırıp kendinde uygulayabilirsiniz, hormonal bir bozukluk yok ise , troid düzenli çalışıyor ise bu yöntem ile düzelmeyecek hasta tanımam
Hayır hormonlar ve tiroid sorunum yok, çevresel ve yaşadıklarımin, geçmiş travmalarimin ceremesini çekiyorum. İnsanlarla iletişimde çok çok iyiyken artık paronoyak kaygılı ve sürekli tetikte yaşıyorum.
Teşekkür ederim çok sağolun
Cevap
1Cevap
O kadar kötü değilsen gitmemeni tavsiye ederim genelde verdikleri ilaçlar hastalıpı erteliyor sadece.
Psikolog olarak funda cansu gül
Psikiyatrist olarak Gülşah DİNÇER ATALAY
Her ikisine de gittim ve memnun kaldım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?