Kötü bir şey de yok ama böyle normal hayatımdan zevk alamıyorum, garip hissediyorum, asla memnun değilim, sanki doldum doldum taştım, hiç memnun değilim, hiçbir şeyden sığamıyorum.
27 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kötü bir şey de yok ama böyle normal hayatımdan zevk alamıyorum, garip hissediyorum, asla memnun değilim, sanki doldum doldum taştım, hiç memnun değilim, hiçbir şeyden sığamıyorum.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Hayatın streai üzerine cok mu geliyor , konuştuğun stresğni atacak biri yok mu
Ya benim kafam benim üzerime çok geliyor sanki doldum doldum çözemedim hiçbir şeyi ve bu haldeyim sonsuza kadar kaybetmiş hissediyorum
Hayatımdan zevk almaya çalıştım olmadı
Ya kıyamam sana ya , ne oldy ama seni senden alan şey anlatmak istersen yazabilirsin. Dinlerim yardımcı da olurum yeterki sen iste z rutinlerin yok mu hayattan nasıl z3vk almıyon ayrıca
Bilmiyorum ruhum kayboldu ben bende yokum çöktüm bittim sanki tabiki iyiyim biraz ama genel olarak bu ruh halindeyim rutinlerim bı ara mutlu ediyordu şu an etmiyo yine
Ya işte o rutinler bile işlevini kaybetti gözümde şaka gibi normalde gözüme güzel. gelmeleri ve mutlu olmam lazımdı benden olmuyor ya
Konuşalım mı telegramın var mı
Hayır yk
Burqdan gel takip et ozman diğerleri görmesin
Ettim
Gel yazdım
Ben böyle durumlarda deliliğe vuruyorum
Napiyosun
Her seye gulerim dalga geçerim
Resetliyorsun kendini.
Evet galiba tüm bildiklerimi untuurken. ofke sıkılma bunalma oluyor nereye gideceğimi de bilmiyorum
Sıkıştım kaldim öfkem var sadece yaptıklarımı da yapmak istemiyorum nefretle bakıyorum bıktım hep aynı döngüden bı yere ulasamamktan
Bir sakin ol biraz rahatla bu kadar kendine yüklenme hayatının kontrolü sende sonuçta istemediğin hiç derdi çekmek zorunda değilsin özgürsün çünkü
Ama acı çekmek istiyorum
Acının içinde sıkıştım hayata dönemi yorum
Biraz aklını başka yerlere ver kafanı dağıt kitlenme bi yere varsa fırsatın 3 5 gün kafanı dağıt bi yerlerde ölmedin ya
Kısa bir tatil iyi gelir
Noldu ki neyin var?
şehir hayatı
kafa dinle az
Evdeyim full kafa dinliyorum zaten ama cinnet geldi sanki mq her şey siyah perde resmen zevk 0 delirdim minne
Havalardan kanka
Havalar bı gidiyi bı geliyi ya dimi
Zikir çek
Arkadas yok galiba
Yok ama ben kendi kafasına düşman biriyim en sonunda böyle oldu zevk aldığım şeyler bile bu halde napicam bilmiyom sanki dünya gözümün önünde kocaman siyah perde haline döndü
Kötü düşünme iyi düşün iyi olsun
Demesi kolay
Anladim
25 den sonra normal
25 olmadım dahaa 22 yım
Normal değil
Neye göre profesör musun
Tabi ki kaybedecek vaktim yok maalesef kitabımı oku