Hayır, yanık izim yok. Ufak tefek kazalar herkesin başına gelmiştir ama kalıcı bir iz bırakacak kadar ciddi bir yanık yaşamadım. Yine de böyle izler insanda bazen kötü anı gibi kalsa da zamanla insan alışıyor bence.
Çok fazla kez yandım ama bendeki izler bu şekilde değil 420 derece demiri tuttum bi kaç ay geçmedi yine 400 küsür derece demirleri tuttum geçmedi ama izi kalmadı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
soba demiri ayak parmağimin üstüne düsmüstü sadece orada bi iz var.. yine kücükken sakarliğimi konusturmusum hhshshs
Evet geçenlerde karnımı yaktım neyse ki iz kalmadı minicik kaldı hala krem sürüyorum hep nazar nazar
Hayır, yanık izim yok. Ufak tefek kazalar herkesin başına gelmiştir ama kalıcı bir iz bırakacak kadar ciddi bir yanık yaşamadım. Yine de böyle izler insanda bazen kötü anı gibi kalsa da zamanla insan alışıyor bence.
Çok fazla kez yandım ama bendeki izler bu şekilde değil 420 derece demiri tuttum bi kaç ay geçmedi yine 400 küsür derece demirleri tuttum geçmedi ama izi kalmadı
Silverdin veya hematen kullan yeni mi yaktın?
Yok yeni yanık sigara yanığı onun içinde kullanıyorum
tepsiyi alırken fırının üst kısmına elim çarptığı için kalp şeklinde bir iz kalmıştı ve o ize bayılıyordum ama maalesef geçti
Geçmiş olsun ne zaman oldu ki bu
Bu benim değil ya bendeki çocukken oldu izi duruyor
Heee anlad peki ben senin sandım birden
Yok ya
👍👍🌸
Şiş izi dışında yok elime ustume dökülen kaynar suyun yanığı fazla etkili değildi..
Evet var kolumu yakmıstım kaç ay önce hala ızı duruyor sıze de gecmıs olsun
Ay ocakta kolumu yaktm gitmesni bekliyorum
Geçmiş olsun yaa hayir yok
Var bilegimde kaynar su dökülmüştü
Sigara izi neden?
Geçmiş olsun. bende yok
Düzenli yumurta akı sür kardeşim
Geçmiş olsun
Yüreğim de var evet yangın yeri
Çok şükür yok
cay yanigi var ayagımda, cok gecmis olsunn
Evet var