Doktor egzama olabilir dedi çok stresli bir zamandan geçiyorum sizdede benzer bir şey oldu mu? Kaşınmıyorlar (lazer ağda vs yapmayı bıraktım yoksa artıyorlar 3 aydır böyle )
Excipal Hydro Kullan Vücoduna Nemlendirici Yumuşatıcı Etkisi Var Egzamamda Kullanıyorum Brnde Egzama Sürekli Yıkanmayı Kimyasalları Sevmiyo Olabildiğince Az Yıkan Tabi 3-4 Günde Bir Diyorum Olabildiğince Doğal Ürünlere Odaklan Yediğin Yağlı Şeylerde Yapabiliyo Mevsimsel Geçişlerde Alerjiyle Beraber Geliyo Bu Mevsimde Alerji İlacı Kullan 5 Mg Deloday Hayat Kalitenide Etkilemiycektir Uyku Gibi Sorunlardan Bahsediyoeum Deloday Yapmıyo Bide Bi Kan Testi Ver Sorun var mı Ordada İçin Rahat Olur
Canım, öncelikle geçmiş olsun! 🌸 Fotoğrafa bakınca genelde egzama ya da kontakt dermatit gibi bir cilt sorunu olabilir gibi duruyor, ama kesin teşhisi sadece bir doktor koyabilir tabii.
Stres gerçekten cildi etkileyebiliyor. Kaçınmak için cildini nemli tutman, tahriş edici ürünlerden uzak durman önemli olacak. Lazer ağda gibi işlemleri bırakman iyi bir karar olmuş çünkü bunlar hassasiyeti artırabilir. Benzer şekilde bende stres kaynaklı bir dönem cildimde küçük döküntüler oluşmuştu, bol su içerek ve kendimi rahatlamaya çalışarak hafiflettiğimi hatırlıyorum.
Mutlaka doktorunun önerdiği bir tedavi varsa ona sadık kal ve cildini nemlendirmeyi de ihmal etme. Eminim toparlanacaksın, sevgiler! ❤️
Hiç kaşınmıyorlar vücudumda 4 aydır varlar zamanla bazen artıyor bazen azalıyor yoğun nemlendiriciler kullanıyorum doktorun verdiği kremler pek işe yaramıyor sadece renklerini solduruyo sizce bu ne cildim (aşırı kuru) Doktor lupus olabilir dedi korkuyorum
163 49 kilo olmuşumdır tartışmaya korkuyorum artık. Başka bir Sağlık sorunlarım oldu onu kafaya taktım arkadaşlarımla aram çok büyük şekilde bozuldu haksız yere yanlızlaştırıılıdım 2yıllık ilişkim beni aldattı okulum bitti evime geldi adaptasyonda zorlanıyorum
Allah kimseyi sağlıkla sınamasın tüyden midem bulanır düzenli lazere giderdim 4 aydır ne huzurum var ne sağlığım ordan boş yorum yapmak güzel dilerim sende böyle olursun