Boşandım tek yaşıyorum ve geceleri hep korkuyorum zor uyuyorum ve sürekli kalkıyorum
5 gü
Boşandım tek yaşıyorum ve geceleri hep korkuyorum zor uyuyorum ve sürekli kalkıyorum
şunları her gün 10 kere oku iyi gelir inşaAllah Eüzübillahimineşşeytanirracim bismillahil azim elhamdülillah allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala alihi ve sahbihi ve sellim allahümme salli ve sellim ala seyyidina muhammed allahümme salli aleyhi ve sellim ve ezhib hüzne kalbi fiddünya vel ahirah allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina muhammed allahümme inni eselüke bi-hakkı muhammedin ve ali muhammedin en tekfiyeni ma ehafü ve ehzer bismillahi ala dini ve ala nefsi ve ala ehli ve ala mali allahümme rad-di-ni bi ka-da-i-ke ve barik-li fi-ma kud-di-ra-li hatta la u-hib-be ta-ci-le ma eh-har-te vela te-hi-ra ma ac-cel-te allahümme inni eselükel afve vel a-fi-yeh fid-dini ve dünya vel ahirah sal-lal-la-hu ala seyyidina muhammed sal-lal-la-hu aleyhi ve sel-lem allahümme salli ala seyyidina muhammed tem-le-u ha-za-i-nal-la-hi nuran te-ku-nü lena feracen ve ferahan ve sü-ru-ra ve sal-lal-la-hu ala seyyidina muhammedin ve ala alihi ve sahbihi ve selleme teslimen kesira velhamdülillahi rabbil alemin amine ya rab-bel alemin amin bi-ca-hin ne-biy-yil muhtar in-de-ke ve ali-hil ahyar amine amin el-fu el-fi amin allahümme amin.
Cevap
20Cevap
Merhaba ben kadın doğum uzmanıyım bana sormak istediğin soru ve ya bir şikâyettin var mı
Adi adam hamıleyken mı terk etti seni, bende yalnız yatıyorum korkuyorum ısıgı actım 😄
Ailenin yanına git
Allah yardımcın olsun inşallah
kimse yokmu senle kalsın
Neden korkuyorsun evin nasıl bir ev
Himm hormonlardanda olur o
Sahiplenici sert erkek lazım sana bence
dertleşebiliriz sanada iyi gelir
Anneni çağır ailenin çağır
Ailen ya da arkadas çağır
Korkma kanka yanındayız
Allah yardımcın olsun
Hangi şehirdesiniz?