6 gün sürdü ilk defa 4 gün erken geldi pedimi dolduracak kadar gelmedi az geldi ilk başta kahverengi şeklinde geldi sonra pedde hatırlamıyorum ama açık kırmızı renk vardı ilişkiden 8-9 gün sonra bu kan geldi
Ve az geldi peçeteye sildiğimde gelmiyordu normalde yoğun gelir peçeteye koyu kırmızı şeklinde olurdu ama bu sefer gelmiyordu gelse bile Minicik leke şeklinde gelmişti
6 gün sürdü ilk defa 4 gün erken geldi pedimi dolduracak kadar gelmedi az geldi ilk başta kahverengi şeklinde geldi sonra pedde hatırlamıyorum ama açık kırmızı renk vardı ilişkiden 8-9 gün sonra bu kan geldi
Ve az geldi peçeteye sildiğimde gelmiyordu normalde yoğun gelir peçeteye koyu kırmızı şeklinde olurdu ama bu sefer gelmiyordu gelse bile Minicik leke şeklinde gelmişti
Yani döllenmeye bağlı 6 12 gün arası da olabilir veya adet gecikmesini takip eden günlerde 1veya 3 gün süren veya saat süren lekelenme veya çok az olan kanamalardır
6 gün sürdü ise sorun yok. Adettir. Daha önceleride adetin böyleydi muhtemelen ama açıp pede bakmazdın. Çıkarır atardın.. bu sefer her detayı inceliyorsun
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Ne zaman yaptınız peki adetin genelde uzun mu sürerdi peki
Adetm 7-8 gün sürer ve fazla kan gelir koyu kırmızı olurdu rengi
23-24-25 Mayıs
Sıkınto olmaz ya sert mi seks yapmıştı ız
O ilişki de ki boşalma rahatlama birde adet yakınlıpı tabi yumurtlama dönemi ne denk gelmesi lazım hamilelik için
@Kaplancı yumurtlama zamanında oldu 3 gün
@Kaplancı yumurtlama döneminde oldu adetime 8-9 gün varmış
Eğer adet gecikirse yüzde yüz zaten ama kaç gün geçti 11 gün geçti ise kan testi de verebilirsin
3 gün mü gecikti şu anda adetten
@Kaplancı kan geldi geçti bile yerleşme mi adet mi bilmiyorum
@Kaplancı konu bu zaten kan geldi ama adet mi yerleşme mi ortadaki sorun bu
Kamile olmak mı istiyorsun
Yani bilmiyorum ki
Evlimisin
Evet ben istemiyorum olursa da yapacak bişey yok erken olduğunu düşünüyorum eşim istiyor
Ne kadar süredir evlisiniz peki ve yaşlarınız kaç
21 25 1 yıl
Senin yaşın için daha erken bi 24 25 olman lazım
Neyle korunuyorsun peki
Korunmadan oluyor da erken değil ya ben istemiyorum ama biraz daha zaman geçirmek istiyorum eşimle
Eşim istiyor aöa
Neden korunmuyorsun ki cok riskli eşin isteyerek icine boslmiş olsa direk hamilesin
İstemeyerek olmaz dimi
Yanlışlıkla akıtsa bir ihtimal hiç boşalmasa olmaz boşalırsa olur dimi
Bilemezsin ki yanlışlıkla boslsa anlamazsın bile
Prezervatif takıyor mu
Evet iştr şüphelendik yumurtlsma döneminde olunca
Hayır korunmadık
Ertesi gün ilacı ictinmi
Hayır
Onu kullan bari sen baya baya riski seviyorsun hamile kalmak için can atıyorsun nerdeyse 😂😂
Eşinle aranız nasıl peki
Merhabalar yardımcı olmak isterim
Ulaşın bana
Ulaştım
Hamile olan ya da geçiren daha iyi bilir bunu
Evet ama yazan yok ki hamile olan biri yok
Bir şey soracağım ama kapalısın
Dur yazıyım
En güzeli test yaptın mı
Yerleşme kanaması vücut yapısı ile alakalıdır
Nasıl yani
Yani döllenmeye bağlı 6 12 gün arası da olabilir veya adet gecikmesini takip eden günlerde 1veya 3 gün süren veya saat süren lekelenme veya çok az olan kanamalardır
6 gün sürer mi yerleşme kanaması
Sürer fazla da sürer
Benim 6 gün sürdü bazıları da 3 gün sürüyor 2-3 gün diyor 6 gün sürmez diyor
Hangisi doğru 6 gün sürdü benim işte adet mi yerleşme mi anlamadım
Sürer eğer adet bitimi veya başlaması arası ne kadar zamanda ilişkiye girdin
O senin rahim genişliğine duvar kalınlığına bağlı
Yumurtlama dönemimde girdik 22 23 24 25 3 gün ama 4. Gün 1 kez oldu adetime 8 gün öncesinde girdik 8 gün sonra bu kan geldi pedim dolmayacak şekilde
Az kan geliyordu yazdığım gibi oldu
Peçeteye silerken kan gelmiyordu eskiden dolu dolu peçeteye gelirdi ilk defa peçetrye kan gelmedi az geldi
Tabi en sağlıklı bilgi testtir ama büyük bir ihtimal hamilesin
Ama boşalma olmadı da oda şüpheli olmuşts olabilir bilmiyoruz
Öyle mi duruyor midem falan bulanıyor hep ya şu an bir midem bulanıyor
Karnmda ağrı var aşırı ağrıyor hep
İştahım açık hep yiyorum
Yerleşme kanıdır kan tahlili veya idrar testi daha net sonuç verir yeni ise adet dönemin geçilsin bir hafta sonra test yaparsın
Testi yarın da yapabilirim o kan biteli oldu baya
Bide o kan 1-2-3-4 gün boyunca az az geldi ped dolmayacak şekilde 4. Günden sonrs 5 ve 6. Da hiç gelmedi kesildi
Kan testi ver beta hCG yüksek çıkarsa hamilesin adetin gecikirse idrar testi ysp
Boşalma olmadı mı şüphelinin oldu
O karın ağrısı farkılıdır gaz sıkışması bağırsak sendromu olabilir
Olur yapılır sıkıntı olmaz
Yani olabilir zorlamadan yırtılma da olur rahim duvarında kılcal damar çatlağı olur
Ama testi hamilelik için diyeceksin
Eşinizle korunuyor mu idiniz ilişki de
2. Gelecek adet gecikirse mi test yapayım
Evet allah bağışlasın
İlişkiden sonra adet olmadınız ve adet olmanıza kaç gün var
Allah bağışlasın nasıl yani anlamadım hahahahaaha yok ki dsha bişey bilmiyoruz test yapmak lazım veya kan vermek lazım
Diyorum ya ilişkiden sonra yerleşme mi adet mi çözemedim dostum sabahtan beri biz ne konuşuyoruz
Diğer 2. Gelir mi bilmiyorum adete 2 hafta var
İlişkiden 8-9 gün sonra kan geldi anlatmıyor muyum sabahtan beri
BaZen adetlik iken de hamile kalabilirsiniz
Sor bakalım sorun ne?
Bikaç şey daha sormam gerek ama burada sıkıntı
Adetin kesik kesik mi geldi
6 gün sürdü ise sorun yok. Adettir. Daha önceleride adetin böyleydi muhtemelen ama açıp pede bakmazdın. Çıkarır atardın.. bu sefer her detayı inceliyorsun
Hiç ped dolmadı mı
Hayır dolmadı o garip geldi bana
Bi gelsene
Yazdım