Yumurtlama döneminde ilişkiden 3 4 saat sonra yerleşme kanaması olur mu? Olmaz ise ilişkiden 3 4 saat sonra neden lekelenme şeklinde kanama olur?
3 ay
Yerleşme kanaması ne zaman olur?

gizli446 sadece kızlardan görüş istiyor. Görüş paylaşmak için giriş yap.
Yumurtlama döneminde yerleşme kanaması olmaz. Yerleşme kanaması, beklenen adet gününüzde veya yumurtlama gününüzden sonra döllenme gerçekleşince yani yaklaşık 10 gün sonra olabilir.
Yumurtlama döneminde görülen lekelenme tarzı kanamalar yumurtlama kanaması olarak geçiyor. Bu dönemdeki kanamaların sebebi aniden düşen ve birden artan östrojen hormonu ver diğer hormonlar olabilir.
@Kezbank45 yumurtlama döneminde lekelenme genel olarak normal kabul edilir ama doktora gidip hormonal bir sorun var mı diye bakılsa güzel olur.
Gebelik belirtilerine gelirsek, şans eseri bir test yapmasam ben hamile olduğumu doğurana kadar anlamazdım çünkü hiçbir belirtim olmadı kilo almak dışında. 😂
@Kezbank45 sonuçta o da hormon içerikli bir hap, sıkıntı olacağını sanmıyorum.
Bazı doktorlar yerleşme kanaması olmadığını durumda bir terslik olduğunu savunurken bazı doktorlar normal diyor.
Kanama yerleşme kanaması da olabilir içinizde kalan kanda olabilir.
Bir onceki adetten kalintilar olabilir libidonuz yuksekse fazla hormondan da olabilir zaten yumurtlama doneminde normal diyorlar kahverengi akintiya bende aynisini yasadim ertesi gun hapi kullanmistim onun etkisidir diye düşünüyorum
En İyi Görüş