Emekli ama yaşı 52 ve genç yani hasta falan değil, ben yoruluyorum artık, dizlerimde ileri derece menüsküs yırtığı var, dizliklerle çalışıyorum, çalışmıyor, iş bakmıyor, taksitler var, kira var, para az oluyor öyle en azından diyorum taksitler bitene kadar bir düzen kurana kadar ya da işte kendi evimize geçene kadar falan yok, iş bakmıyor, aramıyor, ben bu dizlerle ne yapacağım bilmiyorum, doktor zorlanma diyor, dizliklerle çalışıyorum ama yeri geliyor sancıdan kıvranıyorum, o da evde oturuyor, acımıyor da.
12 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
sen 1 ay doktor raporu al işe gitme aklı başına gelir belki hatta mümkünse 1 ay uzak dur ondan
Evınde ac kalsa gene calısmaz bu bosansamda benım şansım gıtmez bılıyom ben
o gitmezse uzaklaştırma kararı alırsın polis götürür. ayrıca şu an haklı boşanma sebeplerin var bütün yükü sana yükleyemez.
Benimde yaşım 52 emekliyim evim arabam var borcum yok ama bir işe girdim asgari ücret üssü çalışıyorum evde oturulmuyor nasıl duruyor eşiniz ilginç
Bana güvenıyor dızlerımde ıkısındede menuskus var o halde bıle calısmaya calısıyorum agrıdan duramıyom ından bı acır ya gene geldım işe ne yapayım mecbur kalınca
İşten çık hergün eşine dır dır et ne oturup duruyon diye söylen elektrik süpürgesini oturduğu yerde çalıştır bir oraya kalk bir buraya diye söyle bulakşıkları makineye yerleşmiştir evi süpürge papatya attır. Kesin senden kaçmak için iş arar
Neler denedım hatta bıraktım anamlara gıttım tam iş bıldum gırcem dedı pazratesıye falan yalanmıs valla
Bukadar sorumsuz erkekmi olurmuş ya bunca yıl iyi ki bakmış size çalışmayı insan sevmezmi evde insanın içi daralıyor özellikle erkeklerin bayan olsa ev işi yapar temizlik yemek çamaşır zaman geçer Allah sabırlar versin güç kuvvet versin size bu yaştan sonrada atsan atılmaz satsan satılmaz bu adamı
Ne yapcagımı şaşırdım valla rabbımden cıkıs kapısı bakıyom 🤲
Peki evlenecek çocuğunuz yokmu ya da onun düğünü için hazırlık falan eşin onları hiç düşünmüyormu cidden ben şoktayım böyle erkekmi olur
Oho adami 3 sene önce boşalan lazimdi bir miras kalacak ev aşkına katlandin
Anası babası yol coluk cocugu yok bı ben varım bıde kardesı var evet ne yapayım ılerde rahat ederım yaşlanınca falan
Umarim oyle olur
🤷♂️
Al on gün rapor bende işten çiktim hadi bakalım yatmak nasıl oluyormuş de
Ac kalır gene calısmaz bu
Nasıl bir yol izlemeyi düşünüyorsun peki
Düşünüyorum ama ne yapcagımı bılmıyorum parasızlıktan cocukgumu bıle göremıyorum
Zor bi durum hakikatten
Adam artık emeklilik yaşında çalışmama hakkı var 52 yaş çokta genç değil tabii maddi durum bu tercihe yön verecek en ana unsur.
Çalışması lazım
Çalışıp karısını mutlu edemeyen adamdan olmaz
Bı emeklı maasıyla taksıt öduyor işte baska yok calısmıyorda kafayı yedım yemınle bu dızlerle valla merdıven cıkamıyom yemınle
Sen kaç yaşındasın
Ne halt erkeksin çalış de çalışsın
P. ipisi var siye erkek olmuyor insanlar sadece
Ben 35 yasındayım
Gençsin ona yapması gerekenleri hatırlat defalarca yapsın
Be boktan erkek o
Benım babamda dıyor öldurcem dıyor bana senın kocanı en son aklını basına alsın bana dıyor sen essekmısın onun üç kuruş maasınamı kaldım dıyor bana
Haklı bence baban
Evet evınıze gıdın kırada kalamıyon dıyor evınde boya badanası var onuda yapamıyoruz oraya gıtsek daha cok calıscam oda evde oturcak maasına guvenıp
Be iş yapıyorsun
Sen çalışıyorsun nede olsa daha bir türlü karar verememişsin.
Buna koca denmez ki sanki düşmanın
Allah kolaylık versin
Epey zorlu bir hayat koşulun varmış
Hiç sorma bu hasta halımle bıde
Ne üzerine çalışıyorsun ki çocukta vardır bir de
Kat şefıyım otel ve trızımcılık üstune gel benım calıstıgım yere dıyom beraber calısırız ona bıle gelmıyor tanıdıklar iş buldu ona bıle gıtmedı üstunde durmuyor iş bakmaya
Sorumsuz erkek belki de bir evlilikte kadının basına gelen en kötü şey olabilir
Zaten bır bucuk yıl evlı kalmıs eskıden eskı karısıda bana dedıydı bundan sana fayda gelmez ugrasma dedı bana ben dınlemedım ah kafam ah ne alıyom demı
Büyük pişmanlık haliyle bugün itibariyle. Sana ekstra külfet. Ne erkeklik ne de kocalık görevini yerine getiremeyen bir miskin demek lazım. Kadınını da madara eden tabir-i caizse
Aynen öyle
Masa bası iş gerekli sana en fazla yoksa her türlü sorun yaşaman kaçınılmaz ki şu an psikolojik anlamda da berbat haldesin
Varda parası cok az anca ay sonunu kurtatıyorun bu parayla gecede ayreten calıssam bu dızlerle ne yaparım bılmıyom denedım dızım bı kıtlendı bı hafta ayaga kalakamadım yemınle
Senin çözümün aslında boşanmak ama nasıl olacak ve sonrasında ne yapacaksın hepsi muamma bunların
Solıstlık yaparım eskı meslegım ama yas 35 oda bır yere kadar olcak sonucta dedıgın gıbı oda muamma
Aylık ne kadar daha ekstra gelse seni rahatlatır ki para yönünden
Taksıtler bıtene kadar ıdare etcem aıle apt gıtsem şuanlı işimi yapamam baska iş bulmam lazım olcak onada dahada eahatsız olcam ve o gene calısmıcak evde oturcak ama en azından dıyom maası var kendı evımız olcak ne bıleyım
Taksitler ne kadar ki ortalama ayda
20 bın aylık kıra var faturalar yeme içne mutfak pazar cocuklarımım eksıklerı o taksıtlerın 8 bınını öduyor faturalar eksıkse ben öduyom 10 taksıt ben cocuguma bakıyom sonra kırayı toluyom arada para kalırsa verıyor bana kıraya yardım falan dıger aya kadar ben gecındırıyom evı market pahalı pazar pahalı işe gelıp gıtmek için para gıdıyor zatn sıgara bunlarda benden
Çok yanlış bir davranış yapıyor eşin
İşmı var dıyor pıyasa bozuk ben nıye iş buluyom calıstıgım halde halen iş teklıflerı gelıyor bana dedım evde oturunca işmı bakılır dedım ona
Haklısın bu konuda benim babam 64 yaşında emekli evi var 3 tane arabası var birde inşaat ustası daha çalışıyor
Benım babamda evı var arabası var hayvan beslıyor ustune bıde fırında calısıyor adam sorunluluk bılıyor babalar bu bedavadan hayat yasıyor
Bedavadan hayat değil ona bunu veren sensin
Öyle valla ıyı hos ama calısmıyor iş yok dıyor ben nasıl buluyom calısıyom calıstıgım halde iş teklıflerı gelıyor sagdan soldan cevrem var benım
Çünkü sen çalışıyorsun o bunu bildiği için çalışmıyor
Aynen öyle ne yapmam lazım ne yaptımsa calısmıyor valla
Sende çalışma çünkü sen çalışırsan biliyor ki eve ekstra para girecek
Zaten götu bana dayamıs artık ben ölmesem calıscam oda evde oturcak sonra bana dıyor benım olan hersey senın sen rahat ol ben ölunce acıkta kalmazsın dıyor bana
Giden senin sağlık ama para bir yere kadar
Saglıgım bellı böyle gıderse kötu ama ne yapcagımıda bılmıyorum yemınle
Çalışma bunun ötesi yok sen böyle yaşamayı kabul etmişsin eşinde bu nu biliyor
Eltım karı koca calısıyorlar kendı evlerındeler ustune 3 cocuk okuyuyorlar hatta kaynım baypas amalıyatı oldu gene calısıyor agır kaldırmaıyor ama bak dönduruyorlar kendılerını kımseyede mınnet degıler bız nıye böyleyız anlamıyom valla
Eşine bu hayatı sunan sensin
Ne yapmam lazım valla 🤔
Çalışma en mantıklısı
O zaman calısırmıkı ya da iş bakarmıkı
Şuanda kafa rahat nasıl olsa eve para geliyor
Aynen öyle bazen dıyom kırayı toplamam lazım dıyom allah büyük dıyor bıde dalga gecer gıbı
Çalışma ileri derecede yırtık var diyorsun galiba sen kendinden fazla seviyorsun eşini
Ben fedakar bırıyım ondan ya da cok safım
İyi de fedakarlık hak edene yapılır
Bosansam sonrasında ıyı bırı denk gelırmı oda var bıde daha beterı cıkar allah korusun valla
Boşanmak istersen bence bir daha evlenirken seçici ol.
Tabıkıde aldatan dayakcı bıde bundan daha beterıyle evlenırsem bende şans yokkı temız aıle adamı gelsın bana
Bilemezsin elbette ama sağlığın için çalışma bence
Bu hayat senin
Bugüne kadar kazandiklariniza ne oldu
Sizin isiniz cok
zor bence
Yik taksitleri kirayı üzerine bakalım napicak
Ben olsam hiç bu kadar taviz vermezdim
Ne kavgalar ettık ne bosanmalardan döndum sabret dıyor bana dedım sen calısma evde otur bende sabredeyım dedım calısmaz bunadama
Boşanmak en doğru karar kendi ayaklarınin üzerinde duruyorsan ona ihtiyacın yok o sana yük olmaktan başka bir şey değil
Kendı ayakalrımın üstunde durabılıyom ona mınnetım yok coluk cocugu yok anası babası yok dedım ılerde rahat ederım dedım ama böyle gıderse valla sakat kalcam yemınle
Hiç bir şeye acımıyorsan bu haline acı bunu çekmek zorunda değilsin omuzunda taşımak zorunda da degilsin
Ilerde rahat ederım dedım gecer dedım bu sıkıntılar ama dizlerım kaldırmıyor valla
Bir şeyler başında nasılsa sonu da öyledir kendine bu kötülüğü yapma yarın bir gün kaldıramayacak duruma gelsen aynı hasasiyeti sana göstermez
Nasıl göstersın cebınde parası yok calısmıyor daha gecen valla calıstıgım yerden bırc aldım hastaneye gıttım yemınle bakamaz bu bana
Peki ne bekliyorsun halen
Borclar bıter düzen olur dıyom sonrada dıyom bu sefer ben bıtcem bu dızlerde ıkısınde mebuskus var yırtık omuzda kıreclenme var bu halde calısıyom kıradayız kendı evımıze gıdıncede ordada calıscam bakalım nereye kadar gebermesem ıyı
Sen kafada bitirmissin sanırım
Bosansam ılerde ne yapcam yas 35 sonucta kac yıl ortalık olcak ne olcagımda muamma bosanınca bunları dusunuyom
Şu an ki durumundan kötü olmayacaksin emin ol
Bosanmayı cok dusundum ama sonra vazgectım ırtalık olurum aıle var ama yoklar sahıp cıkmazlar öyle
Ne diyin bilemedim
Zor demı o yuzden arada kalıyom
Evet zor ama şu an ki durumun daha zor
işine gelmez
sen çalışıyor musun
Sen de çalışma
Ben duramam calısmadan
O zaman çok yorulmadan çalış
İnsallah bakalım allah büyük ne dıyeyım bı kapı acar bana belkı
İşin varmış zaten ne kapısı istiyorsun ki
Cok şükür güzellıkler kapısı huzur mutluluk işte
İnşallah her şey gönlünüzce olur özel e kapalı mesaj kutunuz sanırım
Çok iyi kadın bulmuş kendine
Evet dedım ortalık olmıyayım dıye sabredıyom daha beterı gelır sonra basıma hep böyle bekledım hep
Sabır diliyorum sana zor işin
Amın bu yuzden bısanamıyorum yasında 35 Şu an bılemedım valla
Boşanmak o kadar da kötü değilmis. bende boşandım
Degıl tabı
Hep sorun varsa insanın psikolojisi bozluyir
Yemınle cok bozuk düşün hep ne olcak dıye
Sana zararı var üzülüp düşünmenin
Cok cok cok
Kafa dağıtmak istersen sohbet amaçlı mesaj atabilirsin
Abla ayrıl o adamdan
boşa gitsin
boşa