Allah'ım adam akıllı nefes alınmayınca şu sıcakta insan çatlayacak gibi oluyor. Hiç sevmiyorum ya, hasta falan da değilim ama kışa göre neden yazın daha fazla oluyor bu🤔 Şöyle güzel nefes ala ala uyusam ne olurdu sanki
12 gü
Allah'ım adam akıllı nefes alınmayınca şu sıcakta insan çatlayacak gibi oluyor. Hiç sevmiyorum ya, hasta falan da değilim ama kışa göre neden yazın daha fazla oluyor bu🤔 Şöyle güzel nefes ala ala uyusam ne olurdu sanki
Yazın hasta olmasan bile burun tıkanabiliyor. Sıcak, nem, klima, polen derken burun iyice doluyor, nefes almak zorlaşıyor. Hele gece yatınca daha da sinir bozucu oluyor. Sıcakta zaten insan daralıyor, bir de rahat nefes alamayınca iyice bunaltıyor. Uzun sürerse doktora görünmek en mantıklısı.
Cevap
12Cevap
Özlem hanım polen alerjisi var sizde Temmuz ay ının ortasına kadar sürer.. ilaç kullanın ileriki derecelersi için iğnesi de var
@ozlem0666 hocam o güneş çarpması yüzünden çok dikkat etmek lazım
@ozlem0666 çantanda spreyle gez
@ozlem0666 hocam evde yatın demedim ki hasta olursanız yatın ki Allah göstermesin dikkat edin kendinize
@ozlem0666 öğretmensiniz diye hoca dedim öyle değil mi
Dondurma falan tüketince soğuk içince güneşin de etkisi olduğu için olabiliyor öyle şeyler
Aynen oluyor üstüne direk ılık su iç
Zaten bir hastalandı mıydı burun tıkanıklığı boğaz ağrısı derken ishal yapıyor
Geçmiş olsun acil şifalar diliyorum doktora gidiniz
Aynı sorunu bende yaşıyorum
Özellikle otrivine bağımlılık yapıyor
Alerjik veya gece deniz akıntısı olabilir
Bu özlemler neden çirkin değil
odaya nemlendirici koy
Mevsim geçişi polenler pamuklar
Alerji?
Kardeşim de var bahar yaz oldu mu sürekli gripmiş gibi oluyor. Kısın daha rahat oluyor.
Hiç gidip bakıldın mı Kbb ye? Eğer kışın sürekli bogaz enfeksiyonu yaşıyorsan bademcikleri aldır kurtul. Ayrıca baktır bakalım geniz eti falan da var mı.
Burunda yani damarda çatlak olabilir. Sıcaklar da kanama olur.
Alerjik olabilir
Nemli
Alerji olabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?