Göğüs küçültme ameliyatı olmak istiyorum. Bunu sadece büyük göğüslü kadınlar anlar; bel ağrısı, giydiğinin yakışmaması, seni kilolu göstermesi, koşamamak, fıtık ya var da var. Ama ameliyat olmaktan da korkuyorum, iz kalır mı ya, güzel yapmasa, beğenmesem. Kilom da normal yani.
1 gü
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
İlk sevgilim öyleydi. Bel ağrıları çok sık oluyordu hatta geçmiyordu. Ama ameliyat olmadı. Bide büyüklük sarkmaya da sebebiyet veriyor
Bir şey olmaz bu ameliyatı yaptırıp da fotoğrafını paylaşan tanıdıklarım var. Seni iyi hissettirecekse öyle yap canım.
Boyun kısaysa görüntü kötüdür. Korkmadan ol ameliyatını.
estetik olup özellikle büyütüyorlar elletme bence. Bildiğim birisi oldu 1 seneyi geçti halen izler var.
Cevremde 2 tane yaptıran var ikiside çok memnun sadece süreç biraz uzun oluyor onun dışında değer bence
Yaptıran herkes çok memnun genelde doktoru iyi seçmem lazım galiba
Evet kesinlikle paraya kıyacaksın
Tam bitiş tarafında hafif iz kalır illa bikini altına gelcek şekilde ayarlanıyor zor değil ama yine de ameliyat işte iyi bi doktorla görüşmen gerek
Görüştüğüm doktorlar çocuk sahibi olmak istiyorsam yaptırmamı öneriyorlar süt kanallarına zarar veriyormuş doğumdan 6 ay sonra daha sağlıklı olduğunu söylüyorlar
Düzgün bi şekilde yapılırsa bu konuda da problem yaşanmıyor hiç yaşayana denk gelmedim
İzi elbet kalacak risklide olur ense kısmın çok ağrıtıyor degilmi
Devlet bile karşılıyor onu ama sana öyle geliyor olma ihtimali de var
Devlet ciddi bel sorunu varsa karşılıyor
İyi doktor bulup ol bence ilerde çocuk falan olunca daha da büyüyorlar dediğin gibi bel ağrısı mahveder seni
Şöyle konuştuğum doktorlar süt kanallarına zarar verdiğini eğer çocuk istiyorsamsam doğumdan 6 ay sonra yaptırmamın daha sağlıklı olduğunu söyledi aslında
Ameliyat her türlü sıkıntı zaten olmamak daha iyi olur boş ver
Memelerin çok mu büyük
Bence yap gitsin beğenmezsen silikon taktırırsın
İyi değerlendir doktorlari
Kaç beden ki göğüslerin?
Kaç beden
Bence olma boş ver
para sorunun yoksa iyi bi dr var