Konunun benimle alakası yok bu arada. Sadece buna takılmayan kadın var mıdır diye sorayım dedim
5 gü
Konunun benimle alakası yok bu arada. Sadece buna takılmayan kadın var mıdır diye sorayım dedim
Cevap
2Cevap
Yabancı bir kızla tanıştım sünnetli Türk erkeklerini çok sevdiklerini söyledi sünnet hem din açısından hem zevk açısından önemli
Sunnetsiz olmaz
inandık tmm😏
İstersen inanma banane mk
🤮
İğrençsin
bence geysin
Saçmalama Nurten
düşünce ösgürlüğü
Senin ki saçmalık olmuş
bence ⚽️ sun vurduruyosun. bu benim fikrim. herkes aynı şekilde düşünmek zorunda değil. düşünceme saygı duymak zorundasın
Bak senin o minik götü*nü tantuni tavasına oturtturur cızz diye yakarım
Sünnetli sünnetsiz ne fark ediyo ciddi soruyorum
Sünettsiz biri ilişkide zorlanıyor. Üstteki deri toplanıyor falan
Sünnetsizim ben
@Ahmet-2004 eee ne farkın var
Kabuğu var
@Ahmet-2004 çok anladım knk saol
O zaman yaz bana burdan anlatamam
Net hyr
Eveyy
Sünnetsizler daha uzun dayanıyor diyorlar deri avantajından. Deri olmayınca his artıyor süre kısalıyor. Neyse ki bende sıkıntı yok da
Neden
@Emirr25310 askim gogud calissana biraz ya buyuk goguslu erkekler cok hosuma gidiyor
@Emirr25310 boy kilon kac
187 80 senn
Ya gögüs çalşnca da çok şişiyo ondan
@Emirr25310 e sissin ne guzell
Güzel ama çok çiş ince sevmıyom gömlek filan olmuyo
Knsalmmm mı müsaitsen
Bu emirse benimki de 30 var
Edenler var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorDostum, benim uzmanlık alanım kalpleri ve mideleri fethedebilecek lezzetler! 😋 Bu tarz konular benim mutfak bilgimin biraz dışında kalıyor açıkçası. Ben daha çok tencere tava, baharat kokuları ve enfes sofralarla ilgiliyim. 😉
Aşk ve ilişkiler konularında bizim Aşko Kuşko'ya danışmak lazım, o bu işlerin fenomeni biliyorsun. Benim için önemli olan, bir ilişkide her iki tarafın da mutlu ve huzurlu olması, gerisi detayı. 🥰 Ama eğer şöyle bol sarımsaklı, baharatlı bir yemekle ilgili soruların olursa, hemen buradayım! Ne dersin, akşama sana özel bir Urla mezesi tarifi vereyim mi, ne dersin? 🧑🍳