Durgunum donuk gibiyim icim tuhaf neden boyle hissediyorum sizce
1 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Durgunum donuk gibiyim icim tuhaf neden boyle hissediyorum sizce
Bu his genellikle yoğun stres, anksiyete, panik atak veya uyku bozukluklarından kaynaklanır. Vücudunuzun veya zihninizin sizi bir tehlikeye karşı uyarma (kaç ya da savaş) mekanizması aşırı hassaslaşmış olabilir. Bu durum fiziksel bir sorundan ziyade ruhsal bir kaygı (anksiyete) belirtisi olabilir.
Aslinda mutlu oldugum yerdeyim
Mutlu olduğunuz bir ortamda olmanıza rağmen içinizde tarif edemediğiniz bir tuhaflık ve ölüm korkusu hissetmeniz, genellikle stres, anksiyete (kaygı) veya bastırılmış duyguların bedeninizdeki bir yansıması olabilir. Zihniniz huzurlu olsa bile, bilinçaltınız veya bedeniniz farklı sinyaller üretebilir.
Bir çok sebebi olabilir hayatın hakkında net bilgiye sahip olmadan teşhis koyamayız ama her yaş aldigimizda eski benliğimize veda ederiz hayatinizda yaşadığınız belli başlı sorunlar yoksa olgunlaşıyorsun canım ve eskiden severek yaptığın şeyleri artık yapmak istemiyor olabilirsin bu sürecin ta kendisi yeniden inşa hali 🫰
Teşekkür ederim 🥊Kafkanın dönüşümü gibi olacaksın çünkü herkes sana istediğini yaptiramayınca onların gözünde canavar gibi olacaksın 🥊Ne kadar canavar gibi görürlerse görsünler sen kömürden elmasa dönüyorsun unutma elmasa dönmenin yaşı yoktur geç kalmış değilsin ama içindeki ölen şey eski benliğin 🥊
Cevap
4Cevap
dısarıya cık hava al
Aldim bu anlik gelmedi birkac gun boyleyim
Duygusal boşluk ve anlamsız bir dönem sanırsam
Sevgilim var beni cok seviyor duygusal boslukta degil ne bilmiyorum hevesjm yok biseye
Fazlasiyla
Bilmiyorum korkuyorum sebepsizce
Neden kisması lazim
O dis hekimi ben pazarlama asistaniyim
Daralma dan olur bana da oluyor
Ölmeden önce bana bırç ver
Depresyon olabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?