Az önce içli köfte yapayım dedim, elim kızardı bir de hostes olacağım diyorum, o kapıyı falan nasıl kapatacağım, bu vitamin eksikliği falan mı, ileride geçer mi?
3 gü
Az önce içli köfte yapayım dedim, elim kızardı bir de hostes olacağım diyorum, o kapıyı falan nasıl kapatacağım, bu vitamin eksikliği falan mı, ileride geçer mi?
Canım benim o kapılar elektronik zaten ufak bir güç uygulaman lazım ama o kapıyı kapatacak seviyeye zaten en az 10 yıl sonra geliyorsun sorumlu kabin amiri açıp kapatabiliyor kapıları sadece her hostes kapatamıyor 😂 amir olabilmek için de 10 sene meslekte olman lazım
Abla hostes misinn
Sektördeyim ama hostes değilim
Yaaa ben hostes olmak istiyorum ama torpil var diyorlar görünüş olarak güzel sayılırım boyum 162 ama daha kısa ölçüyorlarmış galiba 212 cme uzanabiliyorum parmaklarımı kaldırarak kilo problemim yok düzenli spor yapıyorum ingilizce ve almanca var göz numaram 3.5 miyop astigmat var sıkıntı olur mu güzel bir şirkete girebilir miyim
Şirketlerin sağlık kriterleri kendi sitelerinde var oralardan inceleyebilirsin kadınlarda 165 boy sınırı sanırım öyle biliyorum sağlık şartlarında yazar çoğu şirkette torpil olayı yok hakkı olan alınıyor değerlendirme aşamalarını başarıyla geçmek gerek
Cevap
2Cevap
Esnemezsen kırılırsın..
Düzenli sporda yapıyorum suda içiyorum olmuyor
Fiziksel esneme değil. Hayat şartları ile ilgili herşeye kırılma takılma
Ahaha
Boy kilon nedir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?