Ağır majör depresyon, karışık anksiyete, beden algısı bozukluğu, dismorfofobi tanısı alan genç kız rapor alıp engelli bakım merkezinde ömür boyu kalabilir mi
2 ay
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Aynen gerekli şartlar sağlanırsa kalabilir bunun için tam teşekküllü bir hastaneden tam bağımlı olduğunu gösteren süresiz sağlık kurulu raporu alınması gerekir ardından aile ve sosyal hizmetler bakanlığına bağlı uzmanlar kişinin kendi başına yaşayamayacağını ve ailesinin bakacak gücü olmadığını tespit ederse merkez yatışı onaylanır süreç hukuken süresiz başlasada hastanın durumunda belirgin bir iyileşme olup olmadığı dönemsel raporlarla kontrol edilir
Kaç tane atarax içersem kesin bayılırım 25 mg atarax 15 tane içsem aç karınla yüzde yüz bayılır mıyım
sence de fazla radikal bir çözüm değil mi bu? tüm bu problemleri ve daha fazlasını yaşayan birinin on altı kez yatırılmasına rağmen artık alınmadığını okumuştum. ömür boyu kalınması için daha farklı şartların arandığını tahmin ediyorum 🤔
Kaç tane atarax içersem kesin bayılırım 25 mg atarax 15 tane içsem aç karınla yüzde yüz bayılır mıyım
Ben kadın doğum uzmanıyım