5 gü
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
İntihar düşüncenin sebebi nedir aile sorunları mı? Bu kadar bunalıma iten çıkmaz yol olduğunu düşündüren nedir sana?
Pişmanlıklarım
Bunlar senin geleceğini etkilemez. Hayat pişmanlıklarından ibaret değil. Geleceğini başka bir bakış açısıyla kur.
Yapamıyorum ben çoktan pes ettim sadece ilaçların etki etmesini bekliyorum ise yaramazsa ölücem 😭
Yok artık ne yaşadın da bu kadar intihar düşüncesindesin?
Yazacak kadar enerjim yok valla sadece kötüyüm bunu diyebilirim
İntihar çözüm değil. Geçmişte ne yaşamış, neyi geride bırakmış olursan ol hiçbir pişmanlık senin bugünkü değerini ve geleceğini elinden alamaz. İnsan düşebilir hata yapabilir ama her şeyin bittiğini düşündüğün bu karanlık an aslında yeni ve temiz bir başlangıcın eşiği olabilir. Şu an çok canının yandığını biliyorum ama bu yolu yalnız yürümek zorunda değilsin. Biz buradayız seni dinlemek seni anlamak ve bu yükü paylaşmak için yanındayız KS halkı olarak. Lütfen kendine ve hayatına bir şans daha ver çünkü senin varlığın sandığından çok daha değerli. Anlatmak için güncellemeye neler yaşadığını anlatabilirsin 🙏🏻
Ben potansiyelimi heba ettim bu saatten sonra da asla düzelmem ilaçlarda ise yaramıyor benim sonum ölüm olcak
Seni ölüme iten sebep nedir
Ben ağır major depresyon karışık anksiyete bozukluğu yanında da doktorum bu iki tanıyı koydu beden algısı bozukluğu dismorfofobi otomikrofobi teşhisi aldım engelli bakım merkezinde ömür boyu kalıcam berbat iğrenç bir durumdayım
Berfin sen misin
Evet
Bende kararımı kesinlestirdim eğerki düzelmezsem ölücem
Abim beni engelli bakım merkezine koymazsa benim de sonum ölüm olacak
Millet ilerliyor biz geriliyoruz biz düzelmeyiz ama sana söyliyim mi bir kere bu bataklığa düştüyse artık bundan sonra da kalkamayız ben kendi adıma konuşayım ben düzelme imkansız
Kesinlikle bu bataklığa battık bizim çıkmamız çok zor en iyi psikiyatri gelsede düzelmeyiz ancak bizi düzeltecek şey geçmişi getirmek buda çok zor o yüzden asla düzelmeyiz benim ailem asla beni engelli bakım merkezi ne koymaz tek çıkış yolum benim ölüm 😭😭
Ben de zannetmiyorum benim ailem de beni engelli bakım merkezine koymaz benim ağzım şöyle hiç bu durumu annemle babama söylemedim hani demedim beni engelli bakım merkezine koyun hani bir ton uğraşmamaları gerekiyor rapor almak gerekiyor yani zibilyon tane uğraşmaları gereken bir sürü şey var onlar da benim için o kadar uğraşmaz benim sonum ne olur ölmek istiyorum ama öl ölmek için cesaret edemiyorum hani intihara kalkışmak istiyorum ama cesaret yok aile evinde ömür boyu kalmak da cehennem gibi evlenmek zaten başlı başına bir felaket sanırım ikimiz de öyle bir noktaya geleceğiz ki hiçbir şekilde düşünmeden direk intihar edeceğiz ben öyle düşünüyorum çünkü intihar edenler saniyelik dakikalık kararla intihar ediyorlar uzun süre düşünürse tabi intihar edemez insan
Her kelimende haklısın kanka çok büyük ihtimalle öyle olacak öyle bir noktaya geleceğiz ki cinnet geçirip intihar edeceğiz bizim sonumuz bu olacak
Böyle kötü öyle berbat öyle felaket bir olay bir gün gecirecegiz ki o gün diyeceğiz ki hiçbir şey düşünmeyeceğiz sadece o an ölüp gitmek isteyeceğiz ve o zaman işte o zaman elimize ne geçerse bıçaktır kalbimize saplacağız ya da ben gidip yüksek bir yerden atlayacağım sen de bir şekilde bir yolunu bulup kendini öldürürsün hayatımızda son bulur o boşa geçen bir ömür madem bu kadar acı çekecektik madem bu kadar berbat bir hayatımız olacaktı niye doğduk😭ki ya keşke hiç olmasaydık hiç doğmamak hiç var olmamak o kadar güzel bir şey ki sana anlatamam doğmadan önce nasıl bir hiçse işte o onun gibi bir hiç olmak istiyorum ben ama sana şöyle güzel bir haberim de var öldükten sonra da yok olacağız yani senin o korktuğun şey başına gelmeyecek Cennet veya cehennem olmayacak ben çok araştırdım ben 14 yaşından beri dini araştırıyorum YouTube’daki insanlardan herkesten videolar izliyorum araştırıyorum YouTube’da bir sürü video var bunla alakalı o yüzden benim hani öldükten sonra acaba cennete mi gideceğim cehenneme mi gideceğim gibi bir korkum yok ben sadece cesaret edemiyorum canımın çok yanacağını biliyorum ve ya sakat kalırsam gibi düşünceler de aklımdan geçiyor ama bunun için işimi garantiye almak için Galata Kulesi’ne atlamak benim için en mantıklı seçenek
Sizi anlayan ve size inanan bir psikiyatrist bulmanız gerekli. Hepsinden önce size kötü gelen çevre şartlarınızı olabildiğince düzeltmeniz gerekli.
Geçmiş olsun kuzum.
Çok zor
İmkansız diye bir şey yok
Zor demeyin. Gönlünüze küsmeyin.
Ben depresyonda mıyım bilmiyorum ama hiç bir yere kendimi ait hissetmiyorum her şeyden soyut uzak kalıyorum
Depresyon çok kötü bir şey
Ev işi hayatım evde de oyun dizi film uyku başka bir şeyim yok
Allah yardımcın olsun
Sağ ol
Git tabi ne tür dusunceler
İntihar düşünecek kadar kötüyüm
Ne vibj düşünceler geliyor ornek
Ne zamandır suruyor
Pişmanlıklarım var sürekli geçmişe takılıyorum stresten mahvoldum
Geçmişte ne yaşarsan yasâ geçmişi degistiremezsin
Adam mı öldürdün
İşte bu daha çok üzüyor potansiyeli ne ihanet ettim en iyi psikiyatri gelsede düzelmem ben
Yasin genç her şey olabilirsin
Geçmiş olsun
Sağ ol
hangi şehirdesin?
boş ver
peki
Destek almak faydasını gösterir bence
İnşallah
Geçmiş olsun dua et
Geçmiyor
neler düşünüyorsun
İntihar
saçmalama
Siz anlamıyorsunuz iste
Geçmiş olsun
Geçmiyor
Geçecek bu günler az sabret
Kuran oku
Neden kuran
Allaha dön
Namazını kıl
İnşirah süresini dinle
Yaradandan ferahlık dile
Her sabah namazında dua et
Kelimetullah kimin kitabı hakkın değilmi
Hak ya da yaradan sahibimiz değilmi
Kuran ruha ferahlık verir
Yav ben tuvalete gitmeye bile üşeniyorum bunları yapabilmem. İçin abdest almam lazım oda çok zor hiçbir şey yapamıyorum
Niye engelinmi var fiziken
Bu gibi şeylerle düzeleceğimi düşünmüyorum evet Allah var ahiret bunlara inanıyorum
En baştan pes etmissin
Allah gel kulum dua et diyor sende et ne var bunda
Allah bile beni umursamıyor bence
Düşünme öyle af dile allaha dön
O tek sahibimiz imtihan bu
Allaha sığın mücadele et
Allah beni umursasa yardım ederdi dua edecek halim yok hiçbir şey yapmak istemiyorum
Af dile yaradandan
İmtihan bu bacım
Nolur pes etme
İmtihan dediğin kendi ellerimle hayatımı mahvettim Allah'ı asla suçlamıyorum ne istesem verdi ben nankörlük ettim şimdi cezasını çekiyorum 😭
Ne yaptın anlat istersen bana ağla rahatlarsın anlat dök içini bacım
Hata yapabilirsin
Konuşmakta gerilik yaşıyorum kelime bulamıyorum birşeyi anlatamıyorum o yüzden yazamam
Noldu anlat niye gerilik yaşıyorsun
Hastayım
Otizmli olduğumu düşünüyorum
Psikolog, nörolojiye görğn iyi olscaksın pes etme
İstemiyorum
Tedavide olman lazım ruhen iyi değilsşn
Tedavi oluyorum zaten bir işe yaramıyor neyse