Olur tabi önünde herhangi bir engel durum yok ve halk kabul eder tabi kendi emeğinle başardığın işi yapıyorsun kimse bir şey diyemez umursama kimseyi ayrıca bunu çok isterim inşallah olursun
Rica ederim doktor olduktan sonra da başına bunlar gelebilirdi ve devam ederdin öyle düşün ayrıca bedenindeki farklılıkları engel görme lütfen sen istersen başarırsın ben inanıyorum şimdiden Allah yolunu açık etsin ve yardımcın olsun
Görmedim kusura bakmayın. Engeli olan bir çok doktor arkadaş var. İnsanların kabul edip etmemesi gibi bir durumla karşılaştıklarını görmedim. Cerrahi branşlarda sıkıntı olabilir sadece ama onun dışında gayet de doktor olabilirsiniz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
yapay zekaya sor daha iyi.
Merdiven altı doktorum ksksksks
Sor canım pratisyen hekimim
Yok artık. Burada doktorda var mı cidden ya
Benim sorum biraz özel
Nerelisiniz ve neden gizli yaa
Hocam mecburi hizmette misiniz siz de?
Özel soru özel cevap
Var ama egodan burnunun ucunu göremiyor
Ne işi var doktorun burada ya
Doktorsun güzel gerçekten ama
Engelin ameliyata mani mi sordunmu hocalara
Aile hekimi olsan olmaz mi
Daha değilim doktor
Kazan hele netler nasil
Anlıyor musunuz yoksa öğretmen misiniz inşallah öylesinizdir
Öğretmen değilim
Ama geçen sene mesala
Erzurum tıp kaç puanla girilmiş bak
Sonra senin netler o puana yetiyormu bak
Evde mi hazırlanıyorsun
sir cevabı gelir
Sordum
olay neydi
Sor bakalım
Sordum
Olabilirsin kimse de yadırgamaz
Herkes doktor 😂😂😂
Kabul etmez, sorgular
Sor neymiş
Sordum
Sorabilirsin
Olur tabi önünde herhangi bir engel durum yok ve halk kabul eder tabi kendi emeğinle başardığın işi yapıyorsun kimse bir şey diyemez umursama kimseyi ayrıca bunu çok isterim inşallah olursun
Çok teşekkür ederim gerçekten duygulandım bu yoruma
Rica ederim doktor olduktan sonra da başına bunlar gelebilirdi ve devam ederdin öyle düşün ayrıca bedenindeki farklılıkları engel görme lütfen sen istersen başarırsın ben inanıyorum şimdiden Allah yolunu açık etsin ve yardımcın olsun
Ben profum sor
Yoktu
Buyur sorun
Buyrun dinliyorum
Sordum
Görmedim kusura bakmayın. Engeli olan bir çok doktor arkadaş var. İnsanların kabul edip etmemesi gibi bir durumla karşılaştıklarını görmedim. Cerrahi branşlarda sıkıntı olabilir sadece ama onun dışında gayet de doktor olabilirsiniz
Nasıl bir soru
Sordum
Uzman jinekologum
Yoktur
Ben varım
Buyrun
Ne doktoru lazım
Sor anlarız biseyler
Sordum
Sor bilirşm