Kardeşim bunun için doktor olmaya gerek yok ki yazıyor işte orada boyun omurlarından ikincisinin arka yan kısmında 6x5 mm boyutunda bir kemik parçası izlenmiş bu durum radyolog tarafından kırık şüphesi olarak not edilmiş ve klinik muayene ile değerlendirilmesi gerektiği vurgulanmış sırt omuru gövdelerinin yükseklikleri ve omurilik kanal genişliği gibi diğer parametreler normal sınırlarda saptanmış olsada bu kemik parçası ve kırık şüphesi oldukça ehemmiyetli geçmiş olsun
0
1 Yorumla
Soran
2 ay
Allah razı olsun evet ama ne olur ne olmaz diye bi sormak istedim
Kardeşim sağlık konusu bu şakaya gelmez gidip yapay zekaya sorun diyenleri ciddiye almayın yapay zeka henüz tam olarak bu konularda tam teşekküllü gelişmiş değil chatgpt'ye tansiyon hastası soru soruyor buna müteakip chatgpt'nin yanlış öneri sunması sonucu adam ölüyor ciddiye almayın yapay zekaya sorun diyen avamları
@Sümerler000 yapay zekaya sorun diyen avamlari dikkate almayın derken? Yapay zekadan tedavi önerisinde bulunmasını mi istedik , ya da ordan alacağı bilgiyle hareket etmesini mi söyledim. Belliki doktor kontrolünden yanıt alana kadar merakını gidermek istiyor ki buradan bu soruyu sormuş. Bizde yapay zekadan merakını giderecek kadar ki olan bilgiyi almasını önerdik. Belli ki okuduğunu anlamama gibi bir durumunuz var ve fevri cikislarinizla da oldukça kabasiniz bir sonraki sefer için sizi biraz daha nezakete ve saygıya davet ediyorum.
Kardeşim sonucu yanlış söylediğini varsay neden insanlar tedirgin olsun veya aa bir şeyim yokmuş o zaman doktorada gitmeme gerek yokmuş diye dediğini düşün insanlara bir şey önerirken sonucunuda düşünün google yapay zeka fark etmez en iyi doktor sizi muayene eden doktordur sonucunu bilende o insanları bir sağlık konusunda İnternete teşvik etmeyin senin önerin belki bir insanın yanlış tedavi veya yanlış bir faaliyette bulunması demek
@Sümerler000 soruda raporu okuyup anlatacak birini soruyor beyfendi tıbbi dili anlamadığı için burada yapay zekayı bir tercüman gibi düşünmeliyiz. Tedavi veya ileri tetkik konusunda bir isteği veya araştırması yok. Tekrarlıyorum sözümü okuduğunuzu anlamakta güçlük çekiyorsunuz belliki
Senin kasların tutunduğu kısımda stabil bir kırık var. Yani bu tehlikeli bir durum değil. Kırılan parça büyük ihtimalle yerinden oynamamıştır veyahut 1mm oynamıştır, Tamamen ayrılma söz konusu değil.