Sağlık 10 gü Mide bulantısı yüzünden kusacak gibiyim, ne yapmalıyım hemen? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Arkadaşlar midem çok bulanıyor çıkaracağım Güncellemeler10 gü Kimin ağzına kusayım erkeklerr Güncellemeler10 gü Erkekler ağzınıza kusayım Mide bulantısı yüzünden kusacak gibiyim, ne yapmalıyım hemen? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Gizli Üye (30-35) 10 gü Eğer alkol tükettiysen zeytinyağı iç eski sevgilimde öyledir idi o kusar ben temizlerdim 0 2 Yorumla Soran 10 gü Ağzına kusayım Yorumla Cevap sahibi 10 gü Ben daha farklı şeyler yaptırdım 😀 Yorumla
bisexualkiz Takip Et Xper 2 Yaş: 21 10 gü Tuzlu şeyler iyi gelir kraker, bol tuzlu ayran vb.. yoksa da ekmek 1 0 Yorumla
turkishdelightHAKO Takip Et Xper 3 Yaş: 18 10 gü napıyon söylimi tuvalete gidiyon zaten o girdinmi daha çok geliyo sonra böğk ve 15 saniye sonra bitti gitti rahatladın :D 0 5 Yorumla Soran 10 gü Aç ağzın7 Yorumla turkishdelightHAKO 10 gü açtım gel Yorumla Soran 10 gü Ohhh Yorumla turkishdelightHAKO 10 gü haşlanmış yumurtamı yedin awk isadlsaüdksaü Yorumla turkishdelightHAKO 10 gü ben senin ağzına kusayım la Yorumla
Farklıbiri27 Takip Et Xper 5 Yaş: 24 10 gü Derin nefes al içinde bir kaç saniye tut sonrada yavaşça bırak bir kaç defa tekrarla geçer 0 11 Yorumla Soran 10 gü Antepli misin Yorumla Farklıbiri27 10 gü Evet Yorumla Soran 10 gü Bende canım Yorumla Farklıbiri27 10 gü Öyle mi neresinden Yorumla Soran 10 gü Merkez Yorumla Farklıbiri27 10 gü İyimiş Yorumla Soran 10 gü Heee Yorumla Farklıbiri27 10 gü Sen neden kusmak istiyorsun 😅 Yorumla Soran 10 gü Midem bozuldu Yorumla Farklıbiri27 10 gü Antepli kadına bu yakışmaz Yorumla Soran 10 gü Yazdım sana Yorumla
S93S94 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% 10 gü Sağlık konusunda 803 cevap paylaştı. bur şey mi içtin 0 3 Yorumla Soran 10 gü Hayır Yorumla S93S94 10 gü geçmiş olsun soğuk almadiysan korkma Yorumla S93S94 10 gü erkekler ananla yatsın Yorumla
Orpheon Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% 10 gü Iyy Ne Diyo, Mideni Üşütmüşsün Sen Galiba 0 4 Yorumla Soran 10 gü Olabilir yaa Yorumla Orpheon 10 gü Geçmiş Olsun Yorumla Soran 10 gü Teşekkürler hauatım Yorumla Orpheon 10 gü Rica Ededim Guzum. Yorumla
usr2737289394 Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% 10 gü parmaklarını bogazına sok kusarsın 0 0 Yorumla
MᴇʟᴀɴᴋᴏʟɪᴋDᴜʏɢᴜʟᴀʀ Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 100% 10 gü Kolonya kullan. 1 1 Yorumla Soran 10 gü Nereye Yorumla
Drbydr Takip Et Xper 7 Yaş: 27 10 gü Ağzını tıkasam kusmassin bence 0 5 Yorumla Soran 10 gü Anana tıka or Yorumla Drbydr 10 gü Sen de ananın ağzına kus o zaman Yorumla Soran 10 gü Sana kusucam Yorumla Drbydr 10 gü Gel kus tamam Yorumla Drbydr 10 gü Kusmuklu şeyimle girerim Yorumla
GamsızınTeki Takip Et Xper 5 Yaş: 31 10 gü Gel yanımda kus 0 2 Yorumla Soran 10 gü Aç ağzını Yorumla GamsızınTeki 10 gü Gixzlisin Yorumla
Emrhttr Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% 10 gü Sağlık konusunda 1,5b cevap paylaştı. Ee kus 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 10 gü Limon ye kabuğu ile 0 4 Yorumla Soran 10 gü Teşekkürler Yorumla Cevap sahibi 10 gü Bir ya da iki dilim yeterli olur. Yedikten sonra bilgi verir misin? Yorumla Soran 10 gü Kalkıyorum deniycem Yorumla Cevap sahibi 10 gü Geçmiş olsun Yorumla
blgciix Takip Et Xper 1 Yaş: 23 10 gü Hamilemisin acaba 0 2 Yorumla Soran 10 gü Aptal mısın? Yorumla blgciix 10 gü Ne dedik yani kızacak bişeymi var Yorumla
AttilaBiraZHırs89 Takip Et Xper 1 Yaş: 36 10 gü Kuss 0 5 Yorumla Soran 10 gü Aç ağzını Yorumla AttilaBiraZHırs89 10 gü Got yaa Yorumla Soran 10 gü Açç köle Yorumla AttilaBiraZHırs89 10 gü Ağzına sokarım hfghj Yorumla Soran 10 gü Anana sok or Yorumla
Gizli Üye (30-35) 10 gü Noldu ki 0 4 Yorumla Soran 10 gü Bilmiyorum ya cikolata yedim en skn Yorumla Cevap sahibi 10 gü Tarihi filan mı sıkıntıydi Yorumla Soran 10 gü Bilmiyorum ya ıyy Yorumla Cevap sahibi 10 gü Kus rahatla yoksa rahatsız eder Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Eğer alkol tükettiysen zeytinyağı iç eski sevgilimde öyledir idi o kusar ben temizlerdim
Ağzına kusayım
Ben daha farklı şeyler yaptırdım 😀
Tuzlu şeyler iyi gelir kraker, bol tuzlu ayran vb.. yoksa da ekmek
napıyon söylimi tuvalete gidiyon zaten o girdinmi daha çok geliyo sonra böğk ve 15 saniye sonra bitti gitti rahatladın :D
Aç ağzın7
açtım gel
Ohhh
haşlanmış yumurtamı yedin awk isadlsaüdksaü
ben senin ağzına kusayım la
Derin nefes al içinde bir kaç saniye tut sonrada yavaşça bırak bir kaç defa tekrarla geçer
Antepli misin
Evet
Bende canım
Öyle mi neresinden
Merkez
İyimiş
Heee
Sen neden kusmak istiyorsun 😅
Midem bozuldu
Antepli kadına bu yakışmaz
Yazdım sana
bur şey mi içtin
Hayır
geçmiş olsun
soğuk almadiysan korkma
erkekler ananla yatsın
Iyy Ne Diyo, Mideni Üşütmüşsün Sen Galiba
Olabilir yaa
Geçmiş Olsun
Teşekkürler hauatım
Rica Ededim Guzum.
parmaklarını bogazına sok kusarsın
Kolonya kullan.
Nereye
Gebelik mi?
Host
Ağzını tıkasam kusmassin bence
Anana tıka or
Sen de ananın ağzına kus o zaman
Sana kusucam
Gel kus tamam
Kusmuklu şeyimle girerim
Gel yanımda kus
Aç ağzını
Gixzlisin
Ee kus
Parmağını boğazına sok
Limon ye kabuğu ile
Teşekkürler
Bir ya da iki dilim yeterli olur. Yedikten sonra bilgi verir misin?
Kalkıyorum deniycem
Geçmiş olsun
Hamilemisin acaba
Aptal mısın?
Ne dedik yani kızacak bişeymi var
Kuss
Aç ağzını
Got yaa
Açç köle
Ağzına sokarım hfghj
Anana sok or
Noldu ki