Güncellemeler
6 gü
Ben engelli bakım merkezinde ömur boyu kalmak istiyorum ruhsalengelli raporu alıp ağır majör depresyon karışık anksiyete hastasıyım doktor tanı koydu her gece loş zifiri karanlık ışıkta aynaya bakiyorum biri seslendiği zaman korkuyorum elim ayağım birbirine giriyor
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Doktora görünebilirsin.
Ben engelli bakım merkezinde ömur boyu kalmak istiyorum ruhsal engelli raporu alıp ağır majör depresyon karışık anksiyete hastasıyım doktor tanı koydu her gece loş zifiri karanlık ışıkta aynaya bakiyorum biri seslendiği zaman korkuyorum elim ayağım birbirine giriyor
Niye bu hale geldiniz
Ben engelli bakım merkezinde ömur boyu kalmak istiyorum ruhsal engelli raporu alıp ağır majör depresyon karışık anksiyete hastasıyım doktor tanı koydu her gece loş zifiri karanlık ışıkta aynaya bakiyorum biri seslendiği zaman korkuyorum elim ayağım birbirine giriyor
Doktora görünmelisin
Konuşmak ister misin
Bu anlattıkların gerçekten hafife alınacak şeyler değil. Ağır majör depresyon ve anksiyete insanın hayatını, düşüncelerini ve günlük yaşantısını derinden etkileyebilir. Sürekli korku hissi yaşamak, en ufak seste irkilmek, kendini güvende hissedememek ve geceleri karanlıkta yoğun kaygı yaşamak oldukça yıpratıcıdır.
Ancak engelli bakım merkezleri genellikle kendi temel ihtiyaçlarını karşılayamayacak düzeyde ağır engeli bulunan bireyler için tasarlanmıştır. Ruhsal rahatsızlıkların olması tek başına ömür boyu bakım merkezinde kalmayı gerektirmez. Bu kararı da kişi değil, uzman doktorlar ve ilgili sağlık kurulları verir.
Bence öncelikle düzenli psikiyatri takibini sürdürmeli, tedavini aksatmamalı ve yaşadığın korkuları doktoruna açıkça anlatmalısın. Çünkü doğru tedavi ve destekle birçok insan bu belirtilerin önemli ölçüde azalmasını sağlayabiliyor. Şu an yaşadığın zorluklar gerçek ve ciddiye alınmalı, fakat bunların değerlendirmesini ancak uzmanlar yapabilir.
+1 bende
Benide gördüğüm kabuslar bu hale getirdi her gece korkuyla uyanmaktan bıktım valla