19 yaşındayım, boyumun uzamasını istiyorum, artık uzayamaz mıyım
7 gü
Uzamasin kızlarda 16 17 de uzama duruyor benim Boyum çok kısa evlenmem bu dünya üzerinde imkansız üni kazanamadım Türk erkekleri hepsi uzun boylu ve orta boylu kız seviyor tüm erkekler istisnasız 155 159 arası boyunda olan kızlarla Asla evlenmez asla sevgili olmaz 170 boyunda Kısa boylu erkeklerde 163 165 kız istiyor Orta boylu erkek erkeklerle orta boylu kızla evleniyor sevgili oluyor uzun boylu erkekler zaten direkt uzun boylu kızla Sevgili olup evleniyor Boyum 157 Olduğu için tüm erkekler beni ezdi aşağıladığı dalga geçti zorbaladı çok kötü lakaplar taktı uzun boylu ve orta boylu kızarda beni ezdi aşağıladı dalga geçti alay etti kötü lakaplar taktı İnsanların hepsinden nefret ediyorum
Allah yardımcın olsun. Sürekli bu yazıyı yazıyosun son günlerde hep görüyorum.
Psikolojim bozuldu saçımı başımı yolluyorum agir majir depresyon karışık anksiyete tanısı koydu doktor gece los ışıkta aynaya bakiyorum karanlıkra psikolojim bozuldu her gün ağlıyorum akil hastanesine yaticam
Umarım en kısa zamanda iyileşip sağlığına kavuşursun. Seni anlayan kimse yok mu
Ya ne alaka ilk defa böyle bişey duyuyorum çoğu kısa boylu kızlar sevgili olanlar evlenenler hepside uzun boylu erkeklerle senin ortamın kötü çevrendeki insanlar 1.57 boyunda olman çok kısa olduğun anlamına gelmiyo 1.50 olanlarda var daha kısa olanlarda bence kimseyi takma hayatına bak uzun olmuşlarda neye yariyorlar ki dalga geçiyorlar
Senin psikolojik sorunların var dediklerin komple sallamasyon bı kere bizim ülkede en uzun türk erkeği ortalama 1.75 falan siz iyi misiniz nerenizle uyduruyorsunuz bu bilgileri ben sokakta uzun boylu doğru düzgün erkek göremiyorum. ayrica boy uzunluğu kadında değil erkekte önemli bir kriter bende kisayim ama sarışın ve renkli gözlüyüm çevrem tarafından hiç zorbalanmadim
@Efendizüleyha benim boyum 180 ve bu yazdığı gibi düşüncelere hiç girmedim. Doğru insan olduktan sonra boyun hiç bir önemi yok. Tedavi olması lazım depresyonda
Ben de senin yazdıklarına katılıyorum. Bu arkadaşın psikolojik sorunları var. Allah yardım etsin ne diyelim.
@SırdaşAdam0 çoğunluk diyorum uzun boylu erkek hiç yok demedim. bu kızin ciddi psikolojik sorunları var bence çünkü ben çevremde çok yamuk yumuk kızların evlendiğini görüyorum hemde bir sürü. kızin yüzüne bakılacak hali yok ama evlenmiş eueuudueueeuueueei güzellik çirkinlik kısalık uzunluk değilde şans ve baht onemli
@Efendizüleyha hayır sizi doğru anladım zaten. Ben örnek verme adına söylemiştim. Yani böyle şeyler hiç duymadım, çevresinde sorun vardır ya da psikolojik sorunlardan kaynaklıdır. Allah yardımcısı olsun ne diyelim.
Cevap
5Cevap
Boyun kaç kolay bir yolu var
1.60
Daha fazla uzamaz artık
Uzamasin kızlarda 16 17 de uzama duruyor benim Boyum çok kısa evlenmem bu dünya üzerinde imkansız üni kazanamadım Türk erkekleri hepsi uzun boylu ve orta boylu kız seviyor tüm erkekler istisnasız 155 159 arası boyunda olan kızlarla Asla evlenmez asla sevgili olmaz 170 boyunda Kısa boylu erkeklerde 163 165 kız istiyor Orta boylu erkek erkeklerle orta boylu kızla evleniyor sevgili oluyor uzun boylu erkekler zaten direkt uzun boylu kızla Sevgili olup evleniyor Boyum 157 Olduğu için tüm erkekler beni ezdi aşağıladığı dalga geçti zorbaladı çok kötü lakaplar taktı uzun boylu ve orta boylu kızarda beni ezdi aşağıladı dalga geçti alay etti kötü lakaplar taktı İnsanların hepsinden nefret ediyorum
Yorumu yazan kişi ben değilim
Ona göre spor yap daha var zaman
Uzamaz kızlarda 16 17 de uzama duruyor benim Boyum çok kısa evlenmem bu dünya üzerinde imkansız üni kazanamadım Türk erkekleri hepsi uzun boylu ve orta boylu kız seviyor tüm erkekler istisnasız 155 159 arası boyunda olan kızlarla Asla evlenmez asla sevgili olmaz 170 boyunda Kısa boylu erkeklerde 163 165 kız istiyor Orta boylu erkek erkeklerle orta boylu kızla evleniyor sevgili oluyor uzun boylu erkekler zaten direkt uzun boylu kızla Sevgili olup evleniyor Boyum 157 Olduğu için tüm erkekler beni ezdi aşağıladığı dalga geçti zorbaladı çok kötü lakaplar taktı uzun boylu ve orta boylu kızarda beni ezdi aşağıladı dalga geçti alay etti kötü lakaplar taktı İnsanların hepsinden nefret ediyorum
Yapay zekaya sordum uzamazsin diyo
Sen çok ön yardılısın hayat devam ediyor dur
Kimm
Kkaç boyun
1.60
Ya bu Türkiye'de normal
Olsun uzamak istiyom
Sen uzarsın abim spor yap geliş en iyisi öyle o depresyon da
uzamaaaz
uzamaz.
Uzar daha küçüksün
Uzamazsin diyorlar yapay zeka bile