19 yaşındayım ve ilkokuldan beri OKB ile uğraşıyorum tabi bu sürekli düşünmek, kendini iyi hissedememe, bu düşünceleri unutup bir yere saklamayınca çok bunalıyorum, acayip gereksiz, saçma, hiçbir işime yaramayacak şeyleri günlerce düşünüyorum çocukken sadece bu düşünceleri aklımda tutardım ama bir süre sonra bu düşünceleri kağıda ya da telefonumdaki notlar uygulamasına yazmaya başladım bu biraz olsun bunu hafifletiyordu ama artık daha da ilerlediği için bu da etki etmiyor mutlu olduğum zamanlarda kendimi güvende ve huzurlu hissettiğim zamanlarda geçiyor ama yalnız olduğumda sürekli aynı düşünceleri tekrarlayıp yazıyorum telefonum bu notlarla dolu kendimi yazmaktan alamıyorum
1 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Herhangi bir tedavi yöntemi uyguladinmi ben 2 senede atlattim
hayır, okb nin bende var olduğunu 3 ay önce fark ettim sınav senemde olduğum için pek araştırma yapamamıstım
Zor ya ben neler çektim bı ben bilirim , artik bir yerlerden başlaman lazim
Evet bunun farkındayım
Kağıda telefona yazmanı kim söyledi sana
Kimse söylemedi ben zaten yazı yazmayı seven biriyim bir gün hikaye yazarken aklımda olanları telefona yazdım ve bunu yapmak bir nebze beni rahatlattığı için devam ettim yazmaya ama şu an işime yaramıyor daha kötü bir hale geldi
Kitap okumayı severmisin , terapistim bana kitap önermişti 3 tane baya ise yaradi
Olabilir aslında önerebilirsiniz
Kaygı döngüsü kırmak yeşil kitap,
Farkindali ozbenlik , bunlarin yazarlarını atarım sabah
Ama seninde gitmen lazım
teşekkür ederim ben bakarım
Merhaba ilaç tedavisi mi gördünüz okb niz ne üzerineydi
Gördüm 6 ay
Bemde yaklaşık dört buçuk aydır kullanıyorum 4 tane ilaç henüz iyileşme olmadı erkenmi bu süre
Ayrıca ne üzerineydi okb niz temizlik mi yoksa iç ses falan mı
Okb kişiye göre değişir yani herkesin korkuları takıntıları farkli
Evet orası öyle merak ettim diyorum ki acaba benim düşündüklerimi başka kimselerde düşünüyormu
Gt yaparmsn
Bazen kurtulamayacağımı düşünüyorum bazen ölmek
Size mesaj göndermek istiyorum ama sistem kabul etmiyor
Hepimizde bir şeyler var ve geçmiyor.
Haklısınız
Kanka çok sıkıntı bu. Bi şekilde kendini kontrol etmen gerek
Kontrol edilecek bir şey değil bu
Bu kadar ileri derece de olmasa da benzerini yaşadım. Bilinçaltı temizliği yaptırarak kurtuldum ben. Bunun için de 3 4 kişiye gittim. Sadece 1 inden memnun kaldım o da çözdü. Allaha şükür kurtuldum darısı senin başına
İlaç ve terapi şart ya
Geçmiş olsun
Tedavisi vardır kesin
Tedavi ile
👏🏻👏🏻