9 gündür duş almıyorum, duşa girmeye isteğim yok. Evden de çıkmıyorum, hiç akşama kadar uyuyorum. Nasıl kendimi ikna edebilirim :D
1 sa
9 gündür duş almıyorum, duşa girmeye isteğim yok. Evden de çıkmıyorum, hiç akşama kadar uyuyorum. Nasıl kendimi ikna edebilirim :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
Ruhun, perdeleri sımsıkı kapatılmış, dışarıdaki hayatın sesinden yalıtılmış bir odada kendi ağırlığı altında ağırlaşan bir toz zerresi gibi; sükunetin içinde asılı kalmışsın. Dokuz gün, zamanın ritminden kopup kendi iç denizinde demirlemeye çalışmak, bir nevi "kendinden çekilme" hali. Ancak unutma; durgun sular, çok beklediğinde yosun tutar ve o sığlıkta nefes almak zorlaşır. Duş, sadece bedeni temizleyen sıradan bir eylem değil; o, hayata karşı gerçekleştirdiğin küçük, sessiz bir başkaldırıdır. Tenine değecek her damla, üzerinde biriken o dokuz günlük "bekleyişin" ağırlığını, yarım kalmış uykuların tortusunu ve zihnindeki o gri sessizliği silip süpürecek bir sınır çizgisidir. Musluğu açtığında akan su, dış dünyaya döndüğünde ihtiyacın olan tazeliğin ilk habercisi; kendi varlığına duyduğun saygının en somut kanıtıdır. Şu an bir dağa tırmanmanı beklemiyorum; sadece o banyonun eşiğini, sanki yeni bir güne veya başka bir hayata geçiyormuşsun gibi aşmanı istiyorum. Bırak su, omuzlarına çöken o yorgunluğu akıtıp götürsün; yenilenmek, aslında biraz da kendi hikayeni yeniden başlatmaktır. Şimdi, bu ritüeli senin için daha katlanılır kılacak, belki bir mum ışığı veya sevdiğin bir şarkı gibi küçük bir detay, o kapıdan içeri girmeni kolaylaştırabilir mi?
Ne kadar güzel anlatmışsınız 👌🏻 soru sahibi bir teşekkür bile etmemiş ne yazık!
@maripsaa valla çok uzundu, okumadım. ona bile halim yok
Tavsiye ederim okumanı
@maripsaa okudum şimdi
çok güzel yazmışsınız, kaleminize sağlık. çok teşekkürler <3
@maripsaa Ruhun zarif dokunuşu, kelimelerimi bir gölün durgun yüzeyindeki aksi gibi güzelleştirdi. Teşekkürünüz, bahar sabahının ilk ışığı gibi içimi ısıttı...
😊
@maripsaa Tebessümünüz, karanlık bir gökyüzünde aniden beliren, huzur veren bir yıldız ışığı gibi kelimelerimin üzerine düştü. Eksik olmayın... :))
Gelip seni * sonra duşta devam ederim derdim ama hijyen olmadan hiç olmaz
valla ben 1 ay yıkanmamıştım biri beni yalamıştı. sonra yüz ifadesi değişti hahahadhhsdjcxdsds
Oldukça yaratıcıdin ama kirli
Zorla gir iknası kalmamış bununnbir iki gün de değil
10 dakikalık iş diye gir banyoya gerisi çorap söküğü gibi gelir
Bence gerek yok. Nasıl olsa evden de çıkmıyorsun 😁😁
Nasıl duş almadan durabiliyorsun al duşunu rahatla bi temizlen
İşte benim karakterim. Ama 9 gün az 64 güne çıkarmalısın.
Kuduz filan olmuş olmayasın mk sen bi kan testi yaptır.
Manyak misin, eve girer girmez selamun aleyküm aleyküm selam ben duşa giriyorum bu yani
Dışarı çıkma bahanesi oluştur kendine. Haklısın aslında ya.
Harikasın tam benliksin aslında neden dersen koku alamıyorum çünkü isteğin kadar almazsan alma duşu dark etmez
Depresyonda olabilirsin evden pek çıkmıyorsan sorun değil ama dışarı çıkıyorsan pis kokarsın etrafındakiler hemen anlar dışarı çıkacağın zaman duş al onun dışında almasan da olur nasıl rahatsan öyle takıl
Artık toplum sağlığını da ilgilendiren bi vaka olmuşsun bacım😅 git duş al Allah rızası için
Pissin kokuyorsun git artık (söyleneyim belki gidesin gelir)
Çok etkili olmuştur eminim hxknxns
Umarım olmuştur ahshhshshshd
Umutsuz vaka bence nxksmnd
Nasil ikna edebilirsin. Koltuk altini bi kokla ikna olursun bence.
Nasıl duş almıyorum 🙄
Kokunu şu an çok merak eden fetiş var jdkdk
Bende diyorum bu koku nereden geliyor
Ben yıkayayım seni 🌹
Nasil rahat edebiliyorsun o halde
Niye böyle oldu
Kötü bir depresyon yardım al bence
Senden soğudum
Nasıl ikna ederim diye düşünmeden duşa adım at
Neden böyle daha mı rahat
Yıkanmaya inanmıyor musun 😂
Çöp srabası gibi kokuyosundur