Depresyondayım galiba sevgilim beni terk etti 10 gündür yıkanmıyorum canım hiç bir şey yapmak istemiyor ölmek istiyorum bu durumdan kurtulmak için ne yapmalıyım :(
Cevabın nedir?
Ya öleceksen öl de bu nedir?
Gelip biz mi atalım banyoya? Bu mudur istediğin?
Peki. Tek mi yoksa Tellak Kasım Ustayı da çağırayım mı yanımda?
Şöyle yatırırız seni bir güzel göbek taşına. Dökeriz kaynar suyu,
sonra ver Allahım ver. Parmak basacak kadar beyaz yerin kalırsa para yok.
Önceden anlaşalım ama. Vaay amannn ben yandıııım, çok canım acıııyooo diye viyaklamak, bağırmak yok.
Bizimki de kafa.
Ha empati kurayım. Sevgilin olsam da geri dönsem, şu haline baktığımda "yok l*n iyi ki bırakmışım" derdim. Zate pis pis kokuyordu. Banyo yapmamak çare değil anlayacağın.
Bu durumdan kurtulmak için ne yapmalıyım diye sormuşsun. Ne yapacaksan yap, ama öncesinde sıcak bir banyo yap.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılKendine neden ceza veriyorsun ki suclumusun? Biten bitmiştir bir ilişki tekrar başlarsa %90 saglikli olmuyor hayatına dön ondan önce yasamiyor muydun mutluluğu sadece onunla mi buldun insan istedikten sonra herseyle mutlu olabilir çok Kadana takma bacim
70 Yorumla
Kimsenin kişisel bakımını, kendine olan sevgini, hayat neşeni almasına izin verme. Terk etti diye kendini bırakmak niye? Şimdiye kadar onun için mi yaşadın? Lütfen yapma bunu. Biz kızlar böyleyiz evet ama lütfen bu depresyon artık bitsin. Zaten 10 gün uzun bir süre. Şimdi kalk duşunu al. Ojeni sür vs. Hayat devam ediyor. Yarın bayram. Her gün yeni bir umut. :)
22 Yorumla- +1 yıl
Ojeyi de eksik etmemişiz... :)
+1 yılHava soğudu onunda etkisi vardır mutlaka yahu... ve tabiki depresyona girdin bunun doğal hakkın ama asıl mesele en kisa zamanda çıkmak çünkü hepimiz depresyona giriyoruz dönem dönem ama cikamayanlar doktorluk oluyor. Geçer normaldir...
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
70
Cevap
151Cevap
+1 yılUlan kızın belli ki sorunları var, bir çare olarak sizden tavsiye çözüm almak için yazmış , * habire aşağılamışsınız habire aşağılamışsınız. Bu aşk belası yüzünden insan her hale girebiliyor. Kardeşim ilk önce içini dök o kişiye küfür et gerekirse sıç ağzına ama rahatla kendine gel. Sonra git bir arkadaşını bul onunla konuş eğer varsa öyle bir arkadaşın. anlat ona. sonra mutlu şarkılar dinle hayatın senin üzerine gelmesine izin verme bir delilik yap sen hayatın üzerine doğru koş. Hayat sana yeşil ışık yakmıyorsa sende kırmızıda durma. sonra bir duşa gir ve dışarı at kendini yürüyebildiğin kadar yürü koş gez dolaş eğlen , onu düşünmemek için hiç boş zaman bırakma. Spora başla kendini geliştir ve onun ulaşamayacağı bir insan ol onu pişman et. Yani demek istediğim yaşa! Öldürmeyen acı güçlendirir , dik dur.!
40 YorumlaKuaförde saçına yeni model ver kestir vs...
Durumunu yakın arkadaşlarına anlat onlar seni zorla senin hayrına birşeyler yaptırırlar. Şuraya gidelim şunu yapalım işte.
Kafanı dağıt. Meşguliyet olsun.
Bol bol yürüş yap tavsiyem ortalama 20 dk. yürü faydası bilimsel açıdan ispatlanmış hem.
Seni güldürecek şeylerle ilgilen sinemaya git komedi filmleri seyret ama sakın dram hüzünlü şeylerden de uzak dur.
Çikolata tüket.
Aklıma gelenler şu an böyle...
Hayat devam ediyor. Yaşadıkların seni olgunlaştıracak.
Geçmiş olsun...30 Yorumla
+1 yılSevgilinin seninle aynı duyguları paylaşmadığını. Sen kendini parçalayıp harap ederken onun gayet keyfinin yerinde olduğunu. Dönse bile seni bu halde bırakıp giden birisi için gerçekten üzülmeye değmeyeceğini göz önüne getir. Ve hala sen kendini harap etmeye devam ederken o senin ne halde olduğunu aklının ucuna bile getiremeyecek kadar düşüncesiz olduğunu bil. O senin defterini kapatıp başka defterleri yazmaya başlayacakken sen hala onun hikayesinde yaşamaya devam ediyorsun. Etme yeni bir hikaye yaz o bile okuyup hayran kalsın.
00 Yorumla
+1 yılPuff:/ o ne ya benim bildiğim kızlar terk edilince sıcak suyun altında saatlerce duş alır sen niye öyle yaptın? Acı olmasaydı tatlının bir anlamı olmazdı, biraz acı çekersin çünkü seviyorsun. Acını yaşa ama etrafına bakmaya başla belki seni kesen biri vardır, ya da senin dikkatini çeken biri olur ve heyecan duymaya başladım dediğinde o an unutmuş olursun :)
00 Yorumlagüzel bir abdes al güzelce yıkan tertemiz giyin saçlarına bakım yaptır kestir uclarından kendine bak kendini topla önce yani :) herşey saçda biter :D birde buharlı sıcak havlu bas suratına şöyle bir yumusa pamucuk gibi ol :) bukadar dert etme be abla ya :) olca varmıs olmus :) olmuşa çare yok seviyosan hayla git konuş :D senin için birinni illa ölmesimi lazım kölemi arıyon kendine töbetöbe :DD
00 Yorumlal*n salakmısın :D bir Erkek için 10 gün duş almıyosun belki duş alınca kendine gelirsin Ölme Konusundada Sana söyleyim * Et Hiç bir Sevgili Seni Annen ya da Baban gibi sarılmaz. Eğer bir erkek için Anne ya da Babanı bırakcaksan Gerçekten salaksın intihar et gitsin bir Salak Gider Dünyadan
00 Yorumla- 01 Yorumla
- +1 yıl
Hahahhhh
Sevgilin terk etmiş olabilir. Elbet üzülmüşsündür. Ama bir düşün etrafındaki insanları ne dertleri, ne zor şartları var.. Sen bunu atlatırsın inş. Böylesi hayırlıdır dıye düşün. Kendini bırakma öyle hemn. Deki ben bunun üstesinden gelirim diye düşün ve hayata daha sıkı tutun... Hadi bakalım bir duş al bir kendine gel...
00 Yorumla
+1 yılCanım bunlar hepimizin hayatında olur inan bana 1 ay en fazla duruma alışıyosun herşey normal gelmeye başlıyor mutlu sarkılar dinlemeyi dene demet akalının giderli şarkıları aşk acısını yenmekte çok iyidir
20 YorumlaŞimdi hemcinslerinin cevaplarını inceledim bizden önce onların düşündükleri onemli diye... sen dus almazsan ne olur;koltuk altı ve genital bölgede aşırı killanma olur sonra çok pis koku sonra bit falan kimse yanına yaklasmaz. fakat sen bunu bence reklam için yazdın.
00 YorumlaDepresyondan çık duşunu al kendine gel. Az biraz iradeli ol, dik ol. Mükemmel birisin sen. Evet kötü bir şey yaşadın ama senin için bu çok küçük bir adım. Şimdi yürü ve arkana bakma adamım
00 Yorumla
+1 yılCaney kalk ve silkelen kendine gel. O yokkende yaşıyordun o varkende ciddiyim kendine dikkat et o seni düşünmüyor sende düşünme. kalk gez toz kitap oku bişiler yap kafa dağıt.
02 Yorumla- +1 yıl
onu saymıyorum bile tabikide yoksa bitlenecek alskasdnasds f
ayrıldın diye banyo yapmamanı çok saçma buldum ve ayrıca herşeyin alternatifini bulursun şu dünyada ama ailenin bulamazsın bir çocuk seversin gelir geçer yerine geçer biri muhakkak ama anne baba zor bulursun şükret kıymetini bil. sen onun içinmi sadece dünyaya geldinde intihar etmek istiyorsun senin başka amacın gayen seni sevenlerin sevdiklerinin hiç önemi yok o zaman
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbu durumdan kurtulmak için duş almayı denemelisin.. sanırım denediğin tek şey.. ve şifresi burada olabilir.. kalk duşunu al yarın bayram.. çocukluğunun bayramlarını düşün ve yarın sabahı bekle heyecanla.. annenin babaın ellerini öp.. en güzel mutluluk.. sevgili gelir gider eş gider kadın gider koca gider.. annene babana iyi bak onlar giderse asla gelmezler..
00 YorumlaKalk bir duş al abdestini alıp iki rekat namaz kıl.. Huzur bulursun..
30 Yorumla- https://www.youtube.com/watch?v=BQtgRj6b5Yw
Kulaklıkta yüksek ses dinle açılırsın.10 Yorumla 10 gündür yıkannayan insanı annesi bile terk eder be.
401 Yorumla
Soran+1 yılNormalde her gün yıkanırdım o yüzden terk etmedi ki :(
+1 yılpis pis ölme yıkan :) şaka bir yana o depresyondan çık sevgılın senı terk edınce aksıne kendıne daha cok dıkkat etmen lazım sevıyorsan kendını böyle bırakırsan ıyı kı ayrılmışım der bunu dedırtme keşke ayrılmasaydım be dedirtmek varken :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılben eskiden ayda bir duş alırdım bayada mutluydum sıkıntım olmazdı kokmazdım (ben oyle sanardım ) ama insan büyüdükce yıkanma zorunlu oluyor 2 gunde bir 1 gunde bir. zaman gelcek sabah alcaz aksam alcaz :) ama senın durumunu bılıyorum bende depresyondayım bende olmek ıstıyorum hatta planlarını bılene yapıyorum :D
00 YorumlaGit bir suya sabuna dokun, kendinden iğrenir insan be.
11 Yorumla
Soran+1 yılDüşüncelerimden karakterimden yeterince iğreniyorum zaten
+1 yılGecer bu da. Kendini uzme demiyicem zamanla alisacaksin. Eger birseylerle ugrasmazsan kendine iskence etmis olursun.
00 Yorumla
+1 yıl10 gündür duş almaman sevgilinden ayrılmanın önüne geçmiş görüyorumki zaman herşeyin ilacıdır bugünde arefe müslümanlar için duş almak çok sevapmış bak fırsat bu fırsat duşa gir artık ya :D
00 Yorumla
+1 yılwah waah hamama gidelim mi senle bir kese attır :D
40 Yorumla
+1 yılYıkan sonra bir psikolağa git depresyonda olmasan bile kendini şartlamışsın depresyondayım çok kötüyüm diye
00 Yorumla
+1 yılKız git yıkan kokarsın birinin yanında rezil olursun
10 YorumlaTEK COZUM AÇ KURANİ KERİMİ VE OKU BOL BOL DUA ET BU FANİ DUNYA İCİN ALLAHİN SANA EMANET ETTİGİ CANA YAPTİGİN EZİYET GUNAH AHİRETİNİ MAVFETME
10 Yorumla
+1 yıluyuyanana kadar ayetel kürsü oku enaz 10 tane sabaha daha dinç olursun
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler :/
Sabah erken saatlerde yuruyuse cik bu aradada seni rahatsiz eden konuyu dusun nerde hata yaptin bir ozelestiri yap rahatlamazsan tuvalette kilodunla kendini asabilirsin
00 Yorumla
+1 yılya 10 gündür duş almıyorsun depresyondayım diyorsun ama internete girip derdini yazacak takatin var :D depresyonda olan insan böyle olmaz ne diyelim kısa zamanda iyi olursun inşallah.
22 Yorumla- +1 yıl
Op!:|1
Soran+1 yılÇok biliyorsun sen :DD
+1 yılBasımda bir ibnelik olduğunu seziyordum 1 haftadır cebime giren para 10 dkda puf oluyordu taki neden olduğunu bugün öğrendim takıldığım arkadaş bugün gusul aldım dedi djdkdk adam kaç aydır cenabetmiş ak
00 Yorumla
+1 yılgaliba? sevgilin senin 10 gündür yıkanmamış halıne denk gelirse galiba kesinleşcek :)
00 Yorumla
+1 yılMentollü ıslak mendille önce elini yzünü we bütün wücudunu yıka sonra teyemmüm abdesti al sonra 3 kulhuwalla 1 elham oku yat zıbar bacım
00 YorumlaEylemsizlik en guzel eylemdir. Dus almamaya devam et.
00 Yorumla
+1 yılerkek olsan cünüp cünüp gezme evin içnde derdim de değilsin ki :D
00 Yorumla
+1 yılbişey yapma zamanla atlatırsın sen şimdi ter kokuyorsundur koklamaya geleyim mi seni :))
00 YorumlaOlur öylede 10 cok olmuş. Kalk git yıkan. Sonra gel sıkılırsan konuşuruz. Ama o duş al. Kendin için. Sıhatler olsun.
20 Yorumla
+1 yılGit bi' duş al kızım, öğğgkk hem moral gelir sana :/ :/
00 YorumlaBence önce duş al yoksa belediyeden gelirler yarın bu koku nerden geliyor diye :))
00 Yorumladışarı çık gez temiz hava al, koş hatta kafana takma sevdiğin müziği dinle
00 Yorumla
+1 yılbiraz daha yıkanmazsan kendı kokundan ölüp kurtulursun. kendıne gel kendıne. kalk duş al. bak kendıne senı terkeden bırı için değmez kendını bırakmaya.
00 YorumlaHemen şimdi git bir duş hiç oyalanma ve akan su gibi aklının içindekileri o suyla bir dök gitsin. Gidene Gitme denmez. biten bitmiş. sen hala ayaktasın.
00 Yorumlahttps://i.hizliresim.com/Z1Zdba.gif Rekor kırmışsın haberin yok sinek konuyomu üstüne sinek
20 Yorumla
+1 yılHemen soyun ve duşun altına gir. Bitlenirsin mazallah 😁
10 YorumlaBu kişisel bakımını yapmamak için bir neden olamaz.
01 Yorumla- +1 yıl
Bana mesaj at neolur :)
sevgilin hayatını yaşasın sen Öl böyle devam et sen
00 Yorumla
+1 yılGeber pislik :) bir yerden baslaman gerek ve kesinlikle banyo olsun orası: )
01 Yorumla
Soran+1 yılGeber dedin diye geberecek miyim?
leş kokunla mı ilan etmek istİyorsun ayrılığın acısını:))
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet. Battı mı?
İyi bu ay fatura biraz az gelir :).. Şimdi bir duş al bayramda pis pis gezme sonra ne zaman belediye çukuruna düşersen o zaman yıkanırsın :)
00 YorumlaIgrenc emin ol en kotu gunlermde bile bigun yikanmadan kalmadm ve hatta kotu oldgm her an dusa giderim :/ nasl 10 gun kaldinki igrenc
20 Yorumla
+1 yılDuş almak , daha doğru alırken şarkı söylemek , insanın ruhununu rahatlattığı bilimsel olarak açıklanmıştır. Al duş hem kızsın yakışmıyo yanee.
00 Yorumla
+1 yılzamanla geçer diyecem de üstadın sözü geldi aklıma:Her şeyin ilacı “zaman” diyenler, bir de bu kelimeyi tersten söylemeyi deneseler..!(Necip Fazıl Kısakürek)
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBebegim benim sen cok guzel bir kizsin yikanmayinca o seni terkeden pislik cocuga benziyosun
22 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAmet doverim seni :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu durumdan kurtulmak icin bir banyoya girmeye ne dersin? anliyorum seni ama etrafina bir bakin yakisikli cocuklar vardir ;) o seni kaybetmiş , yani kaybeden o niye sen üzülüyorsun
00 Yorumla
+1 yılbir sevgili uğruna neler yapıyosunuz, ezdirmeyin kendinizi, Ah gençlik.
20 YorumlaKendini Toplaman Lazim.
Ama kesinlikle Olaya Banyodan Başla Guzelim.
Koltuk Altindan Kurt Falan Cikicak l*n '-* trstimm00 Yorumla
+1 yılbenimle paylaşmak istersen ben her zaman buradayım.
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
iğrençsin. ve aynı zamanda çok ahmak olduğunu düşünüyorum. çünkü kanı beş para etmeyen biri için (başkalarının rahatı için) kendi rahatını bozuyorsun.
00 Yorumla10 gündür yıkanmayınca ruhun bile seni terk etmiş sen düşün :D git yıkan kızım giden gitmiş onun umrundamı bu
00 Yorumla
+1 yılçok pis kokuyorsun git duş al iğrencsin
dünyanın sonu sanki sevgilisi terk etmişmiş.00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılduş almak almamak değil hayattan zevk almaya bak ayrıldığın çocu mu verdi senin canını şu kızların şu hali yok mu
00 Yorumla- Devamını Gör (161)
Devamını Gör(206)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem