Hormonol problemlerde 12-15 saat açlıktan sonra kan veriyorsun sonucu deeğerlendirerek karar veriyorlar. Zannetmiyorum cinsel bölge kontrolu falan olsun.
Hormon testi var knk kan testi yani ama doktorlar çok sapık bu sokterde olduğum için kadınlarda sırf doktor diye bişey demiyor
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
2 gü
Genelde karından ultrason yeterli oluyor, özel bölgeye dokunmaları gerekmez çoğu zaman. Ama duruma göre doktor isteyebilir, öncesinde mutlaka sor ve onayını ver. Giden çok var merak etme.
@elifinkapizili neyse senin hastalık başkaymış onunla bunu karıştırma bence kiz da korkmasın daha fazla hormonlarla ilgili bi problem yuksek ihtimal dedigim gibi gececek
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Hormonol problemlerde 12-15 saat açlıktan sonra kan veriyorsun sonucu deeğerlendirerek karar veriyorlar. Zannetmiyorum cinsel bölge kontrolu falan olsun.
Hormon testi var knk kan testi yani ama doktorlar çok sapık bu sokterde olduğum için kadınlarda sırf doktor diye bişey demiyor
Genelde karından ultrason yeterli oluyor, özel bölgeye dokunmaları gerekmez çoğu zaman. Ama duruma göre doktor isteyebilir, öncesinde mutlaka sor ve onayını ver. Giden çok var merak etme.
Kadın doktoruna gideceksen bakabilir. Doktor sonuç olarak çekinmen gerekmiyor.
Sen agdanı yap vajinana bir oarmak kalasiya kadar açiyolar
Hangi muayene icin
@elifinkapizili ultrason işte
Onda evet bakıyorlar
Ultrasonla bakarlar vajinaya bakmaz niye baksın orada kist mist var mı diye
O kadar alta iner mi ki
@elifinkapizili vajinaya az bi sey kalaya kadar açiliyo ultrasonla bakarken benim oyle oldu
Bende hemoroid muayenesi de benzer oldu
Tedirgin oluyor insan
@elifinkapizili ya ne olcak tedirgen olcak bir şey yok karnina ultrasonla bakiyorlar ben biraz huylandim o kadar
Valla hemeroid öyle olmadi
@elifinkapizili ne yaptilar
NE diyim burada
@elifinkapizili neyse senin hastalık başkaymış onunla bunu karıştırma bence kiz da korkmasın daha fazla hormonlarla ilgili bi problem yuksek ihtimal dedigim gibi gececek
İnşallah inşallah
Her yerim de tüy var maalesef özel bölgede ağda yapsam da karnımda da tüylervar ve catlaklar var utanıyorum
Jiletle al
Önce kan bakar, gerekirse ultrason yapar, ultrasonu kasık üstünden yapar bişeye bakmaz ama bakire değilsen içerden yapar ultrasonu
Bakmaz kan ve ultrason bakıyorlar
Hormon için kan testi olur bildiğim kadarıyla.
Kan testi olur özel bölge ne alaka
Bakıyor ne var ozel bolgende
Ne oldu ki ozel bolgene istersen yaz
Erkek olduğunu by kadar belli etme
Peki
Dontor mu cagiririm
Hormonların özel bölgeyle ne alakası var
Her ihtimale karşı yap o zaman
Önce kan testi yapar
Açar bakar
Hormonlara bakar