Sağlık 3 gü Parmağımı kestim bi geçmiş olsun der misiniz😭 ? liamiaa Takip Et Xper 2 Yaş: 18 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 08 Güncellemeler3 gü Geçmiş olsun diyen herkesi öpüyorum muck muck💓 Parmağımı kestim bi geçmiş olsun der misiniz😭 ? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% 3 gü Sağlık konusunda 6,9b cevap paylaştı. Hayırdır nasıl kestin gadası 1 5 Yorumla liamiaa 3 gü Sorma gadası😂 bıçakla kestim de sonra iltihap kaptı falan çok uğraştırdı beni Yorumla nordun_gadasi 3 gü Mikrop kapmasın acile git yoksa Yorumla liamiaa 3 gü Şişti zaten acile gittim orada hallettiler Yorumla nordun_gadasi 3 gü İyi bari geçmiş olsun Yorumla liamiaa 3 gü Teşekkür ederimm😝 Yorumla
Byteknisyen Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% 1 gü Sağlık konusunda 444 cevap paylaştı. Çok geçmiş olsun umarım ciddi bir şey yoktur inşallah 1 2 Yorumla liamiaa 1 gü Çok şükür yok teşekkür ederim🙏 Yorumla Byteknisyen 1 gü Onunla geçmiş olsun inşallah hemen iyileşir Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 gü Ellerimiz aynı büyüklükte ahah benim de elim büyük bir de 😅 geçmiş olsun 1 2 Yorumla liamiaa 1 gü Benimki büyük ya biraz abbs teşekkür ederim Yorumla Cevap sahibi 20 sa Senin boyun kaç Yorumla
Eyşanım Takip Et Xper 7 Yaş: 19 , eic 100% 3 gü Kız hulk eline mi taktın onu gel ben yapayım sana düzgün 2 1 Yorumla liamiaa 3 gü Doktor yapti ahdhsj Yorumla
XG10AV Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 3 gü Sağlık konusunda 1,1b cevap paylaştı. https://www.youtube.com/embed/k6u2i3yxbJc... 0 1 Yorumla liamiaa 3 gü 😂😂 Yorumla
OR-DION Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 3 gü Parmak kuşbaşı mı yapıyorsun yemekte lamiros 0 1 Yorumla liamiaa 3 gü Ne diyon yaa Yorumla
Kamdu Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 3 gü Acil servis mi lan bura parmağımı kestim ühü ühü diye geliyorsun 0 1 Yorumla liamiaa 3 gü İnsanlık ölmüş Yorumla
berkecan38 Takip Et Guru Yaş: 36 3 gü Sağlık konusunda 478 cevap paylaştı. Geçmiş olsun da parmağı koparttın da diktiler mi 0 2 Yorumla liamiaa 3 gü Yok ya ilac sürdü kahverengi bisey, krem sürdü sardı sonra Yorumla berkecan38 3 gü Çok küçük sarmışda insan biraz daha büyük sarardı 🤭 Yorumla
u _GerdekBasan_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 35% 1 gü Sağlık konusunda 912 cevap paylaştı. Çok geçmiş olsun dikklat et 1 1 Yorumla liamiaa 1 gü Teşekkür ederim çok sağol🙏 Yorumla
3316Hayrettin Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 100% 3 gü Geçmiş olsun daha dikkat et kendine 🤲🌸 1 4 Yorumla liamiaa 3 gü Tamam💖 Yorumla 3316Hayrettin 3 gü Acil şifalar diliyorum 💕☺️ Yorumla liamiaa 3 gü Çok sağolun tekrar🩷 Yorumla 3316Hayrettin 3 gü 🌸🌸🌸🤲 Yorumla
30grsek Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% 3 gü Geçmiş olsun öpeyim mi geçsin 1 2 Yorumla liamiaa 3 gü Sarılı öpemezsin 😂 Yorumla 30grsek 3 gü Olsun bandajin üzerinden öperim Yorumla
No1degilha11 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 3 gü Ellerde maşallah rolayel paris reklami 1 4 Yorumla liamiaa 3 gü Nasıl yani sjjej Yorumla No1degilha11 3 gü O kadın ürünleri falan reklamları var ya o kadının sesi çaldı kafamda güzel yanı elin Yorumla liamiaa 3 gü Hee ashha teşekkür ederim 🥳 Yorumla No1degilha11 3 gü Rica efenimmm Yorumla
turkishdelightHAKO Takip Et Xper 2 Yaş: 18 1 gü ablacım geçmiş olsunda o sarma şekli ne la patlıcan gibi sarmışsın 0 3 Yorumla liamiaa 1 gü Ben değiil doktor sardı ahah Yorumla turkishdelightHAKO 1 gü dediğim gibi geçmiş olsun Yorumla liamiaa 1 gü Teşekkür ederimm Yorumla
ErenZnc Takip Et Xper 5 Yaş: 21 3 gü Geçmiş olsun da kanama dursun diye çorap mi sardin 0 2 Yorumla liamiaa 3 gü Dolma biber gibi😂 evet niye o kadqr büyük sardı doktor bilmiyorum Yorumla ErenZnc 3 gü Ok👍🏼 işareti yapıp bir daha atsana hele 😂😂🤣🤣 Yorumla
SenacCc Takip Et Master Yaş: 29 , eic 95% 3 gü Sağlık konusunda 415 cevap paylaştı. Keşbişş olsunnn 1 0 Yorumla
whysosreious Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 gü Sağlık konusunda 936 cevap paylaştı. Neyle sardin 1 2 Yorumla liamiaa 1 gü Doktor sardı ilaç sürdü sargı bezi bir de Yorumla whysosreious 1 gü Hm Yorumla
sᴜᴘᴇʀɴᴀᴛᴜʀᴀʟ Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% 1 gü Geçmiş ola 1 1 Yorumla liamiaa 1 gü Gecttiii Yorumla
u вshєldσn Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 2 gü Sağlık konusunda 1,2b cevap paylaştı. Geçmiş olsun 1 1 Yorumla liamiaa 2 gü Teşekkür ediyorum😌🩷 Yorumla
Nasipliolmakk Takip Et Xper 1 Yaş: 22 3 gü Allah yardımcın olsun 🥲 1 1 Yorumla liamiaa 3 gü Teşekkür ederim bacikoo💖 Yorumla
Walker034 Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 100% 3 gü Geçmiş ola 1 1 Yorumla liamiaa 3 gü Eyvallah ahdhqh Yorumla
benfero35 Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 100% 3 gü Çok geçmiş olsun 1 3 Yorumla benfero35 3 gü Bir şey ihtiyaçin var mı Yorumla liamiaa 3 gü Hayır😂 teşekkür ederim Yorumla benfero35 3 gü Rica ederim Yorumla
külbastı_ Takip Et Bilge Yaş: 110 , eic 100% 3 gü Erkekler de aglar agla minik 0 1 Yorumla liamiaa 3 gü Erkek derken ödwlqka Yorumla
yeniden_angarali Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 3 gü Sağlık konusunda 300 cevap paylaştı. Neden o kadar sardın nasıl hava alacak 0 1 Yorumla liamiaa 3 gü Yarın pansuman yaptircam Yorumla
aklımdadelisorular13 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 1 gü Sağlık konusunda 301 cevap paylaştı. Parlağına terlik takmışsın kanka jçjcjc 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 3 gü Geçmiş olsun tavuk keserken mi oldu 🥹 0 7 Yorumla liamiaa 3 gü Karpuz😂 Yorumla Cevap sahibi 3 gü Karpuzda ne yenir soğuk he dimi 🤣 Yorumla liamiaa 3 gü Öylee Yorumla Cevap sahibi 3 gü peynir birde yanında dur bende yicem dolapta vardı Yorumla liamiaa 3 gü Sende benim gibi elini kesme de dikkat et absbs git yee Yorumla Cevap sahibi 3 gü Kesmem kesmem 🤣 Yorumla Cevap sahibi 3 gü Elin çok narin tam kız eli gibi Yorumla
Flavendirel Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 3 gü Sağlık konusunda 1,2b cevap paylaştı. Geçmişler olsun 1 0 Yorumla
yhms_ywrs Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% 3 gü duruyor ya 1 2 Yorumla yhms_ywrs 3 gü eklerin hoş Yorumla yhms_ywrs 3 gü a bak Yorumla
yagmuurdamla Takip Et Xper 5 Yaş: 22 1 gü Geçmiş olsun 🌸 1 2 Yorumla liamiaa 1 gü 🙏❤️❤️ Yorumla yagmuurdamla 1 gü 🌸🌸 Yorumla
llalla Takip Et Xper 4 Yaş: 19 3 gü Geçmiş olsunn💗💗😭 1 1 Yorumla liamiaa 3 gü Tesekkür ederim balll🩷 Yorumla
bastika Takip Et Xper 5 Yaş: 30 3 gü Elin çok güzel 1 5 Yorumla liamiaa 3 gü Ciddi mi ya😂😂 hiç beğenmem aslında teşekkürler ama Yorumla bastika 3 gü Neden beğenmiyosan :) çok hoş Yorumla bastika 3 gü Gt yapar mısın Yorumla bastika 3 gü Geçmiş olsun Yorumla liamiaa 3 gü Sagoll Yorumla
söylememadımıfalan Takip Et Xper 5 Yaş: 32 1 gü geçmiş olsun ama beni öpme lütfen 0 1 Yorumla liamiaa 1 gü Tamam wjdjx Yorumla
__Harunn__ Takip Et Xper 3 Yaş: 38 3 gü Kılıç yarasıdır kesin 😅😅 0 2 Yorumla liamiaa 3 gü Nasıl yani Yorumla __Harunn__ 3 gü Yani koptu kopacaktır. Bizde ufak çizik kesikleri abartmak için söyleriz Yorumla
Memoo00007 Takip Et Master Yaş: 30 3 gü Sağlık konusunda 1,6b cevap paylaştı. Geçmişler olsunnn 1 0 Yorumla
egoadamm Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 3 gü Sağlık konusunda 681 cevap paylaştı. Demem 0 0 Yorumla
KendiRitminde34 Takip Et Xper 5 Yaş: 24 3 gü Bayıl birde feriha 0 4 Yorumla liamiaa 3 gü Offf sus ya görmedin 2 gündür ölüyorum acıdan Yorumla KendiRitminde34 3 gü Adını Feriha koydum Yorumla KendiRitminde34 3 gü Madem mucukluyon geçmiş olsun (ironi) Yorumla liamiaa 3 gü Siz erkekler var yaa ben canımın derdindeyim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
52Cevap
Hayırdır nasıl kestin gadası
Sorma gadası😂 bıçakla kestim de sonra iltihap kaptı falan çok uğraştırdı beni
Mikrop kapmasın acile git yoksa
Şişti zaten acile gittim orada hallettiler
İyi bari geçmiş olsun
Teşekkür ederimm😝
Çok geçmiş olsun umarım ciddi bir şey yoktur inşallah
Çok şükür yok teşekkür ederim🙏
Onunla geçmiş olsun inşallah hemen iyileşir
Ellerimiz aynı büyüklükte ahah benim de elim büyük bir de 😅 geçmiş olsun
Benimki büyük ya biraz abbs teşekkür ederim
Senin boyun kaç
Kız hulk eline mi taktın onu gel ben yapayım sana düzgün
Doktor yapti ahdhsj
...
😂😂
Parmak kuşbaşı mı yapıyorsun yemekte lamiros
Ne diyon yaa
Acil servis mi lan bura parmağımı kestim ühü ühü diye geliyorsun
İnsanlık ölmüş
Geçmiş olsun da parmağı koparttın da diktiler mi
Yok ya ilac sürdü kahverengi bisey, krem sürdü sardı sonra
Çok küçük sarmışda insan biraz daha büyük sarardı 🤭
Çok geçmiş olsun dikklat et
Teşekkür ederim çok sağol🙏
Geçmiş olsun daha dikkat et kendine 🤲🌸
Tamam💖
Acil şifalar diliyorum 💕☺️
Çok sağolun tekrar🩷
🌸🌸🌸🤲
Geçmiş olsun öpeyim mi geçsin
Sarılı öpemezsin 😂
Olsun bandajin üzerinden öperim
Ellerde maşallah rolayel paris reklami
Nasıl yani sjjej
O kadın ürünleri falan reklamları var ya o kadının sesi çaldı kafamda güzel yanı elin
Hee ashha teşekkür ederim 🥳
Rica efenimmm
ablacım geçmiş olsunda o sarma şekli ne la patlıcan gibi sarmışsın
Ben değiil doktor sardı ahah
dediğim gibi geçmiş olsun
Teşekkür ederimm
Geçmiş olsun da kanama dursun diye çorap mi sardin
Dolma biber gibi😂 evet niye o kadqr büyük sardı doktor bilmiyorum
Ok👍🏼 işareti yapıp bir daha atsana hele 😂😂🤣🤣
Nasıl becerdin
Geçmiş olsun öpeyim de gecsin
Keşbişş olsunnn