Kolumun kas bölgesinin hafif altında yani o kalemle işaretlediğim yerde derinin içinde sanki bilye, bezelye gibi bir şey var sizce bu bir hastalığın belirtisi mi nedir bu
Arkadaşlar aranızda tıptan anlayan varsa biri bana yardımcı olabilirmi?
Git hemen belki çok basit bir kas sıkışması vs olabilirsin belki lig yırtığı çok ağırdır. Ya çok seçenek var knk bana tıpta güven git bir baksınlar. Şimdi uzaktan uzağa olmaz o işler. Eğer hafifse bir jelgojel verir gönderirler
Knk benim birkaç tahminim var ama dediğim gibi test etmem görmem lazım o da anca hastanede olur sen geç hastaneye bizlere de yaska hale geldi sosyal medya internet sitelerinden bir şeyler yazmak başımız belaya girer
Ondan kaynaklı da olabilir. Lenf noldu şişmiş olma ihtimali var eğer bölgede bir enfeksiyon gibi bir durum varsa. Ne zaman oldu bilmiyorum olduktan 2 hafta sonra falan eğer o şey büyümeye başlarsa kesin git doktora
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Yağ bezesidir muhtemelen oynadıkça büyüyor diye biliyorum içine sinmeyen bir durum varsa mutlaka doktora git 🙏🏻
Çok mu zorladın bie hastaneye git birkaç neden var seni görmeden karar veremem.
Evet gidecem
Git hemen belki çok basit bir kas sıkışması vs olabilirsin belki lig yırtığı çok ağırdır. Ya çok seçenek var knk bana tıpta güven git bir baksınlar. Şimdi uzaktan uzağa olmaz o işler. Eğer hafifse bir jelgojel verir gönderirler
Yani bilye bezelye gibi bir şey 1 yıldır boyutu aynı büyüme falan yok küçülmede yok en iyisi gidip gözükmek doktora
Knk benim birkaç tahminim var ama dediğim gibi test etmem görmem lazım o da anca hastanede olur sen geç hastaneye bizlere de yaska hale geldi sosyal medya internet sitelerinden bir şeyler yazmak başımız belaya girer
Lenftir muhtemelen de sen bi git sor yine de doktora
Yağ bezesidir ciddi bişi değil ama sen yinede bi doktora görün
Kis var sende büyük ihtimalle yağ bezesidir ama yinede bir doktora git
Lastik top gibi hareket mi ediyor icerde
Evet hareket ettirebiliyorum az çok
Darbe aldı mı peki hiç
Yani genel olarak koluma darbe almışım
Ondan kaynaklı da olabilir. Lenf noldu şişmiş olma ihtimali var eğer bölgede bir enfeksiyon gibi bir durum varsa. Ne zaman oldu bilmiyorum olduktan 2 hafta sonra falan eğer o şey büyümeye başlarsa kesin git doktora
Valla 1 yıldır oldu farkettim hala aynı büyüme falan yok ama doktora gidecem
Lenf nodudur muhtemelen korkulacak bir şey olduğunu sanmam ama görün tabi yine.
Evet gidecem yardımcı olup bilgilendirdiğiniz için teşekkürler
Senin tаşşakların orada çıkmış
Yağ bezesidir
Peki ölümcülmü
Ne alaka bir bezeden kim ölmüş
Ha anladım fakat şu an küçük en iyisi doktora gideyim
Yağ bezesi
Doktora git
Lenfoma😱