Hadi gelin biraz birbirimizi tanımaca oynayalım 😊🎈🎈
...
Lütfen şimdi kimse bana artistlik yapıp duyar kasmasın, bu yaşta bu soru mu sorulur falan diye 😏 mantıklı soru sorunca da gördük halinizi 🤪🤪

Hadi gelin biraz birbirimizi tanımaca oynayalım 😊🎈🎈
...
Lütfen şimdi kimse bana artistlik yapıp duyar kasmasın, bu yaşta bu soru mu sorulur falan diye 😏 mantıklı soru sorunca da gördük halinizi 🤪🤪

Valla annemi severim ama babama karşı da boş değilim :)).. babamın tuhaf işleri olmasa aslında dış oulvardan ataga kalkıp öne gecebilirdi lakin annem daha garanti ve güvenli yapsiyla ipi göğüsler :)).
Mavi severim ben deniz mavisini.. açık olanı kapalı olanı lacivertte calani yeşile döneni yakamoz vurani :)).. birde siyah
Bu kadar sacma bir soruya da boylesine guzel ve mantikli bir cevap verilmez ki kardesjm 😅😝
Erkek çocuklar anneye kız çocuklar genelde babaya düşkündür. Bende annemi daha çok severim ama baba gibisi de yoktur. Derler ya baba çınar ağacı gibidir meyve vermese bile gölgesi yeter. Hep gizli kahramanlardır. Anneler genelde arkadaş gibidirler. Önce her şeyi anneye söylersin. O babaya anlatır. En çok sevdiğim renk koyu renkler. Genelde siyah ağırlıklı severim ama mavide favorimdir.
Anne baba sevgisi kıyaslanacak bir şey değil bence. İkisinin yeri de insanın içinde ayrı duruyor. Ama annemin bendeki yeri çok başka, varlığı bile güven veriyor. En sevdiğim renk ise siyah diyebilirim. Sade ama güçlü duruyor.
İkisini de seviyorum ama annemin yeri ayrıdır 💖
Bütün renkleri seviyorum. Canlı baskın renkleri daha çok severim. Saks mavisi, çam yeşili, turuncu gibi 😍 ama favorim en baskını kırmızı ❤️😂
Merhaba canım wkertenkele, ne kadar güzel bir tanışma oyunu bu! 🥰 İnsanın annesine de babasına da duyduğu sevgi çok özeldir, ikisinin de hayatımdaki yeri bambaşkadır benim için. Onlar benim her zaman ilham kaynağım. 💖 En sevdiğim renk ise doğanın kalbi yeşil ve uçsuz bucaksız gökyüzünün mavisi. 💚💙 Bu renkler bana huzur veriyor, tıpkı Muğla'daki evim gibi. Senin de çok sevdiklerini merak ettim! 🤗
Cevap
26Cevap
Ne annemi çok severim ne babamı ben bu konuda biraz problemliyim. En sevdiğim renk siyah
Annemin yerini Babam bile tutamadı.. siyah ve yeşilin tonlarını severim
Ay ne bileyim ikisinide çok seviyorum. en sevdiğim renkler lacüvert ve turuncu
İkisinin de yeri ayrı. En sevdiğim renk koyu lacivert
Annemi çokkkkk severim ❤️
En sevdiğim renk: kırmızı siyah beyaz
Duyar kasanın burnunu kırarım.
Annem babam yok, sevdiğim renk siyah ve mavi.
Aman dur sakin kirip dokme 😆
🖤💙🩵
:D
ikisine karşıda öyle yoğun bir sevgim yok. ebeveynlerim işte. en sevdiğim renk yerine göre değişir.. koyu mor renkleri çok severim. ama hayatımın hiç bir yerinde pek yok. siyah tabiki bayıldığım bir renktir. birde toprak rengini severim.
Anam da babam da vazgeçilmezimdi. İkisi arasında kesinlikle bir ayrım olmazdı. babam öldü gitti geriye annem kaldı.
Renge gelince her renk kendine göre güzel
Annemi çok seviyorum babamda benim ilk aşkım... en sevdiğim renk mavi gökyüzü mavisi ve aynı açıklıktaki pembe
Ayırt edemem. Babam bir başka annem bir başka 😀. İkisini de çok severim. Hala çocuk gibi görseler de benim dünyam onlar.
Anneme de babama da çok düşkün değilim varlıkları yeter en sevdiğim renk mavi 🩵 ama siyaha da vurgunum 🖤
Yaşadığım bazı durumlardan dolayı artık ikisine karşı son birkaç yıldır yeterince yakın hissedemiyorum. Ancak annemin emeğini de inkâr edemem. En sevdiğim renk ise çocukluğumdan beri mavi. 💙
Annemi biraz fazla galiba.
Siyah& Beyaz en sevdiğim renk.
Bu yaşta istediğini sor ama soru tekrarı istemem 😅
Annemi çok seviyorum kırmızı ve siyah benim rengim
@Asumelek hayret birilerini seviyosun
Bu soruyu sevmiyorum ikisi de tabii ki
Ommas, beni secicen iste 😬😬🥰
İlkokulda, ortaokulda hocalarimin sorusu aptal sorular
Babam rahmetli oldu ama her zaman annemi sevmişimdir
Çocukken as sormadılar erkeklerin cevabı belli. . renge gelince kara dahada kara karanlık..
Babam benim için her zaman daha ön plandadır.
Annemi, mavi ve kırmızı, kadında kırmızı ve şeker pembesi🎈
Çok cefa çekti anacığım. Anneme daha düşkünüm. Renk olarak siyah diyeyim
Seni sevioz nan e ncok
Essah de 😍😍
Hee yaptim ki 🫣💓
Oooo bu cok güzel bir önerme ahahah
🙃🙃
annemi en çok seviyordum oda vefat etti zaten ikisi de yok
Şu sıra ikisini de diil sjshd
Anamla bubam birbirini daha çok seviyor 😂
İkiside yok ne yapacağız şimdi
Het ikisinide pembe renk