Son günlerde panik atağım yükseldi arkadaşlar. En ufak olayda kalbim yerinden çıkacak gibi atıyor. Nasıl kendimi soğukkanlı yaparım?
1 sa
Son günlerde panik atağım yükseldi arkadaşlar. En ufak olayda kalbim yerinden çıkacak gibi atıyor. Nasıl kendimi soğukkanlı yaparım?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Buna çare bulursan bana da haber edermisin 😅 yarım saattir Yusuf Yusuf modundayim bende 😅
Erkekler için durum daha zor olmalı
Aşırı zor şu anda göğüs ağrısı var biliyorum psikolojik gececek ama ömrümü bitiriyor resmen 😅 2-3 senedir var bende ölüm korkusunu bastırdım da bu kalp olayı sorun
Ekg çekildin mi gerçek kalp sorunu olmasın sonra? Bende herhangi bir kavga gibi olaylarda kalbim hızlı atıyor, durduk yere değil. 12 yaşındayken de vardı aile kavgası yüzünden. İlaçlar da beyni uyuşturuyor. Hiç içmek istemiyorum. Bizim ailede kavgasız durmaz öyle hırtlar yaa
Ohoooo defalarca EKG çekildi ölüm korkusu hastaneye koşturur 😅 aslında ilaçlar bir süre sonra bitiriyormus komple ama bende hiç içmedim
Bu panik atak starbucks gibi bişey mi.. Havalı falan.
Şöyle düşünün en çok olur ölürsun
Zaten bir gün olmeyecekmisin
Ölüm korkusu yok bende. Sadece yanımda biri kavga ettiğinde kalbim yerinden çıkacak gibi oluyor. Mesela alt komşumuz masayı iki kez dün yere vurdu. Kalbim ağzımda attı 😔
Burnundan 4 saniyede derin bir nefes alıp, bunu 7 saniye tutup, 8 saniyede ağzından yavaşça vermek (4-7-8 tekniği) kalbinin hızını düşürür
Tedavi ol. Bende öyleydim geçiyor merak etme
Bu tedavilik durum mu? İçini rahat tutunca geçiyor. Bende 12 yaşında panik atak vardı çünkü aile kavgaları yüzünden. Psikiyatriste gittim içini rahat tut dediler. Son günlerde mesela binadan kavga sesi gelse kalbim çıkacak gibi atıyor
Evet tedavilik durum. Benim de vardı kaç defa dr a gittim
Gayet soğukkanlıyımdır
Değilim bacım
Çözüm varsa bana da söyle
Hayır
Evet