Bir haftaya yakın vitamin hapları tüketiyorum. Uyku düzenimi genelde bu saatler erken çıkmayı düşünüyorum onları biraz daha en azından gece yarısından önce.
Başka neler yapabilirim.
Yoğun bir iş tempom var. O da ayrıntılı ama yorgunluk nasıl geçer.
10 gü
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
vitamin dene
Detaylı kan tahlili baktır ve parazitten şüphelen
Bu aklımda ama öncelikle vitaminleri daha 3.04 günlük bir hafta daha kullanmaya başlıyorum yani 1.02 haftayı tamamlayayım çünkü etkisini hemen göstermeyi biliyor.
Sonra sabah ve akşam olmak üzere günde iki defa duş.
Gün içerisinde soğuk içecekler sürekli
Bu şekilde devam edersem bir süre iyi bir noktaya gelirim diye düşünüyorum ama cidden bir ay içerisinde yine böyle devam ederim ve bir sonuç olmazsa direk gideceğim
Bulursam çözüm bana da Öner bişeyler abiii 😄
*Bulursan
Kendimce düşüncelerim var biraz , vitaminleri daha yeni başladım onları bir hafta daha kullanmam lazım diye düşünüyorum. Bir de ben eskiden günde bir defa duş alıyordum havalar soguktu malum. Şimdi sıcak hale geldi akşam duş alıp gece rahat etmem lazım iş çıkışı için.
Sabahları da işe gelmeden tekrardan bir duş almak lazım soğuk bir duş.
Bol bol soğuk içecekler.
Bilmiyorum yani bir ay falan böyle götüreceğim düzelmezse bir doktora gitmek lazım
Umarım düzelir ben sizin kadar düzenli yapamam sanırım vitaminler fayda ederse belki onları kullanırım :)
Bakalım. 2 soğuk duş. Vitamin takviyesi erken uyuma. Bunları bir arada yaparsam düzelir gibi. Nasip.
Hadi inşallah bakalım
Magnezyum eksikliği yüzünden
Dostum vitaminleri daha yeni başladım ben de vitamin kaynaklı olduğundan düşünüyorum ama 3.04 günde etki gösterir mi bundan da şüpheliyim bir hafta daha bekleyeceğim yani yaklaşık iki hafta gibi düşünüyorum bakalım faydası olacak mı.
Bir de sıcak havalarda bence günde iki defa duş almak gerekiyor. İş dönüşü rahatlamak için soğuk bir duş sabah işe başlamadan önce yine soğuk bir duş.
Net bu şekilde olması gerekiyor gibi.
Bir de sanırım sürekli erken yatmak gerekiyor