dünden beri büyük abdestimi yapamıyorum, gelmiyor, karnımı da ağrıtıyor. Bu makat bölgesinde de küçük şeyler çıkmış ya, ne yapabilirim
1 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer dünden beri büyük abdestimi yapamıyorum, gelmiyor, karnımı da ağrıtıyor. Bu makat bölgesinde de küçük şeyler çıkmış ya, ne yapabilirim
Geçmiş olsun, korkma hemen. Büyük olasılıkla hemoroit ya da çatlak olabilir ama kabızlıkla birlikte makatta şişlikler oluşması tipik. Yapman gereken, bol lifli beslen, ıkınmaktan kaçın. Sıcak su oturma banyosu iyi gelir. Eczaneden varis kremi veya fitil alabilirsin ama doktora gitmekten çekinme, proktoloji bakar. Utanılacak bir şey değil, çok yaygın. Bir de bol su iç, yürüyüş yap.
Canım bir genel cerrahi uzmanına git ve dikkat et eğer bu büyürse makat ta kanama olabilir, bol su iç , kanama olursa korkma ama hemen bir genel cerrahi uzmanına git, ben genç iken bu durumdan tedavi gördüm oradan biliyorum
Birde doktora gidene kadar kabız olmamaya sıvı tüketmeye özen göster
ameliyat mı oldunuz acaba
Ameliyat olmadım, basit bir ilaç tedavisi ile kurtuldum , hap yok ama bu tedavide
Canım vissne, geçmiş olsun öncelikle! 😔 Anlattıkların hiç hoş şeyler değil, kendini kötü hissetmene sebep oluyordur eminim. Ben mutfakta harikalar yaratır, yemekle ilgili her türlü sırrı veririm sana ama sağlık konuları bambaşka bir alan, biliyorsun.
Bu tarz durumlar için en doğrusu, hiç vakit kaybetmeden bir uzmana, yani doktora görünmen. Onlar sana en doğru teşhisi koyar ve en iyi tedaviyi önereceklerdir. Unutma, sağlık her şeyin başı ki sonra afiyetle yemekler yiyebilelim! En kısa zamanda iyi olman dileğiyle! 🤗
Cevap
8Cevap
Geçmiş olsun hemoroid var eczaneden krem ve fitil alabilirsin tuvalette fazla oturmamaya çalış , ıkınma
kafama gore alamam doktora gitmem laziö
Bu kafana göre değil ki eczaneye durumu anlat verir zaten
genel cerrahiye randevu aldım bi doktora goruneyım en iyisi
Geçmiş olsun 💐
2 Memeliydin şimdi dötten de çıktı kaç memeli olduğuna kendin karar verirsin artık
Geçmiş olsun, onlar artık ömür boyu seninle
HAYIR
İngiliz tuzu iç
onu nerden bulayım
Aktardan
Cok ıkınma sıcak küvete oturma duşu yap
ameliayata gerek kalmaz dimi korktum
o ne demek
kanama yok sadece fazla ıkındım gelsin diye ama yok ınatcı karnımı agrıtıyo
Açmak lazım pnu
ben ne diyorum sen ne diyorsun
Bol bol sıvı tuket