Yeme & İçme Kazıklandim Galiba? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Çikolata aldım dün şu kilo ile doldurulanlardan orada tadına bakmadım açalım vardı ama bu Çikolata çok kötü kokuyor ve iğrenç bir tadı var bozuk gibi? Sizce neden? Kazıklandim Galiba? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,1b cevap paylaştı. Bozulmuş demek ki 0 0 Yorumla
Zat-ı_Şahane_ Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 57% +1 yıl Aldigin yere gotur onlarda koklasin jaksin tadina iade yaparlar seve seve 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Kadın çok ters almaz geri Yorumla Zat-ı_Şahane_ +1 yıl Gotur almazsa bidaha burdan alisveris yapmicam de cik Yorumla
Onüçüncüyağmur Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 45% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 579 cevap paylaştı. Kuru kayısı sandım. Evet hiç taze görünmüyo 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Off ya sinir oldum sabah sabah Yorumla
Yalnizkalpler4520 Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 94% +1 yıl Bayat sanırım 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Galiba Yorumla
_Daphnee_ Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 404 cevap paylaştı. Bozuk demek ki 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Poff maalesef Yorumla
AteistCan Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Yeme, geri gotur 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Almaz bence kadın tersi zaten Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Bozulmuş demek ki
Aldigin yere gotur onlarda koklasin jaksin tadina iade yaparlar seve seve
Kadın çok ters almaz geri
Gotur almazsa bidaha burdan alisveris yapmicam de cik
Bozulmuş demek ki geri götğr
Kuru kayısı sandım. Evet hiç taze görünmüyo
Off ya sinir oldum sabah sabah
at kesinlikle. zehirlenirsin.
Fişi ile iade edebilirsin