Sağlık 16 gü Sigarayı bıraktıktan sonra aylardır geçmeyen balgam normal mi, nasıl geçer? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Bu nasıl geçer Güncellemeler16 gü Psikiyatri doktorum yazmıştı arkadaşlar ilacın adı ZYBAN bu ilaç ile bıraktım Sigarayı bıraktıktan sonra aylardır geçmeyen balgam normal mi, nasıl geçer? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Samican55 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% 16 gü Valla helal olsun sigarayı bıraktin ya gerisi hikaye 1 3 Yorumla Soran 16 gü Aynen İnsllh darısı isteyen herkese oda psikiyatri doktorunun verdiği ilaçla bıraktım Yorumla Samican55 16 gü İlacın yan etkileri var mıydı Yorumla Soran 16 gü Yok ben hiç görmedim herhangi bir zarar vermedo doğrusu Yorumla
Yangınvar005 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 91% 16 gü Sağlık konusunda 667 cevap paylaştı. Takviye almakısın atmak için ve mümkünse haraketsiz kalma 1 2 Yorumla Soran 16 gü Hareket en önemlisi 😎😎😎😎 Yorumla Yangınvar005 16 gü Kesinlikle spor falan daha iyi toparlanmana destek olur Yorumla
angrlii0606 Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% 16 gü Sigara nasıl bırakılır 1 8 Yorumla Soran 16 gü Psikiyatri doktoruma gittim ben sigarayı bırakamıyorum. hocam bana nolur yardım edin dedim bana ZYBAN isimli ilacı yazdı ve şu an çok iyim Yorumla angrlii0606 16 gü Hap mı bant mı Yorumla Soran 16 gü İlaç Yorumla angrlii0606 16 gü Reçetesiz satılıyor mu Yorumla Soran 16 gü Yok reçetesiz verilmiyor ya sigarayı bırakma kliniği yazıyor ya da psikiyatri doktorları da yazıyor Yorumla angrlii0606 16 gü Kendim yazsam nasıl olur Yorumla Soran 16 gü Nasıl yani Yorumla angrlii0606 16 gü Karışma o iş bende Yorumla
Gizli Üye (18-24) 16 gü Tükürük bezleri salgısı tekrar aktifleşiyor normal bir şey bu bi zaman sonra geçer 1 6 Yorumla Soran 16 gü Çok sevindimmm Yorumla Cevap sahibi 16 gü Ne zaman önce bıraktın Yorumla Soran 16 gü 10 ay oldu Yorumla Cevap sahibi 16 gü Oha 😂 Yorumla Soran 16 gü Noldu be 😂 Yorumla Cevap sahibi 16 gü İnsanlar der ya darısı bize darısı bana olmasın 😂 Yorumla
IamAloneBoy17 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 16 gü Normaldir. Balgam söktürücü kullan. 1 2 Yorumla Soran 16 gü Eczanede varmıdır Yorumla IamAloneBoy17 16 gü Tabii Yorumla
Romantiq_deli Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 16 gü Sağlık konusunda 581 cevap paylaştı. Temizleniyor işte 1 7 Yorumla Soran 16 gü Ohhh Yorumla Romantiq_deli 16 gü Hayırlı olsun uzun ömürler diliyorum Yorumla Soran 16 gü Teşekkürler ederim güzel dilekleriniz için sizede uzun sağlıklı ömür dilerim Yorumla Romantiq_deli 16 gü Darısı başıma dicem de sigaraya gelene kadar çok şey var Yorumla Romantiq_deli 16 gü Sigara devede kulak Yorumla Soran 16 gü Amaaan bir bka yaramaz sadece iki dakikalik zevk misali Yorumla Romantiq_deli 16 gü He onu diyon Ben alkol çok tuketiyom çok ta iki dj değil yani 🤪 Yorumla
Muratbasar Takip Et Bilge Yaş: 27 16 gü Zamanla geçer yas kacti 1 2 Yorumla Soran 16 gü 29. Yorumla Muratbasar 16 gü Gecer merak etme Yorumla
randomz Takip Et Xper 6 Yaş: 27 16 gü balgam sökücü iç 1 2 Yorumla Soran 16 gü İlk defa duydum o ilacı ahahaj Yorumla randomz 16 gü 😂😂 var var eczaneden satın al Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Valla helal olsun sigarayı bıraktin ya gerisi hikaye
Aynen İnsllh darısı isteyen herkese oda psikiyatri doktorunun verdiği ilaçla bıraktım
İlacın yan etkileri var mıydı
Yok ben hiç görmedim herhangi bir zarar vermedo doğrusu
Takviye almakısın atmak için ve mümkünse haraketsiz kalma
Hareket en önemlisi 😎😎😎😎
Kesinlikle spor falan daha iyi toparlanmana destek olur
Sigara nasıl bırakılır
Psikiyatri doktoruma gittim ben sigarayı bırakamıyorum. hocam bana nolur yardım edin dedim bana ZYBAN isimli ilacı yazdı ve şu an çok iyim
Hap mı bant mı
İlaç
Reçetesiz satılıyor mu
Yok reçetesiz verilmiyor ya sigarayı bırakma kliniği yazıyor ya da psikiyatri doktorları da yazıyor
Kendim yazsam nasıl olur
Nasıl yani
Karışma o iş bende
Tükürük bezleri salgısı tekrar aktifleşiyor normal bir şey bu bi zaman sonra geçer
Çok sevindimmm
Ne zaman önce bıraktın
10 ay oldu
Oha 😂
Noldu be 😂
İnsanlar der ya darısı bize darısı bana olmasın 😂
Normaldir. Balgam söktürücü kullan.
Eczanede varmıdır
Tabii
Temizleniyor işte
Ohhh
Hayırlı olsun uzun ömürler diliyorum