Dış kulak ya da orta kulak iltihabı mı oluyor bu arkadaşlar randevu alacaktım açmamış doktor evde rahatlatmak için öneriniz var mı kafayı yiyeceğim hem sesten hem ağrıdan
9 gü
Hayır hemen kulak iltihabı tanısı koyamayız. En doğru çözüm Kulak Burun Boğaz bölümüne gidip şikâyetlerini dile getirerek muayene olman.
Sağlik ile alâkalı hiçbir soruya burada cevap veya çözüm bulamazsın. Asla burada yazılanlara uyup kafana göre ilaç alma. Doktora git ve muayene ol.
Teşekkür ederim benzer durum varsa en azından rahatlatmak içim napabilirim diye düşündüm
Sadece ağrı ve ateş için parol alabilirsin. Kulağına hava ve su kaçmamasına dikkat etmelisin ve en kısa sürede KBB'a gitmelisin.
Bildiğin süreleri oku bı bardak suya karşı oku ve iç hemen geçer
Deneyeyim teşekkür ederim inşllah şifa olur
Rica ederim bu tarz kulak çınlaması ve belirli ağrılar genelikle cinler tarafından olur tabiki intahap ya da kulakla ilgili başka sorununda olabilir ama en iyisi şu an yapabileceğin tek şey bu suya dua okuyup icemek ya da glserinli su varsa evde onu damlaya bilirisin
Yok abi cin perisi değil bu , 1 2 ay önce temizlettiğim kulağım bu , 1 hafta tıkanıklık yaşamıştım temizlettikten sonra çınlama olduğunu fark ettim normaldir geçer dedim geçmedi kaşınıyor yanıyor ve dokunamıykrum ağrıyor
Desene baştan temizletim diye 😂😂 muhtemelen intap toplama mistir sertlik varsa kesin intap var
😁😁😄😄
Güldürdün ya
Sen şimdi diceksin ne ayaksın doktormusun hocamisin 😂ikiside diyil sadece bazı şeyleri çok merak edip aratirmayi seven biriyim
Çınlama olayında cin işi olduğunu yeni öğrendşm ama he aklımda bulunsun 😂
Genelikle bu tarz rahatsızlık lar verirler ama senin kulak temizlemeden kaynaklı
Şu duruma şükrettirden şuann abi helal olsun cidden 😂
Allah acil şifalar versin umarım hemen geçer suyu iç genede sen 😂
Tamam gene de içeyim 😁😁 çok teşekkür ederimm
Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana
Cevap
3Cevap
Kbb gitmelisin alerji ilacı ve damla yazıcaktır farklı bir yöntem kullanma
Teşekkürlerr
Geçmiş olsun
Teşekkür ederim
Antibiyotiktik en doğrusu ya da acil
Acil de bir cacık yapmıyorlar bundan once su kaçmıştı neredeyse tam tıkanma oldu hiç bir şey yapmadı 1 hafta sağır dolaştım randevu alana kadar
Acile git
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar