Sol kulak ağrısı (zonklaması), sol baş bölgesi arkası zonklaması, çınlaması?

Arkadaşlar merhaba, yaklaşık 5 6 ay önce baş dönmesi şikayetim vardı, sonra bu dönme yerini sol kulak arkası ve sol kafa arkası ağrısı, zonklaması olarak aldı. Bu şikayetle birkaç kez acillik oldum ve sonunda kbb ye randevu bulup gidince bana kulak enfeksiyonu tanısı kondu, hiçbir tetkik yapılmadan bu tanıyı koyup üstüne damla ve antibiyotik vererek geçiştirildim. Tabi bu süreçte birçok kez yoğun ağrılar sebebiyle acillik oluyorum fakat doktorların ilgisizliği yüzünden damla yazılarak gönderiliyorum. En son böyle olmayacağını anlayıp, başka bir ilin hastahanesine gittim, kbb doktoru ile görüştüm ve tetkikler sonucu bende enfeksiyon olmadığını, ceneyle alakali bir problem olacağını, dolayısıyla çene cerrahına randevu almam gerektiğini söyledi. Çene cerrahına gittim ve ceneyle alakali bir sorunumun da olmadığını öğrendim. İnanılmaz çıkmazda hissediyorum ve kafayı yemek üzereyim. İşinde uzman bir doktor bu durumu bana açıklayabilir mi, veya ne yapmam gerektiği konusunda nasıl bir yol izlemem gerektiğini söyleyebilir mi?
Sol kulak ağrısı (zonklaması), sol baş bölgesi arkası zonklaması, çınlaması?