Bugün kız kardeşim sabah münasip olmayan bir yerime sert bir tekme atmıştı, okulda yürürken falan çok zorlandım, saat 2 oldu hâlâ ağrı var, bir şey olmuş mudur?
13 sa
Bugün kız kardeşim sabah münasip olmayan bir yerime sert bir tekme atmıştı, okulda yürürken falan çok zorlandım, saat 2 oldu hâlâ ağrı var, bir şey olmuş mudur?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
KS sitesinde olup da kibarlık yapmak çok ilginç burası cinsellik sitesi direk açık aşık vajinam diyebilirisn
Anladınız işte
Onda sıkıntı yok zaten sen nasıl yazarsan yaz anlaşılır genel olarak her şey de bu site çok açık sözlü bir sitedir Ansiklopedi Sözlük Çeviriler halt yemiş buranın yanında 1 kuruş bile etmez
Kanka @mım ağrıyor o zaman
Çok feci tekme yedim
Yani sana en iyi müdahale sağlık ocağında olurdu ya da acil de gerçi onda da ne olabilirdi işte eğer şişilik kızarıklık yanma filan yoksa bir şey olmaz bir parol alsan da olur yat dinlen sabaah bakarsın ağrırsa pazar gününe kadar ağrır o kadar geçer yani şimdi bir parol al yarın bir daha alırsın kendini zorlama hareketlerinde
Merhaba ben kadın doğum uzmanıyım geçmiş olsun 9 bölge hassas bölge kanama falan oldu mu şişlik veya
Oldu
Kızlık zarı yitirmiş olabilir
Ya nasıl yırtılsın kızlık tekme ile
Geçmiş olsun kaval kemigini acitmis kardeşin
Bir şeyi yoktu onun
Seninde kürek kemiğin acımış biz erkeklere öyle şeyler olsa bayılmıştım bizimkisi sizinkinden 10 kat acitiyormuc kadinlarin 10 kat doğum sancısına bedel
Çok ağrıyor
Regl sancısını daha ağır bumu
Bu tabi ki
Buz koy ustüne soğusun yanacak oralar yoksa
Bitün gün buzsuzdu zaten
Abooo kül olmuş ozaman
Komik mi ben burada acı çekiyorum
Tm pardon
Allahtan kızsın bak erkek olsan aboo
Bir şey olmaz di mi
Yok kız erkek olsan kısır kalırsın derdik de dua et kızsın
İyi bari
Çişe gitmedin mi akabinde
Hayır
Aww acıdı lan
Acıyor
Şiddetli ağrı, kanama, şişlik, idrar yaparken zorlanma veya morarma varsa acile git. Onun dışında bir bez ile birlikte buz koy geçen süre önemli değil rahatlatacaktır ve belirtileri takip ettt <3
öptür de geçsin :D
Komik mi
tamam masaj yapalım o zaman :D
Yazık cok acır
Evet zonkluyor
Buz koy
Morarma filan var mi
Var biraz
Biraz buzla tampon yap
Olabilir
Hafifletir biraz
Bişey olmaz