Sağlık 15 sa Burnunuz tıkanır mı? KayipPsikopat_3 Takip Et Master Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 40 Ameliyattan sonra geçmeyen burun tıkanıklığı, sana da günaydın...#KayipPsikopat_3 #Sağlık #Burun #Tıkanıklık Güncellemeler9 sa Ss teşekkür ederim Burnunuz tıkanır mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Günesinkadini Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% 14 sa Sağlık konusunda 346 cevap paylaştı. Burnumda et vardı o yüzden sürekli tıkalıydı üç hafta önce aldırttım nefes almayı öğrendim aq 1 3 Yorumla KayipPsikopat_3 13 sa Nefes alsın yeter 😂😂 Yorumla Günesinkadini 13 sa Ya pndjdkdks Yorumla KayipPsikopat_3 13 sa 😂😂 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 13 sa Sağlık konusunda 938 cevap paylaştı. Evet :D biraz soğusun hava hemen tıkanır dkf 1 0 Yorumla
AkinciBeyii Takip Et Xper 4 Yaş: 35 , eic 100% 2 sa Genelde grip olduğum zaman akar fazla tıkanıklık yaşamam 0 0 Yorumla
__Birkız124__ Takip Et Xper 3 Yaş: 18 15 sa Burun estetiği mi oldun 1 1 Yorumla KayipPsikopat_3 15 sa Evet Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Burnumda et vardı o yüzden sürekli tıkalıydı üç hafta önce aldırttım nefes almayı öğrendim aq
Nefes alsın yeter 😂😂
Ya pndjdkdks
😂😂
Evet :D biraz soğusun hava hemen tıkanır dkf
Genelde grip olduğum zaman akar fazla tıkanıklık yaşamam
Hastayken tıkanır.
Kafasına göre takılıyor alerji olunca
Burun estetiği mi oldun
Evet
İnsanız tıkanır
Grip olunca
İnsanız ya hani