Kuzenim kola vermişti içinden toplu iğne çıktı yanlışlıkla kolayı içip yutacakken son anda böcek sanıp gördüm ama toplu iğneymiş sonra bilerek mi koydun dedim yanlışlıkla düşmüş dedi hem bir şey olmazdı falan dedi
17 gü
Kuzenim kola vermişti içinden toplu iğne çıktı yanlışlıkla kolayı içip yutacakken son anda böcek sanıp gördüm ama toplu iğneymiş sonra bilerek mi koydun dedim yanlışlıkla düşmüş dedi hem bir şey olmazdı falan dedi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Toplu iğne yanlışlıkla nasıl düşmüş olabilir mk. Kesin sana garezi var başına bir iş gelsin diye içine koymuş mk çakalı.
Kutuda biseyler ariyodu yere dokmustu bardağa nasil girdi onu anlamadım
Çok safsın la sen seni çok üzerler.
Ya of niye böyle bisi yapsinki
Kıskanır yapar çekemez yapar ne bileyim siz kadınların sağı solu belli olmuyor işte
nasıl yok etsin metal o önlem al doktora görün röntgen çeksinler
Hayir zaten farkettim onu son anda icmedim
Allah korumuş
Ben de öyle dedim cidden korunuyormuşum
Genelde kıl olsun bir cisim olsun fark ediliyor sanki gösteriliyor yememek için
Seni öldürmeye çalışmış bundan sonra gözün açık uyu bence
Hayir yanlskla düşmüş dedi hem o benim bardagimdi sen almışsın dedi
Suçunu kabullenmemiş ağzını aç kızım
Hay otomatik düzeltme gibi gözünü aç
Ya of niye böyle bisi yapsın ki anlamiyorum yanlsjkla nasil düşer onu da anlamış degilim
Tamam işte suikast düzenlemiş sana başarılı olamamış sen bir gözün açık uyu bence
Ciddimisin
Evet hemde hiç olmadığım kadar ciddiyim kız mı kuzenin
Evet kiz
Çekemiyor seni kesinlikle o yüzden suikast düzenledi senin eşyalarını filan kullanıp istiyor mu
Evet istiyo
Ya ne suikasti
Hakkında hayırlısı o zaman çünkü gözüne kestirmiş seni
Toplu iğne yutmak hemen öldürmez ve mide de onu hemen eritmez. Ama sivri olduğu için mideye veya bağırsaklara zarar verebilir. O yüzden gerçekten yutulduysa doktora görünmek gerekir.
Geçmiş olsun acil şifalar diliyorum doktora gidiniz
mide onu nasıl yok etsin aw. bir yerde takılır kalır, mideye kadar gitmez bile. operasyonla almak zorunda kalırlar. sakaaaaattt..
Vücutta mi kalırdı ben nasil anlardimki
gırtlağa takılırdı mideye ulaşmadan saplanırdı bir yere
Canım kazân geçmiş olsun iyi ki farketmişsin gerçekten eğer yutsaydın geri dönülmez ciddi hasara neden olabilirdi
Ay varya son yudumu falandı direkt bakmadan içerdim normalde ama farkettim ve şok oldum birden
Suikaste kurban gidiyordun
Bildiğin cşnayete teşebbüs