HPV baska HIV başka. HPV dediğin şey genital bölgede siğil oluşumu.
0
2 Yorumla
Soran
1 yıl
Hpv galiba demek istediğim, şimdi anladım ikisinin farklı olduğunu araştırdım kendisi test verecek benim tek sorduğum nokta bunu yaşayan varsa ciddi bir şeymi bunu öğrenmekti
cinsel konularda her şeyi bilmeniz gerekirdi, hastalıklar vs. bilinçli olmanız lazım önemli şeyler bunlar, kaç yaşına gelmişiniz daha hıvla alakalı bilginiz yok, toplumun bilinçlenmesi lazım
24 yaşındayım. Hpv aşısı oldum. Bulaş olabilecek hastalıklar hakkında fikrim var ama%100 hakimiyetim yok. Siğil lerin de virüs kaynaklı olduğunu biliyor dikkat ediyorum. Dr değilim affedin bu kadar bilgim var.
Aynı şey değilmi hpv de diyebiliriz human poppilona virüs yapıyor diyor Google bu virüsleri. Test verecek kendi belki de öyle değildir ki umarım değildir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Genelde elden ziyade cinsel bölgelerde oluyor diye biliyorum
Hpv tipine göre el ayak ya da genital hatta birçok başka bölgede de olabiliyormuş
HPV baska HIV başka. HPV dediğin şey genital bölgede siğil oluşumu.
Hpv galiba demek istediğim, şimdi anladım ikisinin farklı olduğunu araştırdım kendisi test verecek benim tek sorduğum nokta bunu yaşayan varsa ciddi bir şeymi bunu öğrenmekti
Aslında evet ciddi bir şey ve kadınlarda ciddi problemlere sebep oluyor (üreme organlarının ciddili zarar görmesi vb). İnanılmaz derecede de bulaşıcı.
Evresel olarak ve patolojik olarak ilerler ise evet
3-5 yılda vücuttan%80 ı atılıyormuş ama
Tedavi süreci tamamen tahlil ve patolojiye bağlı
nasıl bir cahilliktir hıv aids iken hpv siğil , hpv ye hıv demek de yuh yani
Bilmiyordum tek bir konuda bilgim yok diye cahil mi oluyorum. %100 bildiğim doğru diye bi iddiam da yok. Siz herşeyi biliyor musunuz?
cinsel konularda her şeyi bilmeniz gerekirdi, hastalıklar vs. bilinçli olmanız lazım önemli şeyler bunlar, kaç yaşına gelmişiniz daha hıvla alakalı bilginiz yok, toplumun bilinçlenmesi lazım
24 yaşındayım. Hpv aşısı oldum. Bulaş olabilecek hastalıklar hakkında fikrim var ama%100 hakimiyetim yok. Siğil lerin de virüs kaynaklı olduğunu biliyor dikkat ediyorum. Dr değilim affedin bu kadar bilgim var.
hiv testi olup bakabilirsiniz
Yaptıracak
siğil ile hiv in çok bağlantısı olmayabilir.
HPV mi HIV mi
Aynı şey değilmi hpv de diyebiliriz human poppilona virüs yapıyor diyor Google bu virüsleri. Test verecek kendi belki de öyle değildir ki umarım değildir
HIV başka hpv başka HIV diyip çocuğu öldürme 😂😂
Hiv dahamı kötü
HIV öldürür. Hlv6varsa aldatılmış olabilirsin😂😂
Yok hpv dir o zaman da zaten 13 yasından beri çıkıyomuş
Kaç yaşında
30
İmkanı yok yalan söylüyor 2 3 yıl içinde şüpheli cinsel ilişkisi olmuş. İlişkiniz ne kadar süredir var
Yeni daha ama belki çocukken temas yolu ile de kapmıs olabilir belki hpv dahi değildir pozitif düsünmeye çalışıyoruz
Kendini kandıruyosun ama neyse