Sağlık Arı sokması öldürür mü? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 arı soktu elimi napıcam acile gidicem bisey olur mu korkuyorum Güncellemeler+1 yıl ya bal arısıydı ağlicam Arı sokması öldürür mü? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 1b cevap paylaştı. Hiçbir şey olmaz. Geçen gün beni de ısırdı. Acile gitmedim hayattayım 0 0 Yorumla
Richardgör Takip Et Master Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl Bal arısından bişi olmaz ama iğneyi çıkarıp amonyak sürülebilir 0 0 Yorumla
yel__da Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 54% +1 yıl küçğk dilin halen şişmediyse bişey olmaz. anaflaktık sok tehlıkesını atlatmıssın 0 0 Yorumla
Sneaky_Owl Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Saçmalama yılan mi bu? Bal arısıyla zaten kendi de ölmüştür. Birkaç güne geçer abartma ya 0 0 Yorumla
lckrmn Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 32% +1 yıl Alerjik bir durumun varsa acile mutlaka git. Daha once arı soktu mu hic? 0 0 Yorumla
Dynmix Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl şimdi alerjin yoksa öldürmez sadece şişer ama şişmesini azaltma için amonyak lazım yani üstüne işeyebilirsin en garantisidir yalan yok dalgda geçmiyorum bu arada 1 0 Yorumla
Tatlıışbaby Takip Et Xper 3 Yaş: 33 +1 yıl Beni de kücükken hem elimden hemde popmdn sktu capkin sey kesin erkekti 😋😂 0 0 Yorumla
Bronsy Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Korkma iğnesini çıkar at ya da beceremiyorsan git doktora 0 0 Yorumla
Witcher_Emir Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Arı bana da soktu ölmedim 0 2 Yorumla Soran +1 yıl ya bu bal arısıydı ama Yorumla Witcher_Emir +1 yıl Benimkide bal işçisi arı Yorumla
tortitotilla Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 530 cevap paylaştı. 3-4 kere arı soktu 29 yıldır ölmedim. 0 0 Yorumla
KalkKızCayyDemlee Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Tabiki öldürür halen yaşıyorsan büyük mucize 0 0 Yorumla
aşkıınolayım Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Umarım öldürmez sanmıyorum benide soktu. :D 0 0 Yorumla
Trouvailllee Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl bazıları öldürür 0 1 Yorumla sshilalss +1 yıl Sağlıkçımısınız? Yorumla
bielmanınyarısı Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 542 cevap paylaştı. Çamur sur oraya 0 0 Yorumla
shshhhhh Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Yuhh anasının nikahı sıcak bişey koy dikeni çıkart 0 0 Yorumla
fatihılgın Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Sağlık konusunda 2,9b cevap paylaştı. Alerjin yoksa hayır. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Hiçbir şey olmaz. Geçen gün beni de ısırdı. Acile gitmedim hayattayım
Bal arısından bişi olmaz ama iğneyi çıkarıp amonyak sürülebilir
küçğk dilin halen şişmediyse bişey olmaz. anaflaktık sok tehlıkesını atlatmıssın
Saçmalama yılan mi bu? Bal arısıyla zaten kendi de ölmüştür. Birkaç güne geçer abartma ya
Alerjik bir durumun varsa acile mutlaka git. Daha once arı soktu mu hic?
şimdi alerjin yoksa öldürmez sadece şişer ama şişmesini azaltma için amonyak lazım yani üstüne işeyebilirsin en garantisidir yalan yok dalgda geçmiyorum bu arada
Beni de kücükken hem elimden hemde popmdn sktu capkin sey kesin erkekti 😋😂
Korkma iğnesini çıkar at ya da beceremiyorsan git doktora
Arı bana da soktu ölmedim
ya bu bal arısıydı ama
Benimkide bal işçisi arı
Arıyı maalesef öldürür
3-4 kere arı soktu 29 yıldır ölmedim.
Alerjin yoksa öldürmez
Tabiki öldürür halen yaşıyorsan büyük mucize
Alerjin yoksa bir şey olmaz
Umarım öldürmez sanmıyorum benide soktu. :D
bazıları öldürür