3-7 civarı uyudum müthiş bir dinlenmişlikle uyandım ulan bileydim 8 saat uyuyacağım diye kendimi harap etmezdim 🤦🏼♀️😂
(Hormonların dengesi için yine gerekiyordur ama üzgünüm shsjd
3-7 civarı uyudum müthiş bir dinlenmişlikle uyandım ulan bileydim 8 saat uyuyacağım diye kendimi harap etmezdim 🤦🏼♀️😂
(Hormonların dengesi için yine gerekiyordur ama üzgünüm shsjd
Bazı insanlarda doğal mutasyonlu sağlıklı ve az uyuma genleri var dünyada yüzde 1 bile değil. Normal insanlarda beyin omurilik sıvısı beyni 8 saatte yıkıyor temizliyor ama bu insanlarda 3 4 saat yeterli ve zımba gibi oluyor. Şanslı bir kesimdesin 😊
4 senedir 5 saat kadar uyuyorum işe gidiyorum okula gidiyorum spora gidiyorum Ayriyeten ders çalışıyorum ilk sene çok yıpratıcıydı sonra alışınca oturdu herşeye yerine böyle bir alışkanlığa sahip olduğum içinde çok mutluyum günü kaçırmıyorum
Gece uykusu önemli. 3 7 arası uyuyup enerjik uyanıyorsan ne mutlu sana. Şimdi dinlenmiş gibi hissedebilirsin kendini ama öğleden sonrada aynı enerji de olur musun acaba
Hangi saatler arasında uyuduğun çok önemli bir de önceki gece çok mu yattın az mı yattın o da önemli çünkü mesela düşünsene her gün her gün sadece dört saatlik beş saatlik uykuyla hayatını devam ettirdiğini erken çökersin
Cevap
14Cevap
Günaydın minnoş iyi değil ama birden kırılır bunyen
Bende 2 de yattım 6:45te yine alarm öncesi uyandım
Her halde bende anlamıyorum
Erken yatsam da geç yatsam da o alarmdan önce uyanıyorum
Sürekli olarak diyemem ama arada işe yarıyor. Geçen gün 20 saat kadar uyumadım yol gittim sonra 3 saat uyudum tekrar yola çıktım dipçik gibiydim
Asla diyemeyiz az uyku düşük bilişsel yetenek ve düşük verim. Fiziksel dezavantajlari zaten saymakla bitmez
Sırtım boynum tutulmasa 15 saat uyurum misler gibi
Bende genelde hiç uyku bol verim olduğu günlerde oluyor bende jeneratör takılı kardeş 😂😂
Yemez usta 1 günde anlamazsın her gün öyle uyuyup kalkma ihtimalin yok
Yok ya kim dedi onu
Hiçte bile zombi gibi dolanıyorum 😒
Vücut belli yaştan sonra ne yaparsan yap ihtiyacı olanı aliyor
Çok uyku çok verim istiyorum ben 😃
En az 7-8 saat olması gerek
12 saatte uyusam uykumu alamıyorum
Maalesef öyle iyi olmuyor hemşoo
En az 8 saat uyu
İdeali 6 saat
minimum 5 saat
7 saat ideal