Yemeklik acı biber doğradıktan sonra ellerim feci şekilde yanmaya başladı. Sızım sızım sızlıyor şu an🤦🏻♀️🙄
Eldiven takmamanın cezasını çekiyorum, ellerimin yangını nasıl geçer? 👀
Yemeklik acı biber doğradıktan sonra ellerim feci şekilde yanmaya başladı. Sızım sızım sızlıyor şu an🤦🏻♀️🙄
Eldiven takmamanın cezasını çekiyorum, ellerimin yangını nasıl geçer? 👀
Ciltteki biber yağlarını ve acısını nötralize etmek için süt veya yoğurt kullanabilirsiniz. Biberin içerdiği kapsaisin, süt ürünlerindeki yağlarla etkileşime girerek acıyı hafifletir. Etkilenen bölgeye süt, yoğurt sürün ve birkaç dakika bekletmelisiniz.
Bu yöntem, acıyı azaltmak ve cildin rahatlamasını sağlamak için oldukça etkilidir. Eğer yoğurt, süt bulamıyorsanız, zeytinyağı da iyi bir alternatiftir.
Cevap
15Cevap
Bol yıkamak iyi gelir.
Yav biber değil de benim elim domatesten yanmıştı bir kere asitli olduğu için miydi neydi bilmiyorum ama cidden berbat bir şeydi.
Domatesten elin yandığını ilk kez senden duyuyorum. Yanii bilemedim asitdinden olabilir belki.
Ellerimin üst kısımları çatlamıştı eldivensiz menemen yapınca olmuştu 😂
Elinde çatlaklık varsa muhtemelen yanar tabii..:)
Evet
Yikamak ve zaman iyi gelir. Birde krem merhem varsa surebilirsin. Gecmis olsun🌸
Teşekkür ederimm 🌸
Yumurta beyazi her yaniga deva ayrica metal bi objeyi sabun gibi kullanirsan hem aciyi hem et kokusunu alir elinden 😉
yuzune gözune dudaklarına ıyıce sur ellerını :D
Elini yıkayıp kolonya dökebilirsin hemen geçmez ki acısı
Romantiklik boş şey kızlar tarafından boş bulunan bir özellik duygusal romantik bir insan olarak söylüyorum
Bolca üfle geçer 😃
Dünden bugüne geçti yaa çok şükürr😅
Hamaratlık batıyor derler böyle olunca 😃
Öyle miymiş, ilk kez senden duyuyorumm:)
Bi ara öyle elimi herryere sürdüm gözümü kaşıdım vücudumu acillik oldummm
Çok geçmiş olsun
Saol abla sen genç duruyon nasıl 34
Aşkımsuu krem sür buz tut çok geçmiş olsun
Teşekkür ederimm bebeğim 💕
Rica ederim mervemm🤍
Birazdan geçer 🙄
Geçmedii😏
Ne güzel mikroplar ölüyor
Öpücük 😆
Diyosunn
Yess