Yani vertigo diye şüphelendim KBB belirtiler böyle değil dedi ki değil, dönme yok, sallanıyorum. B12 vitamini eksik diye iğne kullandım, beş ay önce başladı, yeni bitti, hâlâ sallanıyorum. Kardiyolojiye gittim bir şey yok, beyinde bir şey var mı diye nörolojiye gittim yok. Ama geçmiyor, özellikle masa başı çalışırken çok oluyor. Ama çalışmak zorundayım. İş yerinde sabahları sallanma yok, ne zaman öğleden sonra oluyor başlıyor bende sallanma hissi ne olacak bilmiyorum.
14 gü
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Boyun kaynaklı sorun olabilir. Özellikle masa başı çalışanlarda oluyor sıkça. Omuz ağrısı, ense sertliği de eşlik edebiliyor. Boyun kasları gerildiği için sürekli. Uzun süre ekran kullanmakta görsel dengeyi bozabilir yorgunluk yaptığı için. Postür bozukluğu gibi daha çok. Ama göz sağlığı da değerlendirilmeli denge hissini etkiler.
Göz numaram büyümüş zaten lens kullanıyorum ama boyun düzleşmesi ihtimalini düşünmem gerek. Teşekkür ederim yorumun için nereye gitmem lazım onun için fizik tedavi bölümüne mi
Daha önce tanı almışsan direkt fizik tedavi bölümü uygun. Almamışsan, ortopedi ve travmatoloji bölümüne gidilir sorun net olarak tespit edilmesi için.
sonrasında fizik tedavi bölümü.
Yani ben çarpıntı da olunca kardiyolojiye gittim EKG eko kan testleri vesiare temiz çıktı. Denge bozukluğu için işte 6-7 ay önce beyin olabilir düşüncesiyle gittim beyin tomografi mr vesaire temiz çıktı. Dahiliyeye gittim öyle olunca o B12 çok düşük senin dedi iğneye başladım ama işte 5 ay kullandım tek sebep o olamas gibi geliyor. Hiç ortopediye gitmedim
Anladım , bir de buna bak ne olur ne olmaz. B12 dengeyi etkilemiyor diye biliyorum, sinirleri etkiliyor daha çok. Dolaylı etkisi vardır belki. En son olarak psikolojik sebebi vardır kişide anksiyete gibi bazı durumlarda etkiliyor bedeni.
Strese dayalı panik atak olabilir mi
Abi yok ya hani düşündüm de değil. Çünkü evde rahat olsam da başlıyor. Özellikle bir şeye odaklaniyorum sabit TV izliyorum veya kitap okuyorum her neyse ondan sonra yerimden kalkınca bir yarım saat tamamen sallanma hissi var.
O sallanma aşamasında tansiyonunu ölçtün mu hiç
Senin yorumu görünce gittim ölçtüm abi hem 130-83 tansiyon. Nabız da 93
Yanlış yönlendirmeyeyim sendeki belirtiler bende de var ama benim ki panik atak tansiyonda o sırada senin gibi çıkar çok nadir yüksek çıkar bilemedim
Magnezyum çinko eksikliği