Batma yok öyle değil ayrık diş görmedin mi hayatında hiç sen ortası ayrık kompozit diye geçiyor muş ve sol azı dişim de kırıl kanal tedavisi yönlendirdi onada para çıkar mı bilmiyorum
Azcık ayrıktı yapim mi arası boş kalmasın dedi ben de yap madem dedim ama ben o aradan sigara dumanı üflüyordumm pişman oldum sonra, malzeme de bk gibiydi Zaten
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Hepsini sgk karşılıyor ama diş için özelden şaşmayın derim
Emin misiniz estetik dolguya girer dediler ücret çıkar dediler özele gücüm yetmiyor maalesef
Kompozit dolguyu normalde sgk karşılıyor ama muayene olmadan da, estetik mi değil mi... Net bilgiye ulaşamazsın.
Anladım ortasında hemen bir boşluk var çok küçük ayrık yani ücret ister diye düşünüyorum bilmiyorum genede
Mantıklı Olur
Ya bırak öyle kalsın
Güzel görüntü değil sigorta karşılar mı?
Devlette yaparsan evet özel de yaparsan özel sağlık sigortası lazım ya da parasını vercen
Ama estetik yerine geçiyor diye ücret isterler dediler boşluk var azcık sadece
Ya git özelde yaptır devlet yapıyor ama iyi değil
Durumum olsa sence neden sorayım kardeşim mal mıyım?
Ver parasını yaptırayım kolay mı öyle
Pahalı değil makyaj malzemeleri kadar
Makyaj malzemesi kullandığımıda nerden çıkardın?
Sigorta geçer mi dedim alt tarafı nerden nereye geldin
Geçer devlet yapıyor estetik sayılmıyor rahatsız ediyor de arasına birşeyler kaçıyor et yiyince kemik batıyor falan de
Batma yok öyle değil ayrık diş görmedin mi hayatında hiç sen ortası ayrık kompozit diye geçiyor muş ve sol azı dişim de kırıl kanal tedavisi yönlendirdi onada para çıkar mı bilmiyorum
Yaptırdın mı ki bu kadar emin konuşuyorsun
evet yaptırmıştım devlette
Ciddi misin ayrık dişe?
Azcık ayrıktı yapim mi arası boş kalmasın dedi ben de yap madem dedim ama ben o aradan sigara dumanı üflüyordumm pişman oldum sonra, malzeme de bk gibiydi Zaten
şehir de önemli gerçi
Hahajaj kapansa yeter ya kötü görüntü bence gülünce vs
Yani araştırma da yaptırmak istiyorum
Yoo sempatik duruyordu aslında
Kadında durmaz
Yapma araştırma da deney tahtasına dönersin 😂😂
Neden kii yaa
Özel gibi olmaz ama her özelde güzel yapıyor diye bir şey yok doktordan doktora değişir yapacak bir şey yokk
Öyle işte
Hangi şehir
Ankara
İyi işte bir dünya devlet diş hastanesi var bak doktor araştır kafana yatana git
Tamamdır teşekkürler
Rica ederim